Evet doğru söylüyorsunuz ama yanlız kalmak canımı sıkıyor.Yurt ortaminda basit tabiki herkes 1 donem sorunsuz gecsin diye göz yumuyor herseye donem biter okulda bittiyse selam meraba bile kalmaz cokta takma yani herkese herseyinide anlatma
Takmıyorum ama yanlızlık üzüyor .Ooo yurt ortamı , alırım bi dal :) Tecrübeleriniz git gide artacak, yaşınızı bilmiyorum ama ortamınız çok değişecek. Öyle hemen takılıp kalmayın. Çookk değişik şeyler yaşadım ve şuan geçmişte öfke patlamasına sebep olan şeyleri gülerek hatırlıyorum. Çok ciddiye almayın, geçici ve kalıcı arkadaşlıkları ayrıt etmeniz hayatınızın olumlu ya da olumsuz şekillenmesine çok büyük katkı sağlayacak. Kısaca; takmayın
Yanliz kalma ama mesafeli ol samimi ol ama tavrinida koy hem sevdir kendini ama herseyine müdahale hakkida verme kimseyeEvet doğru söylüyorsunuz ama yanlız kalmak canımı sıkıyor.
Şuan konuşmuyoruz maalesef öbür arkadaşlarım da onlarla takılıyorYanliz kalma ama mesafeli ol samimi ol ama tavrinida koy hem sevdir kendini ama herseyine müdahale hakkida verme kimseye
Ah canım benim. Oyacaksın bunların gözünü ki bak nasıl değerli olursun. Arkadaş bulunur dert etme. Hiç umursama. Herkese resti çek. Söylemek istediğin ne varsa söyle ve artık muhatap olmak istemiyorum de. İçinde kalmaz en azından. Tek derdin bu olsun ne diyeyim :).Öncelikle benim sınıf arkadaşım ve onun yanında 2 arkadaş daha vardı biz çok samimiydik sonra oda arkadaşımla da samimi olduk . Bunları tanıştırdım arkadaş olalım hep beraber takılalım diye iyi niyetime yaptım. Ondan sonra benim oda arkadaşım beni sürekli azarlama çabasına girdi laf sokmalar . Örneğin bakımsızın bilmem ne iste şaka olarak hep benim üzerime geldi ortam da falan hep benimle dalga geçmeye başladı ,bazı laflarına çok sinir oldum bende sus be ,kes artık, uzatma falan dedim. İşte dana bilmem ne her konuda dalga geçti .Bende sus diye tepki verdim.Sonra ben odada bi kez sevgilimle kavga ettim sesli konuşmuşum. O gece rahatsız olduğunu söylemedi . Geliyor ortam da sölüyor . Ozamanlar samimi değilmişiz o yüzden söylememiş.2 gün öncede yatağımda yatıyordum o uyuyordu.Su falan içtim .Sabah kalkmış bana diyor bi günaydın dedi sonra hemen şişe sesi geliyor, bilmem ne naptın o saate diye bağıracaktım bi ara dedi . Ben de doldum artık bana o tarz davranmasından ben de ona bağırdım . Sonra bunun yakın arkadaşı vardı başka odaya çıktılar. O kavgada sonra . Sonra benimle konuşmaya çalıştı ben önceki yaptıklarını söyledim . Öbür kızlar da onu korudu . Bi kavgada oda değiştirmesine gerek mi vardı. Yaptığı şeyleri yapmadım diyor bana öbür kızlar da ne alaka diyor . Ben önceki konuları açtım sinirlendiğim için dolduğum için, böle yaptım demek istedim onlar da bana ne alaka falan dediler . Şimdi yapayalnız kaldım . Arkadaşlık bu kadar basit mi ? Oda değiştirmek istiyorsa kavga etsek bile gelip düzgün konuşamazmıydılar ?? Şimdi kocaman yurta tek başınayım bidaha kimseyi tanıştırmıcam kimseye iyilik yapmıcam .
Ama ailem uzakta burda yanlız canım çok sıkılıyor.Ah canım benim. Oyacaksın bunların gözünü ki bak nasıl değerli olursun. Arkadaş bulunur dert etme. Hiç umursama. Herkese resti çek. Söylemek istediğin ne varsa söyle ve artık muhatap olmak istemiyorum de. İçinde kalmaz en azından. Tek derdin bu olsun ne diyeyim :).
Ailem uzakta olduğu için illah insan dertleşeceği birilerini arıyor.Hehe gençlik işte.
İlerde nekadar saçmaymış üzülmem dertlenmem dicen.
Tek derdin bu olsun cnm.
Baska arkadaslar edinebilirsin. Hem yalniz olmanin iyi yani da bu degil mi ? Yeni insanlar tanimakAma ailem uzakta burda yanlız canım çok sıkılıyor.
Yurda zaman geçtiği için çoğu kişi gruplaştı artıkBaska arkadaslar edinebilirsin. Hem yalniz olmanin iyi yani da bu degil mi ? Yeni insanlar tanimak
Sevgili atığımızı kim söyledi ?? Öle ama yurt ortamında zor..Yaşlar küçük dicem ama odaya sevgili falan atilabiliyorsa pekte ufak sayilmazsiniz neyseee... Umursamaz davran sal gitsin sen böyle yaptıkça kendiliginden gelirler yada bosver hiç gelmesinlertek tabanca olmak inan her zaman iyidir...
Bakın burda yazmissiniz ya...Sonra ben odada bi kez sevgilimle kavga ettim sesli konuşmuşum. O gece rahatsız olduğunu söylemedi .
Telefonda..Bakın burda yazmissiniz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?