• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana yardim edin!

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Icim daraliyor cok sıkılıyorum kizlar. 10 aylik evliyom cok guzel bi evliligim var. Esim cok iyi ve esiki coook seviyorum. Lutfen beni kinayarak kizarak yorum yaomayin bu beni daha cok uzer:-( kizlar esimle staj yaparken tanistim. Esim ve bir erkek arkadsi daha vardi calistiklari yerde. O arkadas x olsun x sureklo benle ilgilendi konisti bende bi heycan hoslanti olisyi daha sonra ogrendimki bu x in sevgilisi varmis. Sonra bama durduk yere ters koti davransi insanlar icinde bagirdi. Ben cok uzulup cok etkilendim uzun sureler unutamadim. Daha sonra esimle konistuk iliskimiz basladi 3 yil gorustuk ve evlendik. Bu x kisiside dugunumuze geldi. Oyandi etti gitti. Gecenlerdede onun dugunu oldu gittik bizde ayni sekilde davrandik. Ama dugunden sonra bama bir ruh cokintusu oldu sanki esime karsi sucluymusum gibi. Aklimdan hic cikmiyor surekli uzgunum. Icim ates gibi oluyor. Psikologu ilaci bile dusundum. Bi duruma esimden bahsettim. Esim hep yanimda destek oliyor. Seviyor sariyor beni. Ama benim aklima hep o kisi ve hatta onum disinda gecmiste annemi uzdum sole oldu bole oldu olumsuz seyler geliyor canim sikiliuor

Icim daraliyor cok sıkılıyorum kizlar. 10 aylik evliyom cok guzel bi evliligim var. Esim cok iyi ve esiki coook seviyorum. Lutfen beni kinayarak kizarak yorum yaomayin bu beni daha cok uzer:-( kizlar esimle staj yaparken tanistim. Esim ve bir erkek arkadsi daha vardi calistiklari yerde. O arkadas x olsun x sureklo benle ilgilendi konisti bende bi heycan hoslanti olisyi daha sonra ogrendimki bu x in sevgilisi varmis. Sonra bama durduk yere ters koti davransi insanlar icinde bagirdi. Ben cok uzulup cok etkilendim uzun sureler unutamadim. Daha sonra esimle konistuk iliskimiz basladi 3 yil gorustuk ve evlendik. Bu x kisiside dugunumuze geldi. Oyandi etti gitti. Gecenlerdede onun dugunu oldu gittik bizde ayni sekilde davrandik. Ama dugunden sonra bama bir ruh cokintusu oldu sanki esime karsi sucluymusum gibi. Aklimdan hic cikmiyor surekli uzgunum. Icim ates gibi oluyor. Psikologu ilaci bile dusundum. Bi duruma esimden bahsettim. Esim hep yanimda destek oliyor. Seviyor sariyor beni. Ama benim aklima hep o kisi ve hatta onum disinda gecmiste annemi uzdum sole oldu bole oldu olumsuz seyler geliyor canim sikiliuor
Birde kppss ye hazidlaniyom onun stresi

Esinle evliyken halaondan mi hoslaniyorsun? Anlamadim gercekten

suçluluk hissi için psikoloğa başvurun. ben çok faydasını gördüm

Niye kendinizi suçlu hissettiğinizi anlamadım eşinizden önce yaşanmış bir şey için? Aklınızı meşgul edecek bir şey bulun. Odaklandıkça çakılı kalır beyninizde, bir hiç için eşinizi, kendinizi üzüp evliliğinizin tadını kaçırmanıza değmez..

Yabancı mısınız, Türkçe'niz neden böyle? Okuyup anlamakta çok zorlandım.
Eşimi seviyorum diyorsunuz, neden doğru düzgün bir şey bile olmamış bir geçmiş için suçluluk hissedip, bugününüzü mahvediyorsunuz? Bir şey olmamış ki, hoşlanma olmuş, muhabbet olmuş. İnsanlık hali, olmuş geçmiş. Sonra başka birini sevmiş, evlenmişsiniz. Hayatınıza mutluluğunuza bakacağınıza, böyle şeyleri deşmek, dertsiz başa dert istemek gibi...

Eşinize de anlatmışsınız pişmanlık duyacak birşeyiniz kalmamış , annenizi bu konuyla mı ilgili üzdünüz ? Yoksa bütün pişmanlıklarınızı mı hatırlayıp kendinizi üzüyorsunuz ?

Niye kendinizi suçlu hissettiğinizi anlamadım eşinizden önce yaşanmış bir şey için? Aklınızı meşgul edecek biri bulun. Odaklandıkça çakılı kalır beyninizde, bir hiç için eşinizi, kendinizi üzüp evliliğinizin tadını kaçırmanıza değmez..
Cok dogru soliyorsunuz. Sizce zamanla gecermi. Yoksa psikolaga gidip ilac falan alsam mi. Ben gebelik dusunuyom o ilaclar cok etkiler beni

İyi de ne yaptın ki eşine karşı suçlu hissediyorsun? Biraz vesvese, kuruntu sanki.

Bir de sınav stresi var diyorsunuz, böyle durumlarda insana ders çalışmaktansa, hülyalara dalmak çok daha çekici geliyor.

Bence üzerinde bile durmayın bu düşüncelerin, daha da derin düşünerek beslemeyin. Felak/Nas okuyun, geçin.

Peki psikolog ne yapti biraz anlatirmisniz?

düşünce terapisi mi deniyo bilmiyorum. yurt dışında olduğum için adlandıramadım şimdi. ama seanslar konuşarak geçiyodu. ve farklı düşünmemi daha doğrusu önce kendi kendime bişeylerin farkına varıyodum düşünerek ve bunu günlük hayatımda da yapmaya başladım. öyle öyle değişiyo bazı şeyler

Ben anlayamadım. X evlendiği için mi ruh çöküntüsü yaşadınız?

Yabancı mısınız, Türkçe'niz neden böyle? Okuyup anlamakta çok zorlandım.
Eşimi seviyorum diyorsunuz, neden doğru düzgün bir şey bile olmamış bir geçmiş için suçluluk hissedip, bugününüzü mahvediyorsunuz? Bir şey olmamış ki, hoşlanma olmuş, muhabbet olmuş. İnsanlık hali, olmuş geçmiş. Sonra başka birini sevmiş, evlenmişsiniz. Hayatınıza mutluluğunuza bakacağınıza, böyle şeyleri deşmek, dertsiz başa dert istemek gibi...
Aynen ole yapiyorum:-( ve bu durum ne zaman gecer. Gecsin artik

Eşinizden önce olan bir şey için neden suçluluk duyuyorsunuz anlamadım. Fazla bunaldığınız bir dönemdesiniz ve her şeyi kafaya takıyorsunuz sanırım. Biraz rahat olun. Olmadı birilerinden yardım alabilirsiniz.

Lutfen psikologa gidin. Psikologlar size ilac vermez ama eger ilac gerektiren bir durum varsa da kullanin. Hamile kalmak da istiyorsaniz bu ruh halinden bir an once kurtulmaniz gerekir. İlac haileligi etkiler mi diye dusunuyorsunuz ama bu halde hamile kalmamaniz gerekir zaten. Sakinnnnnn

Back
X