• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur dua edin bana

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
arkadaşlar kan verdim az önce 1 saat sonra sonucum belli olucak ne olur bana dua edin elim ayağım titriyo ölcem şimdi

bebek istiyorsun sanırım canım allah hakkında hayırlısını versin hadi bakalım mutlu haberlerini bekleriz :)

ama içimden geçen ne diye sorarsanız olmadı sanki çünkü hiçbir belirti yok ..
rabbim sen yardım güldür yüzümü..

canım inşallah hayırlı sonuçlarla dönersın inşallah tutunmuştur sana bebeğin umutsuzluğa kapılma ne olur ilk denemenmıydı canım

evet canım ilk denemem iki embriyo konuldu ...neden bilmiyorum ama hep kendimi olmadı diye hazırlıyorum..
bir saat sonra ya dünyam kararacak yada dünyalar benim olucak....

olacak canım allahın izniyle sakın böyle seyler düşünme simdiden tamam mı canını ksıkma lütfen allahtan önce bu iş senın için hayırlıysa olsun de hayırsızsa olmasın de tamamı canım ben hep öyle dedim tamamı canım sakin ol ve zamanın gecmesını bekle

haklısın canım her şey rabbimin elinde ama insanoğlu söz geçiremiyo kendine...

kızlarrrrrrrrr 106 değerim nasıll..kimyasal değil demiiii
ne olur bişey söyleyin

maasallah canııım değerın çok güzel kaçıncı günündesın benımde 10.gün 116 idi şuan ikizlere hamıleyım senınde çogul olabılır canım çok sevındım canım ayyy maasallah

kızlar 12. günüm rabbime binlerce kez şükürler olsun kelimeleri yazamıyorum...
kimyasal olmasından çok korkuyorummmmmmmm...
bu değere sahip olupta kimyasal olan oldu mu
ne olur söyleyin

yaa canım ne kımyasalı senın değerın gayet güzel ve yüksek neden böyle seyler düşünüoyosun anlamıyorum hemen doktorunu ara ve randevu al bian önce

rabbim bu nasıl bir mutluluktur ...allahım isteyen herkese versin....kelimeler boğazımda düğümlendi

Amilesin benimde eğerim böyleydi tkrarliyosun testi suan kimyasal olamaz gibi geldi bana önemli olan katlanması canım tebrikler

Back
X