Ne olur akıl verin:(

hepinize çok teşekür ederim aradım konuştuk ve bir aydır en az bende senin kadar üzüldüm kızdım özledim taş değilim ama sana çok kızgındım senin aramanı hiç beklemiyordum bende tam bir ay oldu diye mesaj atacaktım senden gelen mesaja göre davranıcaktım dedi.facebooka gelince onu tanıyorum ilgimi çekmek ve beni en çok kızdığım o kızla kıskandırmaya çalıştı nerden mi biliyorum çünkü daha öncede ben aynı şeyi ona yapmıştım hani insan bazen ilgi çekmek kıskanılmak için salakça şeyler yapar ya işte bizde onu yaptık yalan söyleseydi yada beni aldattsaydı sesi titrerdi yalvarırdı ama yapmadı ben seni hiç aldatmadım dedi isterse bunu yapmış olsun ben sadece bi kez daha denemek istedim sanırım..umarım pişman olmam..

ehh, yine hafif atlatmışsınız sayılır.. en azından konuşmadan geçen sürede seni düşündüğünü anlıyoruz burdan.. devam etme kararı almışsınız, zaten aksi yönde bir karar fazla olurdu bence.. fakat yeniden başlarken bir daha bu tip bir konuşmama durumu olmamasına dair birbirinize söz verin, aynı şeyler tekrarlanmasın.. iletişimsizlik bazen yalnızca boşu yere yıpratmaya yarıyor.. mutluluklar dilerim.. Şeniz

ya ben birşey anlamadım ya aslında sorunun ne olduğuda önemli bu noktaya kadar nasıl gelindiğide önemli bence nişanlını al karşına ve konuş başka türlü sorunu halledemezsin ya devam edersiniz mutlu sona ulaşırsınız:içelim: yada ikinizde kendinize bir yol çizeceksiniz.kaydirigubbakcemile..

Eklentiler

• $kız kulesi.webp
    $kız kulesi.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 63
bir ay iki birbir,ini seven insan ayrı kalamaz bırak kafanı yorma canım insan karısı olacak kızı kötü bişi bilene olsa arar kollar yani böle düşünüyorm canım

kötükedihüsokötükedihüsomeraba canım onceıkle nıye kussunuz onu bı hatırla eger o suclu ıse ve gercekten cok kırıcı bıseyse hıc umursama.sımdı boyleyse evlenınce napcan.ozaman hıc gecınemezsınız.ama sendede hata varsa grur yapma konusarak halledın.1 aydır kus olurmukötükedihüso .bı ımsan sucunu bılıp ozur dılemıyorsa onounla gecım olmaz.hem bırbırınızı ozlemedınızmı 1 ay kus kalabılıyorsanız bence evlılık kararını bı gozden gecırın.bence ona hemen ulas ve bı karara baglayın.evlılık sakaya gelmez:kızgın:ınsallah hersey yoluna gırer:Saruboceq:

Back
X