- 4 Kasım 2014
- 157
- 33
- 98
- 40
- Konu Sahibi gerigelenmektup
16 haftalık oldum hastanede kolumda serumlar hala kusuyorum.her yönden çöktüm ,ne olur dua edin bitsin bu işkence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazi ilaclara basladiktan sonra kusmalar artiyormus,snn ne zmndan beri var?16 haftalık oldum hastanede kolumda serumlar hala kusuyorum.her yönden çöktüm ,ne olur dua edin bitsin bu işkence
Ben hiçbir vitamin kan ilacı vs.icmiyorum ,sadece bulantı ilacı kullanıyorum.6 haftalıkken başladıbazi ilaclara basladiktan sonra kusmalar artiyormus,snn ne zmndan beri var?
Zofran kullanıyorum zaten ,ilk gebeliğimde bu siddetle 7 ay surup sonra azalmıştı,öyle olacak diye çok korkuyorum,gerçekten paramparça oldukOf of çok iyi anlarım... Ağlamaktan helak oluyordum. doğuma kadar sürdü benim ama azalarak. zofran kullandım ben doktorunuza bir sorun isterseniz.
Allah yardimcin olsn cnmBen hiçbir vitamin kan ilacı vs.icmiyorum ,sadece bulantı ilacı kullanıyorum.6 haftalıkken başladı
Aynen ben de böyle düşünüyorum :) gebeliğim zor oldu ama canımın içi sonrasında hiç yormadı beni...Offf ayni ben desem.. Malesef bnm doguma kadar surdu. Ama dogumum ve sonrasi cok guzeldi.
Ben soyle dusunuyorum eger boyle guzel bi elvat tasidigimi bilseydim icimde bulantilarimi bile severdim.. Diyorum simdi.
Sende sonuca odaklan. Berbat bi hamilelik gecirmis bi anne olarak sadece bunu soyleyebilirim..
Dozajı az geliyordur belki deZofran kullanıyorum zaten ,ilk gebeliğimde bu siddetle 7 ay surup sonra azalmıştı,öyle olacak diye çok korkuyorum,gerçekten paramparça olduk
8 mg dan fazlasını vermiyor Dr.larDozajı az geliyordur belki de
Günde iki tane 8 lik aldım uzun zaman... doktor öyle vermişti... kendisi de 2 gebeliğinde kullanmış8 mg dan fazlasını vermiyor Dr.lar
İnsallah olmaz tüm kalbimle diliyorum ki düşmanım dahi yaşamasın ,6. Haftada başladı benimAllah yardımcınız olsun bende henüz başlamadı bulantı inşallah da olmaz çok korkuyorumsizin ne zaman başlamıştı?
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir geçer yokolur bulantılarınız çok zor Allah yardımcınız olsunİnsallah olmaz tüm kalbimle diliyorum ki düşmanım dahi yaşamasın ,6. Haftada başladı benim
16 haftalık oldum hastanede kolumda serumlar hala kusuyorum.her yönden çöktüm ,ne olur dua edin bitsin bu işkence