Ilk hamileligim daha once dusuk vb yasamadim bilgim yok.Son adet tarihine gore 5 haftalik hamileydim. 2 gun once kontrole gittim bebek cok kucuk oldugu icin sadece kist gorundu oda bebegi besliyormus sorun yok dedi doktorum.
Bu sabah ilk defa kan geldi adetteki gibi ama temizdi.
Bebegim öldü mü simdi. Cok kotuyum o andan beri icim paramparca. Bisey olmusmudur ona
Hala yerinde olma ihtimali varmi
Canım parça falan düştümü, bide şiddetli kasık ve karın ağrın olur , her kanama düşük yada bebeğin ölümü değildir ama mutlaka doktora gitmelisin , umarım herşey yolundadır canım...
Canım parça falan düştümü, bide şiddetli kasık ve karın ağrın olur , her kanama düşük yada bebeğin ölümü değildir ama mutlaka doktora gitmelisin , umarım herşey yolundadır canım...
Birkac gundur hafif agrim vardi ama dun aksam oturamiyordum agrim vardi biraz.uzandim devamli. Sabah wc de kan geldigini hissetmedim gordum ve sok oldum. Hala agri var ama hafif. Suan evimde degilim anneme gelmistim kalmaya. Parca dusmedi siddetli agrimda olmadi. Cok korkuyorum eger dustuyse yikilirim doktoruma mail aticam ama muayene etmeden kesin bisey demez oda
ama hemen gitmen gerek.ona göre iğne olmalısın.bende yaşadı aynı olayı.ilk hamileliğimde sadece bi lekeydi oda yerleşme kanamasıymış.çok şükür hemen bitti.ama ikinci hamileliğimde epey kanama olmuştu.doktor iğne verdi ilaç kullandım ve düşük duruduruldu.sen böyle doktora gitmessen olmazki.ayağa kalkma yat hep.ama çok önemli bi olay doktora gitmemeni anlayamadım.
ama hemen gitmen gerek.ona göre iğne olmalısın.bende yaşadı aynı olayı.ilk hamileliğimde sadece bi lekeydi oda yerleşme kanamasıymış.çok şükür hemen bitti.ama ikinci hamileliğimde epey kanama olmuştu.doktor iğne verdi ilaç kullandım ve düşük duruduruldu.sen böyle doktora gitmessen olmazki.ayağa kalkma yat hep.ama çok önemli bi olay doktora gitmemeni anlayamadım.
inşallah bebeğin seninledir kuzum yani çoğu kişi drmiş bende diorum parça gitmediği sürece bebek düşmez ama böle şüpheli durumlarda beklemeden hemen hastaneye git
Kizlar benimde 5 gun gecti dun kahverengi lekeler geldi bide inanilmaz belim ve kasuklarim agriyor. .. Hamis olabilirmiyim ama hic bi belirti yok benim gibi olup gebe kalanlar lutfen yardimmm..
Bthcg m suan 160 olmasi gerekirken 127 lerde cikti
Doktor yeterli yukselme olmadigi icin bi de kanamam oldugu icin dususu bekle dedi. Tutumamayan bir ic gebelik olmasini umuyorum dis gebelik olmasindansa yarin tekrar test yaptir takip edilmesi lazim dedi.
Hicmi olumluya donme sansi yok dedim malesef dedi
Bitmis durumdayim