• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bir akıl verin:(((

curious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
39
0
86
Eskişehir
kızlar konuyu buraya yazmak uygunmu bilmiyorum ama lütfen fikirlerinizi bekliyorum ben 1.77 boyundayım ve erkek arkadaşım 1.70:çok üzgünüm:bunu çok sorun ediyorum onu seviyorum ve o da beni çook seviyor ama insan ister istemez dert ediyo karşıdan bakıldığında komik bi görüntü oluşsun istemiyorum tamam sevgi herşeye değer ama bunu da es geçemiyo ki insan çok canım sıkkın bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm o kadar zor durumdayım lütfen deneyim tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim çook teşekkürlera.s.

bence de ayrıl.:1shok:
bu iş böyle yürümez; hayatının hatasını yaparsın devam edersen.
ne o öyle deveyle cüce gibi.
kınadım bak şimdi seni.
insanların göz zevkini bozuyorsun :delphin:

böyle bir cevap almak değil sanırım niyetin.
topuklu giymeyiver, saçını da tepeden topuz yapma olsun bitsin, gören de sanır ki 25 cm fark var.:1closedeyes:

Bizde aynı boydayızşakkıdı
Bitki kürü var. Boy uzatmak için. Onu alım dedim:delphin:
Uzadı farzet nolcak hı nolcek dedim kendime-tatlicadiarzu-
Ben onu boyu uzun olsada olmasa seviyorum. Ben onu öyle tanıdım:dilcikar:

Bence sende fazla kafana takma. Kıymetini biliyosa ve seviyosa.
Aman boyu uzundu ama burnu cok büyüktü aman kulagı kepceydi şeylerine aldırmıcaksın:smiley-cool:

Akıl ve karakter boylarınız arasında fark olmasın önemli olan budur :)

Sanırım yaşın küçük. dert etme böyle şeyleri canımcım.
Okusana şu bölümü bi insanlar ne dertlerle uğraşıyor.

Üzme kendini hiç.

Yaw madem bunu bu kadar dert edecektin bu adam yikana yikana cekmedi ya..
ne diye bastan beraber oldunki be güzelim.:delphin:

Yani simdi bu da dertmi allahsen...kim ne derse desin..siz biribirinizi sevdikten sonra cokta tinnnnn:delphin:

ne yapıcan boyu .......
huyu güzel olsun sevsin seni.....sev sevil gerisini salla gitsin canım beeee

seninde dert ettiğin şeye bak... boy işte herkezin bir olmaz... erkek arkadaşın 2 metre olsaydı ne değişirdiki??? aradaki farkda çok az... benim arkadaşımla eşinin arasında en az 15 cm vardır... çocuğun boyu 1.50 civarı kızın boyuda en az 1.65... hiç umurlarında değil... 9 yaşında çocukları var... kızında annesi biraz tepki gösterdi... bunlar seviyoruz deyince herkez sustu... sende seviyorsan hiç takma kafana... düşünceleriniz uyuşsun gerisini boşverrrrrrrrrrrrrrrrr........... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen bana en ıyısı bıkac cm ödunc ver
bende 155 :delphin: RABBIM sağlık versın yeterkı

saolun kızlar haklısınız aslında ama genelde erkeklerin boyu uzun olunca bi gariplik yok da kızların uzun olunca komik görünüyo gibi bi izlenim var o yüzden çekiniyorum işte ben fazla çevre takıntılıyım sanırım yoksa ikimiz yalnız bir aradayken sorun yok benim için bunu aşmam lazımÇok üzgünüm çoook

konuyu okuyunca bir an
derdim var topicimi doğru konuda mıyım dedim kendi kendime

genelde erkekler komplekslidir bu konuda o sorun etmiyorsa sende etme

valla boyu 1.70 olduğu halde erkek arkadaşım diyorsunuz.. demekki seviyorsunuz o kadar rahatsız olsanız erkek arkadaşım sıfatını vermezdiniz heralde :kahve:

ne kadar önemli olabilir 7 cmlik bir boy farkı
aşkın gözü kördür diye boşa dememişler
o boy farkını görmez bile
hem sen ne bakıyorsun dışarıdan görünüşünüze
birbirinizi seviyorsanız eğer ayrılmak falan gibi şeyler düşünme sakın
ilişkinizin huzurunu kaçırma

Benim boyum 165 eşim 160 düğünde de topuksuz giydim..normalde de düz ayakkabı giyiyorum..önceleri evlenmden önce bende dert etmiştim..ailem bile sendeen kısa deyip dalga geçmişti...
ama ben çok mutluyum iyiki boyuna bakıp ayrılmamışım

kızlar konuyu buraya yazmak uygunmu bilmiyorum ama lütfen fikirlerinizi bekliyorum ben 1.77 boyundayım ve erkek arkadaşım 1.70:çok üzgünüm:bunu çok sorun ediyorum onu seviyorum ve o da beni çook seviyor ama insan ister istemez dert ediyo karşıdan bakıldığında komik bi görüntü oluşsun istemiyorum tamam sevgi herşeye değer ama bunu da es geçemiyo ki insan çok canım sıkkın bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm o kadar zor durumdayım lütfen deneyim tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim çook teşekkürlera.s.

ay kusura bakma da gülücem müsaadenle kaydirigubbakcemile3 yavvvv pınar altuğun da kocası kendisinin yarısı kadar o sorun etmiyo sen niye üzülüyonkaydirigubbakcemile3 hemi içini rahatlatması açısından söölüyom ben de herifimle bi araya gelince 1 le 0 gibi duruyoz, o 1.60 ben 1.60 ama o zayıf ben şişkooooooooo :roflol: yafrim önemli olan gönüller, yav sen yeterince sevmiyonmu bu adamı, bence yeterince sevsen bunu gözün görmezdi bile

valla kime desem sizin verdiğiniz tepkileri verdi kızlar sanırım saçmalıyorum senağlama ama bazen çok ayrıntılı düşünebiliyo insan ister istemez çok teşekkür ederim hepinize a.s.

bence bnun bır onemı yok sevıyorsanız bırbırınızı kadın ekekten kısa olunca ıyı kadı uzun olunca kotu mu ?
bence sevmek onemlı esnden uzun olup senı mutlu edememese daha mı ıyı

Boy farkı çoook çok önemsiz canım :))
Önemli olan sizin sevginiz ve ruhen uyumlu olmanız,anlaşabilmeniz...
Hiç takmamalısın bence..:1hug:

Back
X