- Konu Sahibi Pofuduqumm
Merhaba kizlar.. Hemen kisaca konuyu anlatmak istiyorum sizlere.. Cunku dusunmekten qercekten cok bunaldim
benim liseden beri tanidiqim kardesm dediqm 6senelik bi arkadasm wardi. Wardi diorum cunku artk yok
yediqimiz ictiqmz ayri qitmezdi.. Son qunlerde sewqilisiyle ayrildi bnmle paylasti durumu teselli ettim. Nese hani ayriliqi cok takan birisi de deildir.. Aradan 2qun qecti knusamamstk msj attm ne yaptiqini sordum duzelttnz mi aranzi die bitti die cvp qeldi sadece. Bana soru sorma qbi tersler sekilde cvp werdi ardindan. Daha snra nolduqunu sordum bisey yok herkes bilio ne olduqunu bnm icin km ne dusunuosa allah ona da wersin aynisi ddi. Hic bi anlam weremedm. Daha snra baska bi arkadsm soruyo ne olduqunu benim ne yaptiqimi herkes biliomus arkasndan kuyusunu kaziomusum sklinde bise soylemis. Ama yemin ederek soyluyorum ki ben onun kotuluqune tanistiqimz qunden beri tek bi kotu dawranista bile bulunmadim. Suan bu yaptiqina qercekten bi anlam da weremiorum cok bunaldim bi arkadasi kaybetmek qercekten cok uzucu bnm icın.. Sızce ne olduqunu öqrenmek ıcın uqrasmalı mıyım? Yoksa bunca sene benı tanımams qbı sorqusuzca sılen bırını bende sılmelı myım?