ne olur bana yardım edin,düşünemiyorum..

milya16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
29
0
36
İzmir
az önce nişanlımın telefonununda bir kıza attığı msjlarıgördüm.sarjım bittiği için bana vermişti telefonunu..askeriyede suan.asker.hafta sonuna evci izni almış kızla buluşamayınca beni çağırmış.Buluştuk inanın harika zaman geçirdik.Düğün tarihimizikonuştuk.az önce aradı ve msjları gördüğümü bittiğini söyledim.şimdi onlardayım gücüm yok gitmeye memleketime.elim ayağım kesildi.Olayı anlattı iddaya girmişler asker arkadaşıyla ben inanmadım,inanamıyorum zaten.şimdi ağlıyor ölücem diyor.bense bitti diyorum..4 yıl..zamanın önemi yok.ama yemin ediyor ne yapmalıyım kafam yerinde deil.Hiç sigara içmeyen ben 1 paket aldım içiyorum şimdi.sizce ne yapmalıyımyarın yüzleştirecekmiş beni.Gitmelimiyim askeriyeye yoksa bulduğum ilk biletle memleketime mi döneyim

Merhaba,
Canım benim maalesef aldatan erkeklerin bahanesi kesinlikle "iddiaya girdim" ya da "bir arkadaşıma ayarlayacaktım" oluyor.Sence nişanlısı olan bir adam,aşık olan bir adam hiç böyle bir konu üzerine iddiaya girer mi?Biraz yangına körükle gitmek gibi olacak ama sen biletini al dön evine.Evlendikten sonra dönüş biliyorsun daha zor oluyor.Nişanı atan bi tek sen olmayacaksın.Geçenlerde en yakın arkadaşlarımdan biri nişanı bozdu,btün eşyaları geri verdi.Şimdi çok mutlu.Taviz verme,ikinci şans verme,bunların sonu gelmez.Hakkında hayırlısı olsun,
Sevgiler:42:

Son düzenleme:
Askeriyeye gitme bence. onu gördüğünde ayrılmak daha zor olur. al biletini memleketine dön.. aldatmanın telafisi olmuyo malesef :/
ayrıca kıza attığı mesajlarda ne yazıyodu?

nasıl bir saçmalıktır bu ya''iddiaya girmişler miş miş''

diyelimki doğru karakterli insanın işimi şimdi bu?
ne gereği var sen nişanlısın bana yakışmaz abi benim başım bağlı dicekti laf mı şimdi bu iddiaya girmiş
.arkadaşlarının gazına gelmesi için bekar olması lazım ama resmen nişanlı ne yani bu.sen ilk bileti al git şimdi gözünü korkuttun korkuttun eğer yumuşamazsan bi daha değerin bilinmez söylediğinin arkasında dur güçlü ol dünyanın sonu değil

hayret ediyorum şu erkek milletine bu be çirkinliktir ya iddia nedir Allah aşkına.kız çooook güzeldir arkadaşlar abi sen tavlayamazsın bu kızı demişlerdir erkek gazla çalışan bir motor olduğu için hemen hareket geçmiştir ee kız tavlanmıştır o zaman.ya da kızda gönlünü kaptrdı nişanlına?
sonra nişanlın ne dicek kıza ben nişanlıyım kusura bakma iddiaya girmiştik mi dicek o kız ona beddua etmicek mi sonra bedduası tutmucak mı?

İddiaya giren erkekten ne beklenir.

tipik aldatmis erkeklerin bir bahanesinden. " iddaya girdim"

nedemek ya iddaya girdim iddaya girecek askeriyede bekar erkek mi yokmusda nisanli adam giriyor iddaya.hem ne bu ne sacmalik.
ya artik acin gözünüzü bayanlar inanmayin su erkeklere yaaa inanmayinnnnnnn! sonra affediyoz.2. kez 3. kez 4. kez oo daha cok kez aldatiliriz biz.erkeklerde kendi tipik yalanlarinla ölürüm kalirim senin icin aman yapma etme der sonra saf gibi inaniriz.erkekde derr "ohhh yine kandirdim safi yine inandii kaldigim yerden ben devam..." der.

