• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur banada yardım edın sevmek cok zor :((((

perhan10

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
6
0
6
35
Balıkesir
kızlar ben bırını cok sevıyorum 4 yıldır gorusuyoruz ama asker olması 3 yılda bır tayın olması benı korkutuyo bundan zıyade sınırlı olması aılem ızmırde onun aılesı marasta emeklı olsa memlketıne gıtcek yapabılecekmıyım oralarda 2 kere doguya gıdecek daha bazen bana acımasız oluyo bılıyorum sevıyo ama korkuyorum ya bana uzaklarda kotu davranırsa bende memurum onun pesınden dolascam hep ama degcekmı bılmıyorum cok kararsız kalıyorum annemde hasta uzakta ona bısey olcak dıye korkuyorum yanında kalmak ıstıyorum kızlar napcam bılmıyorum aılemın yanında bırıyle evlensem daha mı ıyı sakın bıhayatım olur en azından tayın dogu batı streslı bı hayatım olmaz aılem yanımda olur herseyıme yetısırler bende onlara yetısırım ama dıyorum ozaman ya evlendıgım kısıyı sevemezsem benzer olaylar yasayanlar varmı nolur yardımcı olunbanada

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle kararları çok iyi düşünerek vermek gerek.
Duygularını biraz kenara alıp mantığınla.
Evet şuan seviyorsun ama annenin hasta olması ailenden ya da alıştığın yerden ayrılman,
Ve bunu 3 sene de bir tekrarlamak zorunda kalman düzensiz bir hayata alışmaya çalışman zamanla sevgini yıpratabilir.
Yerini de sadece pişmanlık alır.
Buradan biriyle evlensem sevemezsem demişsin.
Sevmediğin insanla zaten evlenme.
Ama şuan sevdiğin insandan ayrılmanda bir daha sevmeyecek olduğun anlamına gelmez.

ben sizin yerinizde olsam ailemin yanında kalmayı tercih ederdim.sonuçta annenizde hasta.onu bırakıp gidemezdim.sizin kararınız ama arkadaşında dediği gibi mantığınızla düşünüp öyle karar verin.:34:

Back
X