Ne olur akıl verin:(

leom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
14
0
86
38
Aydın
nerden bşalsam bilmiyorum nişanlımla çeşitli sebeplerden tartıştık ve 1aydır konuşmuyoruz ne o arıyo ne ben.on gün önce msnsine girdim şifresini değiştirmiş (ben hep girerdim o da girdiğimi bilirdi)acayip sinir oldum ve hiç bişey yapmadım sanırım niyeti ilgi çekmek diye düşündüm.bugünde baktım facebook adresi almış yeni daha önce ikimizinde vardı iptal ettik eski sevgililerimiz var diye çok kavga etmiştik ogün için bugün bir daha aldığını gördüm üstelik o kızda vardı işin garip tarafı ikimizin sarmaş dolaş olduğu bi foto koymuş şimdi siz söyleyin hadi ne yapmaya çalışıo.aramadım aramıcamda niyeti ayrılmaksa söylesin ama beni delirtmekse başardı ama o bunu asla bilmiyecek ne olur söyleyin zten aramız kötüyken böyle yaparak ne istio?

canım bence ikinizde birbirinizden bekliyorsunuz ilk adımı, eğer nişanlının çok suçlu olduğunu, bunları kaettiğini düşünüyorsn bırak arama sürtülsün burnu, ama senden kaynaklandıysa bırak guru yapma aşk da gurur olmaz. umarım düzeleri aranız.

valla anlam veremedim ben sizin ilişkinize ya bitmişse bitmiştir benim için devam ediyosamda tam gaz devam ederim böyle 1 ay küs kalmakla falan ugraşamam ne yapmaya çalıştıgını da anlamadım hem faceleriniz varmış silmişsiniz hem yeniden almış hem eski sevgiliside listesinde hemsenin resmini koymuş ...çok karmaşık valla......

valla canım o suçluysa bile sırf ne yamak istediğini öğrenmek için bile arardım ve facebook u kesin sorardım ne demek küstünüz diye tekrardan açmak.. aynı şeyi sen yapsan ii mi olur... bence ara ve öğren derim..

Niye insanlar bu kadar zorlastiriyorlar hayatlarini anlamiyorum...
1 ay kus kalinir mi ? inan anlayamadim ben.
ustelik tekrardan facebook a uye olmalar, fotograflar koymalar, falan...anlayamiyorum...
aile arasi bir nisan mi bu ? yoksa aranizda mi ?
hani bir aydir kussunuz aileler sormuyormu neden gelinmiyor gidilmiyor ?
boyle kuslukler olmaz..sogukluk yaratir. inadinizi kirin ve oturun iki olgun insan gibi konusun.

......................

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehrazat ile Onur - Asi ile Demir geldi aklıma yazdıklarından. İlişkilerde iki tarafta gurur yapar ve kaçan kovalanır amacı güzerse, kovalayan olmayınca sonsuzluğa doğru kaçıp durursunuz ancak.
Hata sende ise ilk adımı atmak sana düşer. Nişanlının hatalı olduğunu düşünüyorsan, adım atma bence. Hatasını düzeltmeyi şimdi öğrenemezse sonra çok geç olabilir canım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

nerden bşalsam bilmiyorum nişanlımla çeşitli sebeplerden tartıştık ve 1aydır konuşmuyoruz ne o arıyo ne ben.on gün önce msnsine girdim şifresini değiştirmiş (ben hep girerdim o da girdiğimi bilirdi)acayip sinir oldum ve hiç bişey yapmadım sanırım niyeti ilgi çekmek diye düşündüm.bugünde baktım facebook adresi almış yeni daha önce ikimizinde vardı iptal ettik eski sevgililerimiz var diye çok kavga etmiştik ogün için bugün bir daha aldığını gördüm üstelik o kızda vardı işin garip tarafı ikimizin sarmaş dolaş olduğu bi foto koymuş şimdi siz söyleyin hadi ne yapmaya çalışıo.aramadım aramıcamda niyeti ayrılmaksa söylesin ama beni delirtmekse başardı ama o bunu asla bilmiyecek ne olur söyleyin zten aramız kötüyken böyle yaparak ne istio?

bir laf vardır aşıksan gururundan gururluysan aşkından vazgeçeceksin diye,
insanların çok azı aşık olarak evlenebiliyorlarken aşkı bulmuş aşk evliliği yapmak üzere bir çiftin bencillik ederek gururu ön plana çıkarmasını ve bu yüzdende birliktelliklerini zora sokmalarını ben anlamıyorum anlamıyacağımda

bu kişi ile evlenip mutlu olmak istiyorsan ARA bir alo de ve bitsin geride bırak tüm olumsuzlukları tekrar tekrar açma bembeyaz sayfa açın.benmi yapacağım derseniz evet siz yapın ne olacak ki ne kaybedersiniz hiç birşey ama kazancınız çok.

sevgiyle kalın
bize anlattığın gibi nişanlınla konuşsan anlayacaktır seni

ne bu ya
nişanlıyken inat ediyor barışmamak için gurur yapıyor falan
evlenince bi kavga ettiğinde yüzünemi bakmıcak

çok olgun gelmedi bana yaşananlar yaşınızı bilemiyorum gerçi ama.insanların birbirleriyle iletişim kurmaları için bunca nimet varken.anlamsız küsmelere ne gerek var.bir sorun varsa gerçi ayrılık sebebinizi yazmamışsınız,karşılıklı konuşup adam gibi ayrılın yada sorunlarınızı haletme yollarına gidin.sanal alemde bocalayıp duruyorsunuz.açın bir telefon derdini sorun.olsu bitsin

