Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılma nedenimiz trip atmamdı. O da şöyle düşünceli olduğu için bana soğuk davranmış ben de ona soğuk davrandım.Bundan sonra uyumlu bir çift miyiz sence dedi ve ayrıldık..Kavgalarımız hep ufak şeyler diyebiliriz ama önüne geçemedik bir türlü.Ben ilgisizliğinden yakınıyorum o sürekli ilgi beklememden bu en çok kavga nedenimiz.. Ben ilgisiz olunca trip atıyorum ama elimde olmuyor..Düşününce onun yorulmasına da hak veriyorum..Aranızın Bozulma Sebebi, Çok Önemli Bu Bir..
Bunun Dışında Çok saçma bi durum ya birliktesinizdir yada değilsinizdir, bunun arkadaşçası vs. olamaz..
Bence eger suan ayrıldıysanız, hiç görüşmeyin, biraz zaman geçsin ya o dayanamaz sana döner yada sen dayanamazsın..
birde birlikteyken sürekli kavga etmenizin sebepleri neler_?
yani bu kavgalar da onemli, eger ciddi anlamda kavga ediyorsanız bence çokta zorlamamalısınız evliliğinizdede aynı şeyleri yaşarsınız..
Fakat kavga sebepleri ufak tefek seylerse, kıskançlık vs. gibi bunlar halledilebilecek şeyler..
Sonuc olarak yine napacagına sen karar vereceksin,
en iyi yaşayan bilir,
bu arada kaç yaşındasın?
gerçekten sevgili mahiyetinde bir ilişki istiyorsan ve seviyorsan sevgilinde aynı şekildeyse neden zorluyorsunuz anlayamadım devam etitrmeye çalşın sevdikten sonra ama gerçek anlamda sevdikten sonra her yükün de altından kalkılır ben öyle düşünüyorum umarım kısa sürede hallederseniz bu işi
Ben de böyle düşünüyordum aslında ama bilmiyorum niye olmuyor...Onun hem sevdiğine inanıyorum hem de gücü kalmadığına.Defalarca söyledi bugün bana beni sevdiğini yoksa böyle bir ayrılıktan sonra beni sevmediğine inandırmıştım kendimi... Çok yıpratıyoruz birbirimizi ben artık üzmek de üzülmek de istemiyorum diyor...
eğer ciddi anlamda bir yıpranma söz konusu ise ne yaşadınız bilmiyorum da o halde cidden sevginiz de kalmadı ise yani sevginiz de kurtarmıyorsa sorunlarınızı o halde daha fazla üzülmeden bitirmek mantıklısı
Ayrılma nedenimiz trip atmamdı. O da şöyle düşünceli olduğu için bana soğuk davranmış ben de ona soğuk davrandım.Bundan sonra uyumlu bir çift miyiz sence dedi ve ayrıldık..Kavgalarımız hep ufak şeyler diyebiliriz ama önüne geçemedik bir türlü.Ben ilgisizliğinden yakınıyorum o sürekli ilgi beklememden bu en çok kavga nedenimiz.. Ben ilgisiz olunca trip atıyorum ama elimde olmuyor..Düşününce onun yorulmasına da hak veriyorum..
20 yaşındayım..
Daha 20 Yaşındasın..
Anladığım Kadarıyla da okuyorsun..
Bu kadar Üzme ve kafana takma bence,
Madem o boyle söylüyor, Hani istediğinde görüşürüz arkadaş gibi bile dediğine göre %100 senden ayrılamıyor, emin değil ve böyle söyleyerek sana açık kapı bırakıyor geri dönesin, yalvarasın diye, sende tamam bi ilişki ya biter ya devam eder de, biterse arkadaşlık falan yok, böyle bi saçmalık olamaz bence,
bitirn, ve bekle, göreceksin sana dönen o olacak, çünkü bi erkeğin arkadaş gibi görüşelim demesi ayrılmak istemediğini gösterir, eger gerçek anlamda ayrılsaydı senden böyle bi cümle kurmazdı, ve sende ona bu durumun asla arkadaşlık bigi bi saçmalıkla devam etmeyeceğini, etmemesi gerektiğini söyle...
eger biterse de sakın üzülme, derslerine ver kendini..
sonra tam ders çalışma zamanlarında böyle şeylere kafanı takıp derslerini bıraktıgın için çok pişman olursun benden soylemesi![]()
Çok teşekkür ederim..Söyledikleriniz çok mantıklı geldi düşününce tümden bitiremiyor kafasında açık kapı bırakıyor.. Ben ayrıldıktan sonra bir hafta içinde yani hiç mesaj atmadım aramadım bugün kuzeninin eski sevgilisinden bahsetti konuşurken hala kuzenini arıyormuş doğum gününde hediye alıyormuş filan diye.. Sanırım ona yalvarmamı beklemiş..