gecenlerde eşimin tlfnana bır msj geldı ve eşim buyuk bır panıkle hemen msjı sıldı daha önceden vukuatları oldugu için şüphelendım kım oldunu sordugumda ise bi kız msj atıp duruyo arayıp sesimi dinliyor dedi bende tlfnun elınden alıp bende kalıcanı söledim tamam dedı verdı ama hangı sırada yaptıysa tlfnda gelen aramaları engellemıs neyse ben 2 gun sonra tlfn hıc calmayınca suphelendım ben aradım kapalı bi bakım dedim ve ayarlardan engelleme yaptını gordum sordugumda ise huzurumuz kacmasın dıye yaptım yemın ederım tanımıorum bılmıorum dedı ama guvenemıordum zaten engellemeyı kapatınca kız aradı sesimi dinleyip kapattı dünyam başıma yıkıldı sorunlu bı hamıleleık gecırıyorum ben bu durumdayken nasıl bole bıse yapar dıye içim içimi yiordu kızı arıyordum ama açmıyordu çıldrmışçasına aglıyordum eşim aradı ona bu kızı bulacaksın dedım (bulacaksından kastım ben bu kızla konusacamdı eşimin yalan sölediğini belki kızın dogru söyluyecegını dusunuyordum) yaptıgım hataysa bebegımın uzerıne yemın etmektı EGER BU KIZI BULMAZSAN BEBEĞıMıN ÜZERıNE YEMıN EDERıMKı SENı BOŞARIM DEDıM kız ortaya cıktı tlfnuma cvp verdi bana eşimin suçu olmadıgını gercekten onu tanımadıgını söyledi şimdi ben eşimden boşanmayarak yeminimi bozmuşmu oluyorum kızı bulamazsan dedım tamam eşim bulmadı ama sonucta kız ortaya cıktı bebeğime bişe olmaz dimi içim içimi yiyo ne olur bişeler deyin
Son düzenleyen: Moderatör: