- Konu Sahibi Pofuduqumm
-
Merhaba kizlar.. Hemen kisaca konuyu anlatmak istiyorum sizlere.. Cunku dusunmekten qercekten cok bunaldimbenim liseden beri tanidiqim kardesm dediqm 6senelik bi arkadasm wardi. Wardi diorum cunku artk yok yediqimiz ictiqmz ayri qitmezdi.. Son qunlerde sewqilisiyle ayrildi bnmle paylasti durumu teselli ettim. Nese hani ayriliqi cok takan birisi de deildir.. Aradan 2qun qecti knusamamstk msj attm ne yaptiqini sordum duzelttnz mi aranzi die bitti die cvp qeldi sadece. Bana soru sorma qbi tersler sekilde cvp werdi ardindan. Daha snra nolduqunu sordum bisey yok herkes bilio ne olduqunu bnm icin km ne dusunuosa allah ona da wersin aynisi ddi. Hic bi anlam weremedm. Daha snra baska bi arkadsm soruyo ne olduqunu benim ne yaptiqimi herkes biliomus arkasndan kuyusunu kaziomusum sklinde bise soylemis. Ama yemin ederek soyluyorum ki ben onun kotuluqune tanistiqimz qunden beri tek bi kotu dawranista bile bulunmadim. Suan bu yaptiqina qercekten bi anlam da weremiorum cok bunaldim bi arkadasi kaybetmek qercekten cok uzucu bnm icın.. Sızce ne olduqunu öqrenmek ıcın uqrasmalı mıyım? Yoksa bunca sene benı tanımams qbı sorqusuzca sılen bırını bende sılmelı myım?
mrb bende bı veya bırden fazla arkadas sılmek zorunda kaldım . pısman da degılım cunu benım degerımı ve arkadaslığımı haketmıyolardı. sna tavsıyem su kı eger kaybettıgın ıcın uzuleceksen hayatında pısmanlık duyacaksan fazla ustune gıtmeden ne oldugunu oğren derım. ama baktın bu durum ters tepıyo ılgılenmeye bıle degme kımseye fazla deger vermeye gelmıyo atık
Önce Türkçe'de w ve q harflerinin olmadığını öğrenmelisiniz.
kusura bakmayn szden türkce dersi alicak deqilim.. Yazi dilim benim bu.. Yazima elestiri deqil konum hakknda fikir rica etmstm..
arkadaşınız hakkında bi yerde muhakkak yoruma açık bişey söylemişsinizidr . oda kulaktan kulağa arkadaşınıza bambaşka bi şekilde ulaşmıştır
yüzyüze gelip esasında ne söyleyip ne söylemediğinizi arkadaşınızla konuşmalısınız ortada gerçekten haksız bir suçlama varsa ve ortak nokta bulup anlaşamıyosanız 6 yıllık dostluğunuza çizgi çekmekten başka bişey kalmıyor
Sanırım arkadaşınız, birinin dolduruşuna gelmiş..
Senin hakkında böyle böyle söyledi falan demiş olabilirler.
Arkadaşınız tepkisi sanki bunu gösteriyor, tanımadan bilemeyiz tabiiki ama.
Hiç bir yerden Türkçe dersi almadığınız belli. Ben dilimin yozlaşmasına seyirci kalamam kusura bakmayın. Kimsenin dilimi, kültürümü mahfetmeye hakkı yok.
Canım çok tepki vermişsin ama yazdıkların gerçekten anlaşılmıyor,benim yazı dilim bu diyemezsin çünkü Türkçe'yi bu şekilde çok kötü kullanıyorsunuz,biraz daha dikkat edersen çok iyi olur.Bunu ablalarının senden bir ricası olarak kabul et.
Konuna gelince arkadaşınla çok açık bir şekilde konuş bence,ama mesaj yada telefonla değil,mutlaka yüz yüze yap bunu,belli ki birşeyi yanlış anlamış ve kızmış,ne olduğunu anlarsan çözersiniz bana göre.
belli ki ortada seninle ilgili yalan yanlış söylenmiş birşeyler var arkadaşınla yüz yüze konuşmaya çalış baktın olmuyor yanaşmıyor hala seni tersliyor uzak dur canım başka yapabileceğin birşey yok maalesefzaten o seni gerçekten seviyorsa ilerde bir gün pişman olup senden özür dileyecektir
eğer arkadaşın senden özür dilediyse ilişkini kesme ama eskisi kadar da samimi olma derim.sonuçta yıllardır tanıdığı sana değil de yeni tanıdığı birinin lafına inanıyorsa çok güvenilir bir arkadaş sayılmaz benceama seviyorum dediğin için bağını koparmayabilirsin mesafeli bir şekilde arkadaş kalabilirsin tabi tercih senin
6 yıldır görüşüyorum, kardeşim gibi diyosun... demekki o seni kardesi gibi görmüyo görse cevrenin lafına bakmaz sana inanırdı sana sorardı vs.. bence artık görüşme derim o kişiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?