merhaba kızlar bana bi yol gösterin erkek arkadaşım ailesi ile problemi var 1 aydır sadece annesiyle konuşuyor babası ve abisiyle konuşmuyor banada anlatmıyor zamanı gelince anlatırım dedi bende üstüne gidip sormuyorum ama okulunu bırakıp yaşadğı yere gtti ve şimdi geleceğinin ne olacağını bekliyor bu aradada banada çektirdikleri cabası sadece ben mesaj attığım zaman atıyor o mesajlarda kısa kısa bir ara ayrılmak istiyorum bu seferde onu bu zor zamanda bırakmak istemiyorum belki benim ona verdiğim değeri bana vermiyo ama ne biliyim ayrılmakta istemiyorum içime ata ata şu 1 haftadır suratımda sivilceler çıktı ne olucak şimdi benim bu halim ?
sakın bırakma seni deniyor bu zor zamanda yanında olmazsan hiç olmasın diyecek .
böyle bir dönemde bağırır çağırır sana kötü davranır ama alttan almak ona değerli hissettirmek zorundasınız
sevgi emek ister de sadece erkeğin değil kadının emeğinide , eğer şimdi onu bırakırsan ben bile ne kadar vefasız kızmışsın o çocuğu haketmiyorsun derim . Ki onu düşün !!!
sakın bırakma seni deniyor bu zor zamanda yanında olmazsan hiç olmasın diyecek .
böyle bir dönemde bağırır çağırır sana kötü davranır ama alttan almak ona değerli hissettirmek zorundasınız
sevgi emek ister de sadece erkeğin değil kadının emeğinide , eğer şimdi onu bırakırsan ben bile ne kadar vefasız kızmışsın o çocuğu haketmiyorsun derim . Ki onu düşün !!!