ne olur mantıklı bir yol gösterin banaa

egesokak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
48
2
28
Trabzon
şuan hem ağlıyorum hemde çok sinirliyim ne olur yardım edinn
eşimin ailesi evlendiğimizden beri bizden para alıyorlar hele bir kaynım var başa belaa
en son 4.000 tl abisine verdi ve 2 aylığına aldı 1 sene geçti ala verecek
dedim artık verirsen sana hakkımı helal etmeyeceğim
eşimin verdiklerini tuttuğu bir listesi var cüzdanında bir ses dürttü baktım az önce
inanın şuan ağlıyorummmm
o kadar üzgünümki o kadar kırgınımki anlatamam size
sık sık para vermiş hatta geçen ay bile 900tl vermiş
şuan eşim uyuyor o kadar güvenimi sarsıldı ki anlatamam
ne yapayım nasıl davranayım ben

ben şuan 600tl kira veriyorum 2 tane küçük çocuğum var
herşeyi hesap ederken bunun neyini hakettim ben ne olur söyleyin bana

şuan hem ağlıyorum hemde çok sinirliyim ne olur yardım edinn
eşimin ailesi evlendiğimizden beri bizden para alıyorlar hele bir kaynım var başa belaa
en son 4.000 tl abisine verdi ve 2 aylığına aldı 1 sene geçti ala verecek
dedim artık verirsen sana hakkımı helal etmeyeceğim
eşimin verdiklerini tuttuğu bir listesi var cüzdanında bir ses dürttü baktım az önce
inanın şuan ağlıyorummmm
o kadar üzgünümki o kadar kırgınımki anlatamam size
sık sık para vermiş hatta geçen ay bile 900tl vermiş
şuan eşim uyuyor o kadar güvenimi sarsıldı ki anlatamam
ne yapayım nasıl davranayım ben

ben şuan 600tl kira veriyorum 2 tane küçük çocuğum var
herşeyi hesap ederken bunun neyini hakettim ben ne olur söyleyin bana

Sakinleş önce bi canım, ağlama lütfen.. :/
Neden böyle bir yardım yapma ihtiyacı duyuyor ki? Sizin rızanız dışında yapması hiç uygun değil..
Annesi olsa hadi neyse, hakkı ödenmez.. Çok ihtiyacı varsa da 1 olur 2 olur da verir.. 4000 tl az bi rakam değil tabi.
Kbniz çalışmıyor mu ya da bi hastalığı mı var, veya evlilik hazırlığı içerisinde mi?
Ortak bir iş yürütme planları olabilir mi? Maddi sıkıntılarınız var mı?

Elbette kardesidir yeri geldi mi yardim edecektir diye dusunuyorum...
Ama bu kadar SIKLIKLA ve kiranizdan bile fazla olan meblalarla yardim etmesi normal degil.
Sizden neden sakliyor bu yardimlarini?
Sonucta o evin giderlerini onun kadar sizde dusunuyorsunuz ve ona gore davraniyorsunuzdur.

Ne diyecegimi sasirdim... Biraz daha bilgi paylasabilirsen belki daha cok yardimci olabiliriz... :31:

Sen çalışıyo musun?:26:

Evli değilim ama kendi ailemden yola çıkayım babam böyle yapsa ve gizli gizli yapsa kıyamet kopar, boşanmaya kadar giderler ki 26 senelik falan evliler nazar değmesin.

Bence çok sakin durmuşsun ders vermen gerek yoksa çocuklarının lokmasını öyle keyfi millet yer. Yardım ayrı sömürü ayrı bi'şey.

Senin yerinde olsam sabah kalkar "sakince" durumu öğrendiğimi, hakkımı helal etmeyeceğimi daha önce belirttiğimi, güvenimi feci sarstığını dile getirir, imkanım varsa annemlerin evine giderdim. Ki olayın ciddiyetini, önceliğinin kendi ailesi olduğunu anlaması için...

Ya da yok bu olmaz dersen en temizi borca sok. Demek ki millete yağdıracak kadar parası var. Araba alın, ev alın, git bol bol alışveriş yap çocuklara. Hiç olmazsa millet yiyeceğine eşi, çoluğu çocuğu yer.

Elbette kardesidir yeri geldi mi yardim edecektir diye dusunuyorum...
Ama bu kadar SIKLIKLA ve kiranizdan bile fazla olan meblalarla yardim etmesi normal degil.
Sizden neden sakliyor bu yardimlarini?
Sonucta o evin giderlerini onun kadar sizde dusunuyorsunuz ve ona gore davraniyorsunuzdur.

Ne diyecegimi sasirdim... Biraz daha bilgi paylasabilirsen belki daha cok yardimci olabiliriz... :31:

6 senedir böyle artık benimde dayanacak gücüm kalmadı
sürekli para istiyorlar ve hiç geri ödemeleri yok
sorun çıkarıyorum diye bana son zamanlarda verdiği paraları söylememiş bende cüzdanını karıştırınca gördüm
bak şu saat oldu hala uyumadım elim ayağım kesildi sanki hala şoktayım

Sen çalışıyo musun?:26:

Evli değilim ama kendi ailemden yola çıkayım babam böyle yapsa ve gizli gizli yapsa kıyamet kopar, boşanmaya kadar giderler ki 26 senelik falan evliler nazar değmesin.

Bence çok sakin durmuşsun ders vermen gerek yoksa çocuklarının lokmasını öyle keyfi millet yer. Yardım ayrı sömürü ayrı bi'şey.

Senin yerinde olsam sabah kalkar "sakince" durumu öğrendiğimi, hakkımı helal etmeyeceğimi daha önce belirttiğimi, güvenimi feci sarstığını dile getirir, imkanım varsa annemlerin evine giderdim. Ki olayın ciddiyetini, önceliğinin kendi ailesi olduğunu anlaması için...

Ya da yok bu olmaz dersen en temizi borca sok. Demek ki millete yağdıracak kadar parası var. Araba alın, ev alın, git bol bol alışveriş yap çocuklara. Hiç olmazsa millet yiyeceğine eşi, çoluğu çocuğu yer.

inanki boşanıp başımı alıp gidesim var boğazıma kadar geldi
ailesi sorunlu bir aile günübirlik yaşayan tipler
bugün ne varsa 10bin bile olsa yerler
araba aldık kendimiz keyfini süremedik onlar sürdü sattık 2 çocuğumla perişan oldum yollarda
ev desen alayım diyorum peşinat lazım
yarınımı düşünüyorum çocuklarım var yoksa bende günümü gün ederim
ama bunaldım artıkkkkkk

6 senedir böyle artık benimde dayanacak gücüm kalmadı
sürekli para istiyorlar ve hiç geri ödemeleri yok
sorun çıkarıyorum diye bana son zamanlarda verdiği paraları söylememiş bende cüzdanını karıştırınca gördüm
bak şu saat oldu hala uyumadım elim ayağım kesildi sanki hala şoktayım

Yani bende olsam bende kizarim.
Sonucta ev idaresi tek tarafli olmuyor, birlikte yapilmasi gereken birsey.
ama dedigim gibi zor durumdadir, kardesidir yardim eder o ayri buna karsi degilim.
Fakat bu kadar cok buyuk meblalar ile yardim edilmesi bana da ters geldi.
Eger esiniz ciddi miktarda paralar kazanmiyorsa, sizi gecim SIKINTISINA sokacak hale geldiyse, yaptigi cok yanlis.
Oncelikli olarak sizi ve evlatlarinin gecimini dusunmesi gerek...

Sakin ol seni ac susuz borclu birakmiyorsa fazla ses cikarip huzurunu bozma...ama diyosanki sadece doyan karnimiz biktim boyle yasamaktan butun aileyi toplayip soyleyeceksin benim evimin rizkini yuyisunuz yeter diye.

Benim eşimde ailesi ne zaman para istese hayır diyemez gönderirmiş eskiden bir ikisine bende şahit oldum babası arıyor 1,000 lira lazım gönder 3 gün sonra ödeyeceğim diyor 2 gün sonra arıyor 3,000 tl istiyor. Yok artık dedim bu kadar da olmaz yeni evliyiz düğünümüzü biz yapıcaz eşyamızı ödüyoruz evlenmeden babasına kredi çekmiş onu ödüyoruz hala para istiyorlar. Tavrımı koydum her ay maaşları ben alıyorum ödememiz gereken borçları ödüyoruz kalanını ay sonuna yetirmeye çalışıyoruz. Eşimede aileye gönderecek para bırakmıyorum çünkü hayır diyemiyor.

önemli olan eşin ne kadar maaş alıyr ve eşinin ailesinin ihtiyacı var mı???

adam 2000 alıyorken ve siz kiradayken 900 gönderdiyse çok haklısın tabiki ciddi bir tavır koyman gerek

Sen esine kizmissin o yuzden soylememesi normal.notlarinida yazmissa demekki geri almayi dusunuyor.kendini esinin yerine koy ailen senden istese vermezmisin?eger birikmidinizden veriyosa sabirli ol senin ailende belki ilerde ister ozaman zor durumda kalacagin cvplar verir sana.eger maadindan veriyosa siz zor durumda kaliyosaniz haklisin iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana yap demiyorum ama ben olsam büyük bir kavga çıkarırdım heralde.çünkü dayanılcak gibi değil.ailesi resmen sömürüyor sizi eşinin evli olduğunu hala kabullenmemişler.bu sorunu ancak eşinle halledersin

Sen esine kizmissin o yuzden soylememesi normal.notlarinida yazmissa demekki geri almayi dusunuyor.kendini esinin yerine koy ailen senden istese vermezmisin?eger birikmidinizden veriyosa sabirli ol senin ailende belki ilerde ister ozaman zor durumda kalacagin cvplar verir sana.eger maadindan veriyosa siz zor durumda kaliyosaniz haklisin iste

oğlum 5 kızım 3.5 yaşında sırf ev alalım para biriksin diye oğlumu kreşe vermedim
nasıl zorlukla büyüttüğümü tahmin edin
ben onun eşiyim ben saklı işler yapacaksa o zaman evliliğimi sürdürmemde yanlış
güven benim en değer verdiğim şeydir
ben şimdi eşime nasıl güveneceğim kafamı allak bullak etti
notlara gelince de 10 senelik notlar var orda hala ödeyecekler siz inanıyormuşuz
toplamda 20bin eden bir miktar ve bizim ev almamızda çookk önemli
ailesi vermesi normal ama ver ver ver nereye kadar benim de ihtiyaçlarım var daha çocuklarımın odaları yok orda burda yatıyorlar

sana yap demiyorum ama ben olsam büyük bir kavga çıkarırdım heralde.çünkü dayanılcak gibi değil.ailesi resmen sömürüyor sizi eşinin evli olduğunu hala kabullenmemişler.bu sorunu ancak eşinle halledersin

sabah eşimin suratına ben o kağıtı fıtlattım
bir şok oldu gibi dedim bu liste temizlenmeden ben sana ömrüm boyunca güvenmeyeceğim
ayrıca bu paralar geri gelmediği sürece ailenin evine gitmeyeceğim dedim

oğlum 5 kızım 3.5 yaşında sırf ev alalım para biriksin diye oğlumu kreşe vermedim
nasıl zorlukla büyüttüğümü tahmin edin
ben onun eşiyim ben saklı işler yapacaksa o zaman evliliğimi sürdürmemde yanlış
güven benim en değer verdiğim şeydir
ben şimdi eşime nasıl güveneceğim kafamı allak bullak etti
notlara gelince de 10 senelik notlar var orda hala ödeyecekler siz inanıyormuşuz
toplamda 20bin eden bir miktar ve bizim ev almamızda çookk önemli
ailesi vermesi normal ama ver ver ver nereye kadar benim de ihtiyaçlarım var daha çocuklarımın odaları yok orda burda yatıyorlar

Esiniz olayi abartmis hem miktar hem zaman cokk.cocuklarinizi ihmal ediyoken bukadar buyuk meblayi vermesi kotu.aileside istiyoruz veriyor geride istemiyor diye cekinmiyolar oh ne guzel
Haklisin yani herkonuda.en onemlisi guven zaten islh duzeltebilirsiniz bu durumu

sabah eşimin suratına ben o kağıtı fıtlattım
bir şok oldu gibi dedim bu liste temizlenmeden ben sana ömrüm boyunca güvenmeyeceğim
ayrıca bu paralar geri gelmediği sürece ailenin evine gitmeyeceğim dedim

seni gaza getirmek istemiyorum :50: ama içimden de oh iyi yapmışsın diyorum:) eşin sana başka care bırakmamış.ne demek senden gizli iş yapması

seni gaza getirmek istemiyorum :50: ama içimden de oh iyi yapmışsın diyorum:) eşin sana başka care bırakmamış.ne demek senden gizli iş yapması

eşim beni aradı iş yerinden
bana diyorki o kağıt eski ben o paraları aldım
ama içimden bir ses ona asla inanmıyor benim sorun çıkaracağımı anladığı için böyle söylüyor

eşim beni aradı iş yerinden
bana diyorki o kağıt eski ben o paraları aldım
ama içimden bir ses ona asla inanmıyor benim sorun çıkaracağımı anladığı için böyle söylüyor

eşinede yazık ailesine kıyamıyo galiba seninlede arayı bozmak istemiyo.ama onun ailesi artık sensin senden gizli iş yapmaması lazım helede ailesine para yedirmemesi lazım

Back
X