• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok

tugtug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
45
0
46
Herkese merhaba ,
Ben lise son sınıf öğrencisiyim yaşım 20. Okulumun 5 yıl olması ve 1 sene geç gönderilmem nedeniyle.. her neyse bunun bir önemi yok ..
Bugün en yakın arkadaşım diye nitelendirdiğim kişi sevgilisi benimle arkadaşlık kurmasını istemediği için aramaza mesafe koymamızı, konuşmamamızı söyledi.İlk şaka sandım olayın ciddiyetini fark edince Dünyam başıma yıkıldı çünkü ''dost'' dedim ona. her sırrımı açtım, kötü gününde ben yanındaydım vs. bunaları kendi de kabul ediyor ve erkek arkadaşına da demiş zaten ama çocuk onu ayrılmakla tehdit etmiş. Sevgilisine mesaj attım. Gerekçesi ise şu : Benim çevrem genişmiş ve çevremdeki erkeklerle ister istemez arkadaşım da muhattap oluyormuş. İlişkilerinin sağlığı için benim ondan uzak durmam gerekiyormuş. Cevap dahi yazamadım zira bu çok saçma bir neden.. Çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti .. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edin lütfen ...

ah canım ahh.keşke tek derdimiz böyle şeyler olsa şu hayatta.şimdi çok büyük sorun gibi görünen bu olay ilerde sana o kadar saçma gelecekki kendimi boşuna üzmüşüm diyeceksin.ağlama üzülme.zamana bırak.

Bu mentalitede bir insanla 3-5 gun sonra ayrilirlar, arkadasin geri doner merak etme.
Demek aralarindaki guven sorunu bu denli fazla. :ssz:
Bu iliskinin omru olmaz zaten.

Suç o dost dediğin kizda .
Sevgilisi sacmalamis oda tamam demiş .
Umursamaz ol .
Elbet ayrilirlar .
Saglikli değil o ilişki...

bence de yakın zamanda ayrılırlar birbirlerine güvenmiyolar baksana.
ama ayrılırlarsa bile bence cok umursama cnm sonucta yine bi erkek arkadası olduğunda senden uzaklasıcak işi düşünce yine gelicek. eskisi kdr güvenme arkadasına bence. bırak o peşine düşsün anlasın değerini:31:

Back
X