- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
herkese desteği için sonsuz teşekkürler,hepinizin söylediklerine harfi harfine katılıyorujm,galiba zorlu bir süreç olacakl,,bazen kendimi onun için amasadece onun için gözyaşı dökerekn buluyorum,sonra kendime gelip,aslında iyi yönlerini düşünerek bunu yaptığımın farkına varıyorum..dönüşü olmayan olmaması geekn bir yola çıkıyorum.bu şehri terkediyorum son 1 hftam.doğuma kadar raporla falan geçiştirip,sonrasında ücretsiz alacağım,umarım bu süreçte tayin işim hallolur,dua edin bana nolur..burda kalmak canımı yakıyor,insanlara normal gözükmeye çalışmak yoruyor beni,en iyisi ailemin yanı,yaralarım bir nebze oılsun kabuk tutmaya başlar belki,ne diyim hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
hiç birşey kolay değildir hele ki bebeklerle birlikte bu zorlu süreci atlatmak dahada zorlaşıyor senin için en güzeli bulunduğun ortamdan uzaklaşman olacaktır ailenin desteği seni ayakta tutup yaralarını sarman için iyi gelecektir emin ol...
inş. istediğin gibi tayin işinde halledilip yeni yaşantına çocuklarınla birlikte merhaba dersin bu üzüntülü günlerin geride kalır..
bebeklerimiz ve bizler için gerçekten çok ama çok zorlu bir dönem ayrılık, boşanma işleri fakat olmayıncada olmuyor işte herşeyin hayırlısı olsun en güzeli olsun senin ve bebeklerin için dualarım seninle olacak canım...