Bir ay önce Altı sene boyunca özlemini kurduğum işime kavusmustum tam kavustum derken bi iş arkadaşım oğlan kardeşinle tanistrdi ben tamamen arkadaşca tanıştım o ciddi düşünmeye başlamış haberim olmadan annesini getirmiş tanistrmaya daha snra ben denemek istedim çocuk aleviydi kollarında falan dövmeleri vardı biz muhabbete başladık bna baskı kurmaya basladilar söyle gelelim isteyelim diye ben daha yeni tanıştık diye hep erteledim babamda tesadufen öğrendi iliskimizi çocuğu arastrmis babam şuanda onun eski işyerinde calisio pek parlak şeyler söylenmemis haklarnda kesinlikle olmaz ayrilcaksn dedi ben yüz üstü bırakmak istemedim gizli gizli bir süre daha devam ettik oda duyunca ailemin onay vermediğini kacalim demeye başladı vurcam seni demeye başladı ben korkmaya başladım ailemde öğrendi korktugumu ablasi isi birakicagim gun hakkimda konusmus o bizim gelinimiz kacicak bize falan demiş bizi kndisi tanistrdi gi halde inkar edio mus biz onunla üç dört ay öncesinde tanismisz gezmisiz tozmusuz sevmisiz birbirimizi sözde ben yalanlara dayanamıyorum eğer gelmezse bnmle çeker vururum onu demiş bqbamda bıraktirdi işi ben işi bırakınca müdür sorguya çekmiş hepsini orda bile atmadim mesajlar gundemdeymis bizim çalıştım yerde tanismadigimizi önceden birbirimizi tanıdığımızı iddia ediolarmis ablasida işin içinde ama yalan söylüyorlar ben o günden snra onu engelledm feyste falan hattımi kırdım üç hafta oldu birakali işide aralıksız konusmusuz şefim aradı geçen gün annemi uyarıo hala konuşuolar sevmiş senin kızın diye dikkat et kndisi ni oldurebilir bile diomuş herkes bnim yalancı olduguma inanio ailem dışında herkes engelledm feysini bir hafta önce açtım oda hakkımda ne paylaşılıo diye bkmaya oda bugün engellemis bni durduk yerde çok karıştı aklım nolur bna bi fikir verin hem durduk yerde engellenmemi anlayamadm hemde aileme sırtımı dönüp gtmemekte isabetli bi karar mi vermişim? ??