Ne olur cevap verin çok kötüyüm

canan0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
106
1
96
39
Erzurum
gecenlerde eşimin tlfnana bır msj geldı ve eşim buyuk bır panıkle hemen msjı sıldı daha önceden vukuatları oldugu için şüphelendım kım oldunu sordugumda ise bi kız msj atıp duruyo arayıp sesimi dinliyor dedi bende tlfnun elınden alıp bende kalıcanı söledim tamam dedı verdı ama hangı sırada yaptıysa tlfnda gelen aramaları engellemıs neyse ben 2 gun sonra tlfn hıc calmayınca suphelendım ben aradım kapalı bi bakım dedim ve ayarlardan engelleme yaptını gordum sordugumda ise huzurumuz kacmasın dıye yaptım yemın ederım tanımıorum bılmıorum dedı ama guvenemıordum zaten engellemeyı kapatınca kız aradı sesimi dinleyip kapattı dünyam başıma yıkıldı sorunlu bı hamıleleık gecırıyorum ben bu durumdayken nasıl bole bıse yapar dıye içim içimi yiordu kızı arıyordum ama açmıyordu çıldrmışçasına aglıyordum eşim aradı ona bu kızı bulacaksın dedım (bulacaksından kastım ben bu kızla konusacamdı eşimin yalan sölediğini belki kızın dogru söyluyecegını dusunuyordum) yaptıgım hataysa bebegımın uzerıne yemın etmektı EGER BU KIZI BULMAZSAN BEBEĞıMıN ÜZERıNE YEMıN EDERıMKı SENı BOŞARIM DEDıM kız ortaya cıktı tlfnuma cvp verdi bana eşimin suçu olmadıgını gercekten onu tanımadıgını söyledi şimdi ben eşimden boşanmayarak yeminimi bozmuşmu oluyorum kızı bulamazsan dedım tamam eşim bulmadı ama sonucta kız ortaya cıktı bebeğime bişe olmaz dimi içim içimi yiyo ne olur bişeler deyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah ya!
Çok ama çok sinirlendim!!!
Yazık,günah o bebeğe!
Hem güvenmediğiniz adamdan hamile kalıyorsunuz hem de bebenin üzerine yemin ediyorsunuz!
Çocuk oyuncağı mı canım bu!
Bebenin ne günahı var!
Oturun tövbe edin!
Madem vukuatlarına rağmen eşinizle berabersiniz artık kurcuklamayın hiçbişiyi!!!!
Ayyy çok sinirlendim yav!

Bence telaş etme... ettiğin yeminde kızı bulmazsan demişsin

eeee kız ortaya çıkıp konuştuğunuza göre sorunda ortadan kalkmış... Böylelikle yemini yerine getirmeni gerektirecek bi durum yok...

Dert etme canım... takma bu kadar aklına bunları...

çok saçma ve garip davranmışsınız...bebeği bir koz olarak düşünüp öyle mi bu saçma söz
ağzından çıkdı ...neden o bebeği ortaya kattın anlamadım

olayı çok ama çok abartmışsın..

Bence telaş etme... ettiğin yeminde kızı bulmazsan demişsin

eeee kız ortaya çıkıp konuştuğunuza göre sorunda ortadan kalkmış... Böylelikle yemini yerine getirmeni gerektirecek bi durum yok...

Dert etme canım... takma bu kadar aklına bunları...

Bence telaş da etsin,dert de..
Bir daha da masum bebenin üzerine yemin edilmeyeceğini öğrensin!
Halen geçmedi sinirim yav!:kızgın:

kızmakta haklısınız şuan öyle vicdan azabı çekiyorumki o an agzımdan nasıl cıktı bılmıorum ben bu bebege sahıp olmak için çok ugrastım egerkı kız bulunmasaydı acıklanmasaydı gercekten eşimden ayrılacaktım uffffffff ufffffff

Bu aldatma olaylarında her zaman şöyle düşünürüm,
kapının önüne koymayacaksan,boşanmayacaksan,kuzu gibi susacaksın,araştırmayacaksın,görmezden geleceksin,zaten ayrılmıyosun,boşu boşuna bebeğinede kendinede zarar veriyosun

arayan arasın boşver,tövbe et birdaha da böyle yeminler etme..

bekarsın beni anlaman imkansız umarım evlendıgınde böyle bi durumu yasamazsın boyle konusmak basıt

