• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur kotu birsey yok deyin

Bayanlar oncelikle cevap yazan herkese cok tesekkur ederim.hakkinizi helal edin.hayatimda hicbir seyi bu konuyu taktigim kadar kafaya takmamistim.gunlerce kanser oldum diye gezdim:))kafamda ne senaryolar kurdum.kotu birsey duyacagim diye doktora da gidemedim.neyse bugun cesaretimi topladim ve gittim.muayene meme ultrasonu vs derken hersey tertemiz.hicbir seyim yok:))cokkkkkk mutlu oldum paylasmak istedim sizinle.su an memmelerimi cikarip opesim var:rolleyes:
Çok tatlı yazmışsınız.Gulumsedim.Cok sevindim adınıza çok gecmis olsun.Artik düzenli kontrollerinizi yaptirin oyle iciniz daha rahat eder :)

Ben 5-6 sene kadar önce benzer bir şikayetle doktora gittim ufak bir yağ bezesi vardı sol koltuk altımda. Bir günde resmen mercimek büyüklüğünden erik büyüklüğüne ulaşmıştı.
Adet dönemi öncesi büyüyor sonra küçülüyordu . Birkac kez boyle olunca gidip ameliyat oldum .
Sonrasında öğrendim ki b12 eksikliğinden de kaynaklanırmış. Doktora danışarak takviye almanız işe yarayabilir.

Back
X