hadi diyelim affettin.inan bunu asla ve asla unutamayacaksin icinden kafandan silip atamayacaksin.sonunda evlensen bile evliliginide yipratacaksin kolay degil.yol yakinken dön...daha fazla yipratmadan kendini...

cnm iyi cevap verebilmemiz icin mesajin icerigini bilsek daha iyi olurdu ama bence
nisanlinla bi dogru düzgün konusmalisin.
yani hemen memlekete gitme derim ben. sonra kafanda soru isaretleri falanda kalmasin.
yani icinde kalir daha sonra, keske konussaydim fln dersin.
4 senenin hatrine bi yüz yüze konusun derim, tabiiki karar senin.

allah yardimcin olsun arkadasim:71:

canım bugun ıdaa olur adı yarın hata..bence kendını kandırma bu kadar rahatsa zaten evlenınce dahada raha davranacaktır hep bı bahane uretecektır bnım basıma gelse dusunmeden ayrılırdım

Hey allahım orada bile nelerle uğraşıyor bu erkekler ya!:41:
Bak askerliğine neyine kızlar iddalar bilmem neler...
Tiksiniyorum böyle erkeklerden, allah karşılaştırmasın diyorum.:nazar:
Yerinde olsaydım da evime döner bitirirdim geçen yılların önemi yok, kendisinin bu yıllara hürmeti yoksa idda dahi olsa seni üzeceğini düşünmüyorsa vicdanen. Boşver hayırlısı değilmiş de git...

seviyorsan inanmış gibi yap devam et derim ben çünkü bitti deyip arkanı dönmek çok zor
evet biliyorum seni aldatmasıda çok kötü ama bi de şöyle düşün beni seviyor çünkü bende, beni seviyor çünkü beni ikna etmeye çalışıyor

Hiç yüzünüzü göstermeyin ona..Telefonlarına da cevap vermeyin..Sessizce gidin memleketinize..Hem zaten bayramda ne alaka orda olmanız , ben bunu da hiç anlamadım..:19:

seviyorsan inanmış gibi yap devam et derim ben çünkü bitti deyip arkanı dönmek çok zor
evet biliyorum seni aldatmasıda çok kötü ama bi de şöyle düşün beni seviyor çünkü bende, beni seviyor çünkü beni ikna etmeye çalışıyor

Ne kadar rahat bir şekilde yazmışsınız.
Seviyorsan, affet.
Seni sevmese ikna etmezdi.
Sevgiyi geçtim saygı duysa da aldatmazdı, aldatamazdı.

Ne sana ne de kendisine saygısı yok bu adamın .
Şİmdi affetsen, nasıl olsa affediyor diye devamı gelecek.
Seviyorum diye bir ömrü aldatılarak geçirmeyi göze albilirsen affet!
Yok ben kaldıramam dersen arkana bile bakma, memleketine dön.

tipik erkek numaraları iddiaya girdim felandır.
besbelli konuşmuş kızla.
ve o gelmeyince seni çağırmış yanına.
seni yedekte falan tutuyor galiba.
haftayada sen gidemezsen onu çağırır.
bu böyle sürer gider ayrılmazsan.

Tamam aldatmanın telafısı ve affedılır yanı yoktur ama ıyı dusunup karar ver :34:
cunku kafan suan karısık sımdı memleketıne don bana kalırsa:41:
Fakat bunu yapmak ıstedıgınden emın olarak don aklın ona gıtmekte kalmasın.
enınde sonunda effedıcekmısın? burnunu mu surteceksın?:37:

burda bırımız affet der bırımız ayrıl der ama bunun son kararını verecek olan sensın.:26:
yaptıgı acıklama mantıksız dupeduz konusmus goruselım demıs.
ozetle acı ama aldatmıs:58:

cok sevıyor olabılırsın ama ne kadar guvenebılırsın bu adama artık?
hakkında hayırlısı :31:

Back
X