ne olur yardım edin bana ne olur...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
ailesi düzgün olanlar iyi bir aile hayatına sahip olanlar evlilik hayatında da başarılı oluyor.ama ailesi boşanmış, ailesinden ilgi sevgi görmemiş insaların gelecekteki hayatları da mahvoluyor.
çok yalnızım kızlar.anlatamıyorum kimseye.aklımı kaçıracak gibiyim.dayanamıyorum.kimsenin umrunda olmamak çok çok kötü bir duygu.ALLAH a sığınıyorum.ama bir yere kadar dayanabiliyorum.yapayalnızım.geride yıkılmış bir evliliğim.saçma sapan bir adamla yaptığım nişan tanıdıkça tiksindiğim bir insan var.
işim var şükür ama eve geldiğimde duvarlar beni boğacak gibi.ne olur demeyin sosyal çevre vs...hepsini yaptım.derin sıcak bir ilişki istiyorum.bana sahip çıkacak değer verecek..ama yok .olmadı.benim kendi ailem de olmadı ki bana sahip çıkan değer veren.YAPAYALNIZDIM HALA ÖYLEYİM...NE OLUR DEMEYİN BANA ÇIK SOSYALLEŞ PSİKOLOĞA GİT.ÇÖZÜM BUNLAR DEĞİL.
inanın bana değil.ihtiyacım olan şey bir insanla samimi sıcak bir ilişki kurmak.evlilik çocuk.diğer türlü olmuyor.bana asahip çıkacak arkamda olacak bir ailem yok.
bunu yazarken ağlıyorum dayanamıyorum.hayatımda ilk kez ciddi ciddi intiharı düşünüyorum.sevemedim ben bu dünyayı.kazandığım paranın önemi yok.yok işte.ne olur tutun elimden yardım edin bana çok kötüyüm..

İlla hayatında bir erkek mi olmalı?
evet illa hayatımda bir erkek olmalı.çünkü kimsem yok ailemden.yapayalnızım.illa bir erkek olmalı ki hayatın yükü omuzlarımdan kalksın ve çevremde benim diyebileceğim bir ailem olsun.bunun için illa bir erkek olmalı evet.

ailesi düzgün olanlar iyi bir aile hayatına sahip olanlar evlilik hayatında da başarılı oluyor.ama ailesi boşanmış, ailesinden ilgi sevgi görmemiş insaların gelecekteki hayatları da mahvoluyor.
çok yalnızım kızlar.anlatamıyorum kimseye.aklımı kaçıracak gibiyim.dayanamıyorum.kimsenin umrunda olmamak çok çok kötü bir duygu.ALLAH a sığınıyorum.ama bir yere kadar dayanabiliyorum.yapayalnızım.geride yıkılmış bir evliliğim.saçma sapan bir adamla yaptığım nişan tanıdıkça tiksindiğim bir insan var.
işim var şükür ama eve geldiğimde duvarlar beni boğacak gibi.ne olur demeyin sosyal çevre vs...hepsini yaptım.derin sıcak bir ilişki istiyorum.bana sahip çıkacak değer verecek..ama yok .olmadı.benim kendi ailem de olmadı ki bana sahip çıkan değer veren.YAPAYALNIZDIM HALA ÖYLEYİM...NE OLUR DEMEYİN BANA ÇIK SOSYALLEŞ PSİKOLOĞA GİT.ÇÖZÜM BUNLAR DEĞİL.
inanın bana değil.ihtiyacım olan şey bir insanla samimi sıcak bir ilişki kurmak.evlilik çocuk.diğer türlü olmuyor.bana asahip çıkacak arkamda olacak bir ailem yok.
bunu yazarken ağlıyorum dayanamıyorum.hayatımda ilk kez ciddi ciddi intiharı düşünüyorum.sevemedim ben bu dünyayı.kazandığım paranın önemi yok.yok işte.ne olur tutun elimden yardım edin bana çok kötüyüm..

Neden terapinin işe yaramayacağını düşünüyorsun. Denedin mi?
Ailesi sorunlu olan insanlar sorunlu oluyor kısmını da düşünme. Sana bir sürü örnek sayabilirim ama aileleri sorunlu ama mutlu insanları duymak sana daha iyi gelmeyecek.
Çaresizlikten koca dayağı çeken, bir geliri olmadığından her gün kan kusan bir sürü insan var. Evet bir ilişki gerçekten önemli. İnsan sevilmek istiyor. Sevilmek hava kadar su kadar önemli, eksikliği cidden hissedilen zor bir şey. Ama senin sahip olduğun pek çok şey de öyle. Kimisi sendeki bir şey için tam şu andaki cümlelerini kuruyor.
Hissettiklerin doğal şeyler. Bazen sadece bunu duymak bile önemli. Ne olur şu terapi olayını denemeden çözümlerin arasından silme.

Evlilik kader, kısmetdir.Vakti zamanı gelince olur, ne güzel işiniz var şükredin, saglıgınız yerinde, daha kötü insanları düşünün ve şükredin.Allah bir şeyi vermiyor yada geciktiriyorsa bunda sizin bilmediginiz bir hayır vardır.Evlenip dayak yiyen kadınlar, çocugu olanlar çok burada isyanı bırakın.İnsana önce Allah sonra kendi sahip çıkmalı, kulu bügün olur, yarın gider.

evet illa hayatımda bir erkek olmalı.çünkü kimsem yok ailemden.yapayalnızım.illa bir erkek olmalı ki hayatın yükü omuzlarımdan kalksın ve çevremde benim diyebileceğim bir ailem olsun.bunun için illa bir erkek olmalı evet.
Bence sizin erkeğe değil psikolog ihtiyacınız var. Depresyondasınız haberiniz yok.

Ben 12 yillik evlilikten sonra bir cocukla bosandim. Onemli olan o karari verenilmek. En zoru o. Gerisi corap sokugu gibi geliyor. Bosandim 44 yasindayim bir cocugum var ve senin kadar umitsiz degilim. Olmuyorsa olmuyordur.
çevrende annen baban var mı kız kardeşin erkek kardeşin ? yeğenin vs..
BENİM KİMSEM YOK.

Sizin ruhsal sağlığınız iyi değil... Bunu hayatınıza girecek bir erkek de değiştiremez bence
Sorunlarınız çok daha derinlerde, bilinçaltınızda diye düşünüyorum. Tedaviyi göz önünde bulundurun..

Siz illa erkek arkadaş arıyorsanız şimdi kadınlar kulübü sekmesini kapatıp çöpçatan sitelerine takılın :kızgın:

Yüz kere yazdık aldır tayinini ayrıl o daraldığın hangi şehirse oradan:süslü:
pat diye olmuyor hanımefendi devlette o tayin işleri.derdimi burada paylaşıyorum.arkadaşlık sitelerinde işim olmaz.

çevrende annen baban var mı kız kardeşin erkek kardeşin ? yeğenin vs..
BENİM KİMSEM YOK.

Kimsesizlerin kimsesi yaradandır :stop:
Sorunlu bir evlilik sana aile hayatı kazandırmaz bunu da bil . :KK20:
Çok milletle sohbet etmek filan istiyorsan bir çok yerde sohbet grubu var .
kk nın var mesela bir sürü chat sitesi var en basiti instagramda dm yaz zilyon tane kişi yazar ...
21. yy da birileriyle konuşmak çok kolay ;)
:KK59:

Back
X