Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirirken yutkunma seslerini dinle. 4-5 çekmede yutkunuyorsa o meme boşalmış demektir, diğerini ver daha emmek istiyorsa. Bazı bebekler çabuk yorulur uyur, çenesine dökün, burnuna dokun uyandır. Bazıları ise iştahla emer ve çabuk doyar. O yüzden zaman veremem. Sesini dinlenen sana yardımcı olacaktır. Zamanla ne kadar sürede memeyi bitirdigine alışır bırakır ya da diğer memeye geçersin.bir fikir verin lütfen 40 günlük bebeğimi 2 saatte bir yarim saat emziriyorum fakat ne kadar süre emzirmeliyim ne kadar surede doyar bilmiyorum lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız
Her emmede yutması sutun var demek ama 30 dk sürmez bu. Memede uyuyor ve dinleniyor sanırım.sürekli yutkunuyor mememi kontrol ediyorum sıktıgimda şüt geliyor bir türlü anlayamiyorum
Bu yarım saat tek meme mi? Doymasa uyumaz merak etme. 1 aylık aşıya gittiğinizde kaç kilo çıktı? Doğum kilosu ne?ama yarim saat emzirip gazini çıkartıp yatırıyorum umarım doyuyordur
tamam bir bakıcam canim sagolCanim uyanik oldukça emzirmeyi dene devamlı saatli emzirme o ne zaman isterse o zaman emer, instagrmdan emzirenanne diye bi hesap var ona bi bak bence.cocugum olmamasına rağmen ben devamlı takip edip bilgileniyorum
15 er dakika her iki meme toplam yarim saatTek meme yarım saat biraz uzun gibi.. Ama dediğim gibi arada dinleniyor ya da uyukluyorsa normal.
doğum.kilosu 2020 idi ilk 1 aylık kontrolde 3180 kilo olmuş ama bu her iki saatte yarim saat emzirip sonra 30 cc mama sayesinde oldu bugun baktimki cocugun agzindan burnundan mamalar çıkıyor o yüzden mamayı kesip memeye emziriyorum yarim saat bu yüzden doyuyormu doymuyormu diye tereddütte kaldimBu yarım saat tek meme mi? Doymasa uyumaz merak etme. 1 aylık aşıya gittiğinizde kaç kilo çıktı? Doğum kilosu ne?
15er dk toplam 30 dk çok güzel bir süre. 2 saatten önce acikirsa ver, acikmazsa acikana kadar bekle ama bu süre 3 saati geçmesin. İlk günler süt gelmesi sıkıntılı olabiliyor. İçine sinmesi için de pazartesi kilosuna baktır sağlık ocağında. Sonraki pazartesi tekrar baktır. Bu yaştaki bebeklerin haftalık kilo alımları anlamlıdır. Ebeyle görüş. Bana da ozelden yazabilirsin.doğum.kilosu 2020 idi ilk 1 aylık kontrolde 3180 kilo olmuş ama bu her iki saatte yarim saat emzirip sonra 30 cc mama sayesinde oldu bugun baktimki cocugun agzindan burnundan mamalar çıkıyor o yüzden mamayı kesip memeye emziriyorum yarim saat bu yüzden doyuyormu doymuyormu diye tereddütte kaldim
çok teşekkür ederim bilgileriniz icincanim daha yenidogan oldugu icin ne zaman ne kadar isterse ver zaten doymuyorsa aglayacaktir,fazlasini da kusar en fazla.bunun bir matematigi yok kimi bebek 5dk da hizli icer doyar kimisi 30 dk aheste icer hemen acikir.Emzirmenin keyfini cikar,dert etme bunu hic
kusması bişey değil burnundan da geliyor çok korkuyorum mosmor kesiyorHer bebek farklıdır canım benimki 10 dakikada doyardi mesela mümkünü yok ağzını kitlerdi daha fazla içmezdi. Olur da fazla emerse de kesinlikle kusardı. Sen bebeğinin aç olup olmadığını daha iyi anlarsın aslında.
peki bu burnundan kusma olayı nedir inan çocuğumu beslemeye korkar oldumKilosu artıyorsa, çiş ve sarı cıvık kaka yapıyorsa sıkıntı yoktur. Bunun için düzenli kilosuna baktır ve bezlerini kontrol et. Benim oğlum da başlarda aheste emerdi, emerken uyuyakalırdı. Yarım saat, 40 dakika emerdi. Bu çocuk doymuyo mu, ben hep böyle saatlerce emzirecek miyim diye konu açmıştım hattaçok küçük oldukları için dinlenerek emerler. Endişe etme.
peki bu burnundan kusma olayı nedir inan çocuğumu beslemeye korkar oldum