Ne olur dua edin

Ayy canım ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum bende az çekmedim Allah tez zamanda kurtarır inş merak etme geçecek bu günler güzel kuzularımıza kavuşmak için biraz zorluk cekmeliyiz

Offf ayni ben desem.. Malesef bnm doguma kadar surdu. Ama dogumum ve sonrasi cok guzeldi.
Ben soyle dusunuyorum eger boyle guzel bi elvat tasidigimi bilseydim icimde bulantilarimi bile severdim.. Diyorum simdi.
Sende sonuca odaklan. Berbat bi hamilelik gecirmis bi anne olarak sadece bunu soyleyebilirim..

Offf ayni ben desem.. Malesef bnm doguma kadar surdu. Ama dogumum ve sonrasi cok guzeldi.
Ben soyle dusunuyorum eger boyle guzel bi elvat tasidigimi bilseydim icimde bulantilarimi bile severdim.. Diyorum simdi.
Sende sonuca odaklan. Berbat bi hamilelik gecirmis bi anne olarak sadece bunu soyleyebilirim..
Aynen ben de böyle düşünüyorum :) gebeliğim zor oldu ama canımın içi sonrasında hiç yormadı beni...

Bi sorayım o zaman ,ağlamaktan helak oldum ,çocuğum bile kokuyor ,evim eşim kabus gibi kokuyor,her seyden igreniyorum ,lokma yiyemiyorum ,8 kilo verdim,kendime güvenim bitti ,dışarı çıkamıyorum ,öğretmenim raporum da bitti ,olağanüstü hal diye rapor vermiyorlar ,milletin saçma sapan yorumları eleştirileri de cabası

Allah yardımcınız olsun bende henüz başlamadı bulantı inşallah da olmaz çok korkuyorum :( sizin ne zaman başlamıştı?

16 haftalık oldum hastanede kolumda serumlar hala kusuyorum.her yönden çöktüm ,ne olur dua edin bitsin bu işkence

gebelik bu herkesin kolay olacak diye bir kaide yok arkadaşım. ama gebeliğine işkence deme lütfen yavrunu kucağına aldığında bu düşüncelerinden pişman olacaksın. evet zor ama çok güzel olacak bunu düşün hep.

rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Back
X