• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana yardim edin!

Hayir. Ben esimi cok seviyorum ama surekli x le neden ole oldu doye dusubup duruyom
Iyi de evlenmeden önce hatta sevgiliyken hoşlanmışsınız bitmiş gitmiş. Eşinize karşı bir hata yok ki ortada. Belki stres sizi bunu düşünmeye itiyordur.

Icim daraliyor cok sıkılıyorum kizlar. 10 aylik evliyom cok guzel bi evliligim var. Esim cok iyi ve esiki coook seviyorum. Lutfen beni kinayarak kizarak yorum yaomayin bu beni daha cok uzer:-( kizlar esimle staj yaparken tanistim. Esim ve bir erkek arkadsi daha vardi calistiklari yerde. O arkadas x olsun x sureklo benle ilgilendi konisti bende bi heycan hoslanti olisyi daha sonra ogrendimki bu x in sevgilisi varmis. Sonra bama durduk yere ters koti davransi insanlar icinde bagirdi. Ben cok uzulup cok etkilendim uzun sureler unutamadim. Daha sonra esimle konistuk iliskimiz basladi 3 yil gorustuk ve evlendik. Bu x kisiside dugunumuze geldi. Oyandi etti gitti. Gecenlerdede onun dugunu oldu gittik bizde ayni sekilde davrandik. Ama dugunden sonra bama bir ruh cokintusu oldu sanki esime karsi sucluymusum gibi. Aklimdan hic cikmiyor surekli uzgunum. Icim ates gibi oluyor. Psikologu ilaci bile dusundum. Bi duruma esimden bahsettim. Esim hep yanimda destek oliyor. Seviyor sariyor beni. Ama benim aklima hep o kisi ve hatta onum disinda gecmiste annemi uzdum sole oldu bole oldu olumsuz seyler geliyor canim sikiliuor
sanırım sahip olamamanın verdiği bir hırs bu eşinin severken başkasını unutamamak nedir ya adama anlatmışsın yazık bundan sonra her kavgada o söylediğn lafı duyacaksın ne adamlar var söylediğn halde destek unutamıyorsan boşan adamada eziyet olma o nedir ya başkasını düşünüyorum adam düşünse kıyamet kopar silkelen kendine gel

İyi de ne yaptın ki eşine karşı suçlu hissediyorsun? Biraz vesvese, kuruntu sanki.

Bir de sınav stresi var diyorsunuz, böyle durumlarda insana ders çalışmaktansa, hülyalara dalmak çok daha çekici geliyor.

Bence üzerinde bile durmayın bu düşüncelerin, daha da derin düşünerek beslemeyin. Felak/Nas okuyun, geçin.
Inanin yazacaktom ama burda din konulari yasak diye yazmak istemedim. Cok vesevse var namaz abdest kuran. Herseyi yapiyom bi nebze rahatliyorum. Birde herkes bizim evligimize imrenir. Derler ki sirriniz ne nasil bole mitlusunuz. Ev aldik yeni yerlestik. Bilmiyorum nazar mi acaba:-(ama ne olur bama yardim edin. Cok kotuyum

Aynen ole oluyor dersin basina oturunca daha beter oluyor
Iyi de evlenmeden önce hatta sevgiliyken hoşlanmışsınız bitmiş gitmiş. Eşinize karşı bir hata yok ki ortada. Belki stres sizi bunu düşünmeye itiyordur.
Ole

Cok dogru soliyorsunuz. Sizce zamanla gecermi. Yoksa psikolaga gidip ilac falan alsam mi. Ben gebelik dusunuyom o ilaclar cok etkiler beni
Suçluluk duygunun yoğunluğunu bilmiyorum. Ama kendi kendinize aşamayacak gibi durmuyor. Biraz çabalayın baktınız başedemiyorsunuz, gittikçe kötüleşiyor o zaman destek alın. Ama bence yine iş sizde bitiyor. Sınavınıza odaklanın daha verimli olur sizin için.

Suçluluk duygunun yoğunluğunu bilmiyorum. Ama kendi kendinize aşamayacak gibi durmuyor. Biraz çabalayın baktınız başedemiyorsunuz, gittikçe kötüleşiyor o zaman destek alın. Ama bence yine iş sizde bitiyor. Sınavınıza odaklanın daha verimli olur sizin için.
Cok cok sagolun bana destek oldunuz. Bende isimw odaklancam. Ama sole bsy var esim beni opecek o x salagi geliyor aklima uzukuyorum. Neden ole

Bunlar normal şeyler ve bugünümle, eşimle hiç alakası yok. Eşime sevgimle de alakası yok, diye düşünmeye başladığınızda geçer.
Dedinizi yapacam emin olun. Surekli de esim yanimda olsun istiyim bugun nobette icim cok aciyor

Cok cok sagolun bana destek oldunuz. Bende isimw odaklancam. Ama sole bsy var esim beni opecek o x salagi geliyor aklima uzukuyorum. Neden ole
Neden böyle diye düşünmeniz bile olumsuz duygularınızı besliyor. Nedenini boş verin, sadece kafanızdan atmaya çalışın nedenleri niçinleriyle..

Icim daraliyor cok sıkılıyorum kizlar. 10 aylik evliyom cok guzel bi evliligim var. Esim cok iyi ve esiki coook seviyorum. Lutfen beni kinayarak kizarak yorum yaomayin bu beni daha cok uzer:-( kizlar esimle staj yaparken tanistim. Esim ve bir erkek arkadsi daha vardi calistiklari yerde. O arkadas x olsun x sureklo benle ilgilendi konisti bende bi heycan hoslanti olisyi daha sonra ogrendimki bu x in sevgilisi varmis. Sonra bama durduk yere ters koti davransi insanlar icinde bagirdi. Ben cok uzulup cok etkilendim uzun sureler unutamadim. Daha sonra esimle konistuk iliskimiz basladi 3 yil gorustuk ve evlendik. Bu x kisiside dugunumuze geldi. Oyandi etti gitti. Gecenlerdede onun dugunu oldu gittik bizde ayni sekilde davrandik. Ama dugunden sonra bama bir ruh cokintusu oldu sanki esime karsi sucluymusum gibi. Aklimdan hic cikmiyor surekli uzgunum. Icim ates gibi oluyor. Psikologu ilaci bile dusundum. Bi duruma esimden bahsettim. Esim hep yanimda destek oliyor. Seviyor sariyor beni. Ama benim aklima hep o kisi ve hatta onum disinda gecmiste annemi uzdum sole oldu bole oldu olumsuz seyler geliyor canim sikiliuor
Sadece bunlar degil annemi uzdum ablama bole dedim. Esime sole yaptim. Cocukken yaptigim seyelr bile aklima gelip uzukuyom

Acilen psikolojik yardım alın ve düzelmeden çocuk sahibi olmayı düşünmeyin bile...

Back
X