Evet bekarım!
O yüzden güvenmediğim adamdan hamile kalmamayı akıl edebiliyorum..
Benim medeni durumum sizin için bu kadar önemli ise kafanıza o kadar takmayınız!
Kocam yok,mutluyum!hihoyyyt

bu durumu ablam yaşadı eşi bir kızla nette tanışıp msj ve telefonla uzun süre ablama hissetirmeden görüşmüşler ablam yakaldı msj eniştem kız beni arıyor ben ilgilenmiyorum sesimi dinleyip kapatıyor vs. ablam ayrılma olaylarını gündeme getirdi ve kızın telf aldı, aradı kızda biz iş arkadaşayız aramızda bişey yok dedi sonra ortaya çıktıki , ablam ist geldiğinde eniştem kızla trabzonda kızı otelde misafir edip günlerini gün etmişler ablam hemen boşandı .
ben bu tarz ilişkiler ortaya çıktığında yok o arıyor yok böyle şöyle yalanlarına inanmıyorum bence iyi gözleme

bebeğine tabiki Allahın izniyle bişi olmaz ama sende hem kendi hem bebeğinin sağlığı için sinirlerine hakim olmaya calıs.bi sürede esine yüz verme zaten içinden gelmediğine eminim ama konusup bağırıp cağırmada bi süre ciddi anlamda sessiz kal bakalım esinin tavrı ne olacak

Niye hep cocuklarin,bebeklerin ve sevdiklerin üzerine yemin edilir?

Böyle kolay mi yemin etmek... Yemin edipte sonrada bir sey olur mu bebegime diye aglamak...

Yemin yemindir bebegin ve ya bir cocugun üzerine olmasina gerek yok..

Daha mi inandirici oluyor o zaman anlayamiyorum..

Cok kiziyorum böyle seylere kusura bakmayin...

Allah af etsin ne diyim...

böyle adamları ve o tlf gıbı kadınları alıcaksınalsanaalsanasmile neyse ben konusmayım ALLAH yardımcın olsun arkadasım bebeğıne bırsey olmaz ALLAH ın ıznıyle ama bır daha bebegının ustune yemın etme

kızmakta haklısınız şuan öyle vicdan azabı çekiyorumki o an agzımdan nasıl cıktı bılmıorum ben bu bebege sahıp olmak için çok ugrastım egerkı kız bulunmasaydı acıklanmasaydı gercekten eşimden ayrılacaktım uffffffff ufffffff

kızın bulunmasına göre evliliğinizi bitirmeniz çok saçma..eğerki boşanmak varsa aklınızda kendiniz çözeceksiniz herşeyi,eşin sana yalan söyledi belki kız eşinizin talimatıyla telefonlarınıza cevap verdi,

Bence arkadaşa çok yüklenmeyin,insanlar sinir anında kendini kaybedip ne yaptığını-söylediğini bilemez duruma düşebilir.Bence de tövbe edin,bir daha yapmayacağım demektir bu zaten.

ıyide eşinin kızı gizlice arayıp ara böyle böyle de demediği ne malum belkide danışıklı dövüştür..
Yemin meselesine gelince 3 fakire tuz ve ekmek veriliyor diye biliyorum

ınsan bebeğinin üzerine yemin eder mi yaaa. Olan olmuş gerçi. Bence vukuatlı birisinden boşanman da en hayırlısı olur ya neyse. Şimdi bekarım diye anlamazsın dersin. Bekarlar zeka özürlü mü oluyor ?

Bu aldatma olaylarında her zaman şöyle düşünürüm,
kapının önüne koymayacaksan,boşanmayacaksan,kuzu gibi susacaksın,araştırmayacaksın,görmezden geleceksin,zaten ayrılmıyosun,boşu boşuna bebeğinede kendinede zarar veriyosun

arayan arasın boşver,tövbe et birdaha da böyle yeminler etme..
Budur işte benim tekrar yazmama gerek bırakmadı arkadaş sağolsun töğbe et hemen canım o masum yavruya bişey olmasın

Bence arkadaşa çok yüklenmeyin,insanlar sinir anında kendini kaybedip ne yaptığını-söylediğini bilemez duruma düşebilir.Bence de tövbe edin,bir daha yapmayacağım demektir bu zaten.

Ben sizin kadar iyimser bakamıyorum maalesef olaya!
Eğer yemine önem veriyorsa insan sonuçlarına da razı olacak!
Benim vicdanım sızladı inanın..Bekar olduğum halde..
Bir daha yapmayacağının garantisi var mı onu bile bilmiyorum..
Allahım o masum meleği korur inşallah,buna inanıyorum ama bir annenin bu kadar acımasız olmasını aklım almıyor..

Back
X