• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldu simdi? Lütfen bir bakin

Merhabalar, dört aydir iyi giden bir iliskim vardi genel olarak birbirimizle uyumluyduk. Her seyden önemlisi bana güven veren bir insandi. Gelecek hakkinda konustuk, planlarimizda birbirine uyuyordu. Her neyse son zamanlar konusurken bir ilgisizlik sezdim, günün nasil gecti falan diye sormuyordu, yüzeysel konusup kapatiyorduk. Gecen hafta hastaydi biraz daha az konustuk. Iki gün önce tekrar hastalandi, hastaneye falan gitti gercekten. Son iki gün ben uzancam deyip (aksam 8 gibi) sonra sabah bana dönüs yapti. Ben de sinirlendim, son zamanlardaki günümün nasil gectigini sormayisi ve son iki gün erken yatip bir haber bile vermeyisine dayanarak. Bu iliskide mutlu degilim yazdim o bir saat hicbir sey yazmadi, sonra arayip neden mutsuz oldugumu anlattim. O da isteyim aksam konusalim mi dedi, ben de o anin siniriyle aramana gerek yok dedim. O andan beri haber yok. Sizce ben abarttim mi? Bir sey yapmali miyim? Yoksa önce beklemeli miyim?
Bakın ilgi göstermeyene ilgi göster denmez.Ya sizin hatrınız için gösterir ya da tamamen kaçar.İlgi göstermediğinde siz de arayıp sormayın.Nereye varacaksa varsın olay.Ben şunu bilir şunu söylerim.İlgilenmek isteyen adam her şartta her koşulda bir yolunu bulur.

uzak mesafe misiniz?
uzak mesafeyseniz siz sevgili degilsiniz o da hasta degil
ha yakin mesafeyseniz hasta adam gidin bakin bir corba yapin yaziktir ailesi ile yaşıyorsa yüzgoz olmak istemiyorsaniz gidin sokagin basina elden verin biseyler:)

Back