ne olucu ki kene bezekka yalaya bes çehreni :))))

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
Evet hatayın öz şivesidir size yabancı olabilir şimdi başlıgın akıbetine geçip size dünkü yaşadıgım önemli kıssası anlatayım.Kayınvalidem Hatay dan evime misafirliğe gelmişti ramazan diye bir kaçgündür bizde kalıyor.Annem de bizimle kalıyor ben yok iken cocuklarıma bakıyor ben çalışan bir anneyim.dün işten her zaman ki gibi süt iznimi kullanarak eve gittim şimdi kayınvalidem de geldi annemle ikisi yemek döktürürler diye bekliyorum:kk77::kk77:karnımda bayagı bir aç:hamarat:eve girdim ki aman yarabi ne göreyim:KK70:özene özene temizlediğim evim ne halde yastıklar evin ortasına dökülmüş kayınvalidem eline bir tane sopa almış evin ortasında pamuk dövüyor:mad:.Her yer toz silikon yastıklar bile sökülmüş.oglu gece boynu ağırmış diye zavallım sen hepsini yere dök.Her yer pamuk tozu cocukların elinde domatesler her yer rezalet:skandal::kızgın:Bende anne pamukları neden Balkona dökmedin cocuklar hasta olur diyince kayınvalidem Hatayın meşhur şivesiyle bu cümleler döküldü ağzından "Ne olucu ki kene bezekka yalaya bes çehreni" yani ne olacak kız sümüklü böcek yalasın yüzünü.Bende oğlundan iyi sümüklü böcek mi var dedim:KK49::eğlence:

Ooooooo çok korkunç!!!! :KK57:
Eşinle konuş,gitsin kayınvalide!
Daha büyük sıkıntılar yaşatacak size belli...:KK14:

ttam da baslik ne demek diyordum:)

kv annen sizde olmasindan rahatsiz mi
kendi oglunun yastiklarini kabartip dovdugune gore...
sut izni diyorsunuz bebeginiz kucuk olmali . o evde nasil havayi teneffus eder .. allah kurtarsin. ben temizliyorum sagol anne. sen temizlik icin bayrama yakin gel o zaman annem cocuklari gptursyn evi istedigin gibi kaldir de. :) eminim vazgecer...

ttam da baslik ne demek diyordum:)

kv annen sizde olmasindan rahatsiz mi
kendi oglunun yastiklarini kabartip dovdugune gore...
sut izni diyorsunuz bebeginiz kucuk olmali . o evde nasil havayi teneffus eder .. allah kurtarsin. ben temizliyorum sagol anne. sen temizlik icin bayrama yakin gel o zaman annem cocuklari gptursyn evi istedigin gibi kaldir de. :) eminim vazgecer...
ama olan oldu artık:KK54:

Back
X