• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu anlamadık bir türlü

denz04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
6
0
1
21
4 haziran'da korumalı ilişki oldu.18 haziran'da regl olmam gerekiyordu ama olmadım herhangi bir belirtisi de yok 1 haftadır kabızlığım var ve çok fazla idrara çıkıyorum 2-3 gün önce hafif kasık ağrısı oldu ve 23 haziran'da 2 tane gebelik testi yaptım 2 sidi negatif çıktı ama hala regl olmadım.Bugün de hafif göğsüme dokununca ağrı hissettim.Korkuyorum sizce hamile miyim umarım değilimdir.Bir de ek olarak tuvaletimi tutamıyorum kaçırıyorum.

4 haziran'da korumalı ilişki oldu.18 haziran'da regl olmam gerekiyordu ama olmadım herhangi bir belirtisi de yok 1 haftadır kabızlığım var ve çok fazla idrara çıkıyorum 2-3 gün önce hafif kasık ağrısı oldu ve 23 haziran'da 2 tane gebelik testi yaptım 2 sidi negatif çıktı ama hala regl olmadım.Bugün de hafif göğsüme dokununca ağrı hissettim.Korkuyorum sizce hamile miyim umarım değilimdir.Bir de ek olarak tuvaletimi tutamıyorum kaçırıyorum.
Hamilelik belirtileri ama. Testde.cikmadiysa.yoktur.isterseniz bı kan testi yaptırın benim iki hafta geçmişti adet olmuyordur.doktor.ilac verdi onla oldum.

Hamilelik belirtileri ama. Testde.cikmadiysa.yoktur.isterseniz bı kan testi yaptırın benim iki hafta geçmişti adet olmuyordur.doktor.ilac verdi onla oldum.
Testte çıkmadı C'de tek çizgi vardı sadece ilişki üzerinden 19 gün geçmiş B-HCG gözükür değil mi yaptığımız testte

Yaklaşık 2-3 saat önce maydonoz suyu içtim ve şimdi göğüs ağrılarım başladı sanki regl olcam gibi ama bilmiyorum.Umarım regl olurum

Nasıl korunduğunu göre değişir, tam korunamamis olabilirsin, kan testi versen daha doğru olur

Kondomla korunduk afedersiniz ama dışarı çıkardı hatta öyle yaptı yani dikkat ediyoruz
İşte aradığım cevap :KK51: prezervatif kullanırken hamile kaldım 39.haftadayim o yüzden korunma yöntemi kesin değilse o işe kesin demiyorum artık 😂

O zaman sebebi farklıdır stres yapma, rahat degilsen doktora git
Abla çok fazla stres yaptım bir de ben şehir değiştirdim olduğum şehir şuan Adana çok sıcak üniversite finallerim çok stresli falan geçti bu nedenlerle bu kadar gecikme olması normal midir acaba. Sadece bugün biraz kasık ağrışarım ve göğüs ağrılarım başladı

Back
X