Tatlım biraz yorumum sert oluck şimdiden özür dilerimm..
Nişanlın bir tartışmada hemen msn şifresini değiştirip faaceboka sildiğiniz halde üye olup üstelik eski kız arkadaşınıda ekliyorsa ben 2 kere düşünürdüm.diceksinki ama sarmaş dolaş resmimiz var proflinde bu sence birşeyi değiştirimi?? hanginize nispet yapıyor sanamı yoksa o eski kız arkadaşınamı?? ayrıca nişanlın henüz bu durumdayken bunu yapıyorsa evlendiğinizde aynı evin içinde tartıştığınızda ne yapıcak çekip kapıyı gidicekmi?? hadii düşün bakalım nereye gitti diyee bu seferde telefonunun pin koduyla numarasınımı değiştiricek?? UNUTMA GÜZELİM NİŞANLILIK ÇİFTLERİN BİRBİRLERİNİ TANIMA DEVRESİDİR..

sanırım sorununuz iletişim bozukluğu sen onu bekliyorsun o seni ama sunu düsünün bu bekleme zarfından sen veya o sıkılabilir bence aryıp neden lerini sorun

canım nişanlınla biran önce olgun birer 2 insan olarak konuşun derim ben
ne öyle 1 ay küs kalmalar nişanlıyken böyle olursanız evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile en kısa zamanda konuşun sorunlarınızı sevgiyle kal bitanem.

sen onun için diil kendin için ara bence.. ne var ne yok bilmek istemen hakkın diil mi? oyalıyo mu napıyo, kafasında ne var tabi ki biliceksin ki sen de ona göre cephe alasın.. birbirinizle konuşmadığınız şu şekilde ipler onun elinde sanki.. neden onun elinde olsun, neden herşeyin belirleyicisi o olsun ki? al ipler eline, ara sor nedir bu, belirsizliklerden hoşlanmıorum de.. kafanda bişey varsa adam gibi söle çocuk diiliz de.. tavır koy yani aaaa

Aranizda ne gectiki 1 ay süre küs kalacak kadar oldunuz?
Büyük birsey herhalde, yoksa insan 1 ay konusmaz mi? Hemde kocasi olacak insanla.
E büyük birseyse neden hala bu durumda devam ediliyor?
Lucita hakli.
Kendin icin ara sor.

Neden küslük 1 ay sürüyor anlamıyorum. Hemde msn şifreleri değişiyor face ye üye olunuyor. Yani ben bu durumda nişanlımla ilişkimi bir kez daha gözden geçiririm. Bu işin sonu pek iyiye gitmez gibime geliyor.

:1shok::1shok::1shok::1shok:
Nişanlıyken nasıl 1 ay küs kaldın
:1shok::1shok::1shok::1shok:
ve ne sen aradın ne o aradı
Ben değil 1 ay 1 gün zor sabreder arardım yaaa
Nedir derdi ne istiyor amacı ne :sm_confused:
Eğer kırdıysam özür diler gönlünü alırdım
Kırıldıysam bişekilde çok kırıldığımı anlatmaya çalışırdım
Saçma sapan bişeyse konu yine arar ve olgunlukla konuşurdum ''böyle küçük saçma şeylerden dolayı birbirimizi kırmayalım lütfen derdim'' en azından
Ama 1 ay boyunca hiç iletişim kurmamak çok ama çok tuhaf geldi bana yaaa
Birbirinizi yıpratıyorsunuz sadece
Varsa derdi söylesin yoksa gönlü, yapamıcam ben bu evliliği desin çekip gitsin canım:oklava:
Tam bir ayyyyyy evliliğe giden en önemli adımda tökezlemişsiniz gibi

Son düzenleme:
eğer nişanlın kinciyse burnunu sürtmek istiodur
eğer gururluysa o nedenden aramıodur
eğer sevmiosa bağlantıları koparıp yavaş yavaş ayrılık yoluna gitmeyi planlıodur
eğer seviosa anla die o resmi oraya koymuştur
eğer sana ders vermek istiosa neler yapabileceğimi gör anlamında davranıodur
....
....
....
....
nişanlını sen tanıosun bu yaptıklarının nedenini de en iyi senin bilmen lazım

ama bu böle gitmez ara hatta yanına git ve olanları konuşup karara bağlayın

yaww hiç mi aileleriniz bişe demio yaww

1 aydır küssünüz öle mi? Görüşmüyorsunuz...
ne kadar acaip bişey..
1-2 gün bilemedin 1 hafta küs kalınır ama 1 ay küs kalınack kadar ne hata var oratda merak ettim açıkcası...
inat ve gurur aşkı öldürür..
gördüğüm kadarıylada sizin ilişkinizde ikiside var..
bence eğer bitmesini istiyorsanız aynı şekilde devm edin..Yok seviyorum bu küslük canıma yetti diyorsanız arayın olsun bitsin.

hepinize çok teşekür ederim aradım konuştuk ve bir aydır en az bende senin kadar üzüldüm kızdım özledim taş değilim ama sana çok kızgındım senin aramanı hiç beklemiyordum bende tam bir ay oldu diye mesaj atacaktım senden gelen mesaja göre davranıcaktım dedi.facebooka gelince onu tanıyorum ilgimi çekmek ve beni en çok kızdığım o kızla kıskandırmaya çalıştı nerden mi biliyorum çünkü daha öncede ben aynı şeyi ona yapmıştım hani insan bazen ilgi çekmek kıskanılmak için salakça şeyler yapar ya işte bizde onu yaptık yalan söyleseydi yada beni aldattsaydı sesi titrerdi yalvarırdı ama yapmadı ben seni hiç aldatmadım dedi isterse bunu yapmış olsun ben sadece bi kez daha denemek istedim sanırım..umarım pişman olmam..

Back
X