• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur birşey söyleyin çok çaresizim :(((

ers_gnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
51
0
96
İstanbul
Onu öyle çok sevdimki , öyle çok seviyorumki hala ben ağladıkça hzünlendikçe içimdeki sevgisi büyüyor :( ayrılalı 9 ay oldu öncelerde arkadaşımdı lise arkadaşıydık zamanla aramızda aşk oldu yani ben ona aşık oldum oda bana olduğunu söyledi 2 ay çıktık herşey o kadar güzeldiki sürekli görüşür konuşur gezer tozar eğlenirdik deliler gibi seviyoduk birbirimizi grünürde daha sonra sudan sebep ortada hiç birşey yokken ayrıldık çok ağladım çok yandım o sinirle o acıyla ağır sözler söyledim hep dinledi beni beni kırıcak hiçbişey söylemedi ben hep söyledim ona binlerce kez mesaj yolladım binlerce söz söyledim hep ağır konuştum ağır sözler sarfettim o beni hiç kırmadı karşılık vermedi haklısın der gibi sustu hep beni sevdiğini ama olmayacağını söyledi geleceğimi görmüyorum dedi yapamıyorum dedi ama bunlar bahaneydi :(( şimdilerde ise askerde en son ağustos ayında msjlaştık ve yine tartışmıştık ondans onra hiç görüşmedik arkadaşlarımdan haberlerini alıyorum sadece askerde oldunu biliyorum askere gitiğinden beri her gece rüyamda görüyorum ve onunla konuşmak istiyorum onu çok özledim inanılmaz derecede özledim içim çok acıyor bu acı yedi bitirdi beni mahvoldum çok üzülüyorum ya o kadar çok ağlıyorumki hergün gözyaşı döküyorum ağlayarak yatıp uyanmaktan bıktım artık :(:( ona bi mektup yazıp içimi son bi kez dökmek istiyorum ama o mektubumu okumaz bunuda biliyorum eminimki mektubumu aldığında okumadan yırtar atar çok çaresizim ya ne yapmalıyım ne olur yardım edin bişey söyleyin bana ....:(

Son düzenleme:
ayrılmanız belkide ikiniz içinde daha hayırlı olmuştur..
ortada bir sebep yokken bitiyorsa bence böyle düşünün..
kendinizi bu kadar yıpratmayın,illaki son kez birşeyler söyleyecekseniz mektubu yazın ve yollayın içiniz rahat eder..
okuyup okumamak ona kalmış..

bende arkadasa hak verıyorum..belkıde sızın için hayırlı olan budur yorma kendını

ah bu erkekler ahh :mymeka:
sonu yok yapamayacağım olmaz hikayelerini bende çok dinledim
bunun tek bir sebebi var sorumluluk almaktan geleceğini
ipotek altına almaktan korkuyorlar
korkak bunların hepsi korkakkk :mymeka::mymeka:
aşkları için şavaşamayacak kadar yüreksiz sonuna gidemeyecek
kadar cesaretsiz hepsi
işin kolayına kaçalım istiyolar
kötü sözler sarfetmen iyi olmamış en azından onun yüzüne karşı
ama nedenide çok basit içi yanan insan kendini tutamaz bi bakıma haklısın kendince
neyse olan olmuş şu saaten sonra yapabileceğin bir şey yok
beklemekten başka bide asker psikolojisi var onuda düşünmek lazım
zamana bırak canım olacağı varsa olur
olmayacaksa naparsan yap olmaz :teselli:

bende severek ayrıldımm karşıdakinin kafa karışıklıkları yüzündenn erkeklerin hepsi aynı gercekten seven adamm kafam karıştı önümü göremıyorum diyip gitmezzz yaa gitmezzzz bu yenı bahaneleri oldu ıssız adam moduna girip terk etmekk iyiki bi film cıktı yani ortaaayaa sopa gerek bunlaraa

peki sizce ne yapmalı ben onu çok özledim :(( çok yakın bir arkadaşıda bana hep o seni senden daha fazla düşünüyor diyor oof allahım yaa :((

Back
X