Doğum günün kutlu olsun canımBaşlatmasınlar oyunlarına. Urla valla billa çok çirkin bi yer. Bi kez gittim bi daha öldürseler gitmem. Felaket ötesi korkunç bi yer. İzmirin her yerinin kötü olduğu gibiburası da kötü. Gelmeyin la...
Doğum günün kutlu olsun canımnice senelere...
Kutlayın lan yazısı süperdiAhaha, teşekkür ederim ama çok eski o ileti. Değiştireyim bari
Gidin gidin güya Saklıkoy'dan almışlar. Saklıyı iyi saklayamamışlarBen de tam Urladan bir villa almak üzereydim, Ancelinayla akşamları dedikodu yapar, eşim ronaldoyla çift kale maç yapar diyordum.
Yalanmıymış, yalansa netleştirelim ona göre tapuya gidiciim..
Bi an sasirmadim degil.Başlatmasınlar oyunlarına. Urla valla billa çok çirkin bi yer. Bi kez gittim bi daha öldürseler gitmem. Felaket ötesi korkunç bi yer. İzmirin her yerinin kötü olduğu gibiburası da kötü. Gelmeyin la...
Bi an sasirmadim degil.Hadi gormeyenleri kandirdin gorenleri ne yapcan. Izmirin her yeri demeyeydin belkim kandirirdin
Görenler de kokuyor falan diyor yav. Kokuyor izmir cicim, köy gibi bi de daracık sokakları var. Belediye çöpleri toplamıyor. Urla bin beter, sokaklarına araba sığmaz o kadar dar, hep köy evleri falan var eski püskü. Ha bi de kokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?