şimdi ben 20 yaşında evlendim ve 1,5 yıllık evliyim.baştan eşim anlattı ben dinledim ve 1 yıl ailesinde oturmaya karar verdik ama bir yılın sonunda ayrılacaktık.evlendik şuan ben de eşimde kayın babam ve kaynanam artı görümcem aynı evde yaşıyoruz.artııı hepimiz çalışıyoruz.ben derdimi kimseye anlatamıyorum ilk defa size açıyorum.eşim baştan sölememiş ayrı eve çıkacağımızı.onlar bilmiyolar.ben diyorum ki artık çıkalım çünkü evlendiğim günden beri hiç bir hayalim gerçekleşmedi.ben ondan yatlar katlar da istemiyorum 1 oda 1 salon da olsa yeter diyorum.ama eşim tamam diooo lakin ben biliyorum ki beni atlatıyo biliyorum.ailesinin durumu kötü değil onlar biz yokkende iyi geçinebilirler.tabi bizde geçine biliriz çünkü ikimizin maaşı yaklaşık 2,5 a gelioo.hesap ettim bir yıl dişimizi sıkarsak çok rahat ederiz.ben savurgan bir insan değilim kesinlikle.ama anlamıyor eşim aslında herkonuda anlayışlıdır amabu konuda beni çok sıkıyo keşke baştan hiç oturmasaydım çok mutsusuz artık ölmek istiyorum.kimse anlamıyo.ben daha 21 yaşındayım ama evin tüm yükü omuzlarımda. Artık kendi evimin yükünü çekmek istiyorum.evlendiğimden beridir borç ödüyoruz ama elime geçen sıfır yine sıfır...ben kocamı ikna ediyorum 1 gün sonra değişio.onu çok seviyorum oda bei çok seviyo ama sanırım ben pes edeceğim yakında.bana kimse yardım etmiyo nolur artık yardım edin....uzun oldu kusura bakmayın ama anlatamadığım okadar çok şey varki...