Ne olur bakın bebeğim nerede

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
Kızlar adet günümde lekelenmem oldu iki gün sonra test yaptım çift çizgi doktora gittim kanda 161,68 çıktı bu testin üzerinden 10 gün geçti büğün doktor ulturasyonda bebek ve kese yok dedi renkli gebelik ultrasyonu istedi .delircem kızlar son adet tarihim 29 ekim . Hiçbir gebelik belirtim yok sadece iki kez çok büyük rahimde kasılma agrısı oldu ve geçti kanamam yok . Lütfen bana bişey ler söyleyin acaba dış gebelik veya baska birşeymi bu bebeğim gerçekten varmıdır. Yarın baska bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum böyle olan varmı kızlar aranızda

dış gebelik olsa görünürdü ultrasonda.başıma hiç böyle bi olay gelmedi ama çocuklarımı hep çok erken farketmişimdir.öyle ki 1-2 haftalıkken.haliyle ultrasonda hep boş kese gibi görünürdü ve kan testine başvurulurdu.durumunuz tuhaf. hani kist filan diyeceğim o da belli olur ultrasonda.galiba en akıllısı başka bi dr.'a daha danışmak.

Kızlar adet günümde lekelenmem oldu iki gün sonra test yaptım çift çizgi doktora gittim kanda 161,68 çıktı bu testin üzerinden 10 gün geçti büğün doktor ulturasyonda bebek ve kese yok dedi renkli gebelik ultrasyonu istedi .delircem kızlar son adet tarihim 29 ekim . Hiçbir gebelik belirtim yok sadece iki kez çok büyük rahimde kasılma agrısı oldu ve geçti kanamam yok . Lütfen bana bişey ler söyleyin acaba dış gebelik veya baska birşeymi bu bebeğim gerçekten varmıdır. Yarın baska bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum böyle olan varmı kızlar aranızda

canım benim adetimden 2 hafta geçmişti o zaman doktor karnımdan baktığında sadece kese görünüyor demişti, daha sonra ise gittiğim doktor vajinal ultrason ile baktı o zaman bebeği gördü, 7 haftalıktı.

kan değerine göre hamilesin, istersen başka bir doktora git tekrar baktır, bazen geç döllenme de olabiliyor, o zaman bebek daha geç görünüyor haliyle... sana biraz sabret bekle sonra tekrar git doktora diyemiyorum çünkü bu durumda beklemek ölüm gibi geliyor insana biliyorum.

ha canım bu arada bebek vajinal ultrasonda görüldüğünde kan değerim 1140 idi. Eğer vajinal ultrason teklif ederse doktor çekinme baktır, en net o şekilde görünüyor ve hiç bir zararı yok.

Benım meslektasım da benle aynı zamanda hamıle kalmsıtı ama bebgı gormede zorlandıgı ıcın vajınal ultrasonla keseyı gorebılmıslerdı. Insallah olumlu sonuclar gelısır :34:

kızlar çok teşekkür ederim vajinal ultrason ile baktırdım kese görünürdü. en son kan değerim 7195 doktor 5 haftalık dedi sat 29 ekim sizce kaç haftalık henüz bebeğimi göremedik ne zaman karından bakılan ultrason ile görebilirim .ama vajinal ultrason dan sonra kahverengi lekelenmem başladı başka bir doktora gittim ve düşük tehlikesi var dedi size tavsiyem alttan baktırmayın geç olsun güç olmasın ben dayanamadığım için baktırmayı kabul ettim.

5+3 günlük hamilesin canım 5 ağustos 2011 tahmini doğum tarihin lekelenme varsa kesinlikle dinlen hiçbirşey yapma

Son düzenleme:
haydi gözün aydın canım, inşallah sorunsuz bir gebelik dönemi yaşarsın...

Back
X