merhaba kızlar gelinliğimi dün teslim aldım dantel ve tül kırık beyaz kolları v şeklinde dantel...
kafamı kaıştıran ise straplez mi alsaydım? yani gelinlik deyince illa straplez mi olmalı ilerde pişman olur muyum ki?
He heh, şaka yaptınız herhalde Ne demek her gelinlik straples mi olmalı, tabi ki öyle bir kaide yok. Gelinlikçiler reyondaki gelinlikler elde kalmasın diye sadece sırt ayarı yapmalarını gerektirecek straplese yöneliyorlar o kadar... Kolla yapabileceğimiz yüzlerce farklı model varken gelinliği straplesin tekdüzeliğine hapsetmek neden olsun ki? Hiç öyle düşünmeyin. V yaka da gayet güzel...
bende gelinliğimi alırken straplezdi sonra aynen seninkine benzer kol yaptırmıştım kolda demeyelimde işte seninki gibi askımıdır nedir resinlerimdede harika duruyor bence çok zarif yani straplezi sevmiyorum ben bence bu şekilde inanılmaz asil duruyor üzerinede inci kolye tavsiye ederim mutluluklar :)
bende gelinliğimi alırken straplezdi sonra aynen seninkine benzer kol yaptırmıştım kolda demeyelimde işte seninki gibi askımıdır nedir resinlerimdede harika duruyor bence çok zarif yani straplezi sevmiyorum ben bence bu şekilde inanılmaz asil duruyor üzerinede inci kolye tavsiye ederim mutluluklar :)
gelinlik illa straplez olucak diye bişey yok ben şahsen straplez gelinlikği sevmiyorum herkes straplez giyiyo daha iyi senin gelinliğin farklı olsun sana da yakışmış mutluluklar dilerim
bence böyle çok güzel yani kollu falan ayrı bi hava katmış çünkü gelinlikte straplezi sevmiyorum kimseyede yakıştıramıyorum bazıları çok güzel taşıyo evet ama yinede beğenmiyorum gelin dediğin masum olmalı yani öyle her tarafı açık hiç hoş olmuyo bence straplezi asla seçme