Onu öyle çok sevdimki , öyle çok seviyorumki hala ben ağladıkça hzünlendikçe içimdeki sevgisi büyüyor
ayrılalı 9 ay oldu öncelerde arkadaşımdı lise arkadaşıydık zamanla aramızda aşk oldu yani ben ona aşık oldum oda bana olduğunu söyledi 2 ay çıktık herşey o kadar güzeldiki sürekli görüşür konuşur gezer tozar eğlenirdik deliler gibi seviyoduk birbirimizi grünürde daha sonra sudan sebep ortada hiç birşey yokken ayrıldık çok ağladım çok yandım o sinirle o acıyla ağır sözler söyledim hep dinledi beni beni kırıcak hiçbişey söylemedi ben hep söyledim ona binlerce kez mesaj yolladım binlerce söz söyledim hep ağır konuştum ağır sözler sarfettim o beni hiç kırmadı karşılık vermedi haklısın der gibi sustu hep beni sevdiğini ama olmayacağını söyledi geleceğimi görmüyorum dedi yapamıyorum dedi ama bunlar bahaneydi
( şimdilerde ise askerde en son ağustos ayında msjlaştık ve yine tartışmıştık ondans onra hiç görüşmedik arkadaşlarımdan haberlerini alıyorum sadece askerde oldunu biliyorum askere gitiğinden beri her gece rüyamda görüyorum ve onunla konuşmak istiyorum onu çok özledim inanılmaz derecede özledim içim çok acıyor bu acı yedi bitirdi beni mahvoldum çok üzülüyorum ya o kadar çok ağlıyorumki hergün gözyaşı döküyorum ağlayarak yatıp uyanmaktan bıktım artık 
ona bi mektup yazıp içimi son bi kez dökmek istiyorum ama o mektubumu okumaz bunuda biliyorum eminimki mektubumu aldığında okumadan yırtar atar çok çaresizim ya ne yapmalıyım ne olur yardım edin bişey söyleyin bana ....

Son düzenleme: