Ne olur okuyun

Allah kurtarsın benımde bilgim yok cnm. seni görünce yazmak istedim ❣

Bana Doğumdan önce ultrasona girdim bebeğim için 3850 gr dedi doktor Doğumsonrası tartıldığında 4330 gr geldi:). Normal doğum yaptım ve çok şükür bir sıkıntımız olmadı, ama çekene sor diye bir laf vardır:))

Bana 3600u gecti dedikleri bebek 3250 dogdu. Sen takma kafana rahat ol. Sezeryan da dunyanin sonu degil. Saglikla gelsin :KK68:

Annem 7 dogum yapti. 6 sını evde 1 tanesini de tarlada. Hepimizde tombalakmisiz. 4.5 kg civarinda.

Simdi yeni nesil doktorlar ugrasmamak icin yok bebek kilolu hadi sezaryan diyolar.

Benim hicbir sorunum yokken 4 kglik bebek icin sezaryana yatirdilar. Yanarim ilk cocuktaki cahilligime yanarim.

Halaaa nasil yaptirdim diye cok kizginim kendime!!!

Bebeği iri olupta normal doğum yapanlar var mi şuan 39 haftamdayım 4150 kiloda çok korkuyrm ve bebeğimin iriliği gizli şekerden olabilir mis bebeğime birşey olmaz demi bebeği iri olupta iyi olan anneler moralle ihtiyacım var
Benim kuzenimin bebeği 4.100 grdı normal Doğum oldu çok şükür şeker filan da yoktu sıkma canını canım iri olması için 4.500 geçmesi lazım dikkat et zaten az kalmış aşırı yeme

Back
X