Ne olur yardım edin. :( Dertleşmeye ihtiyacım var, bakın gecenin kaçında yazıyorum :(

merve9596

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
35
1
1
30
Kızlar ben 23 gün önce burun estetiği oldum. Burnum kemerli ve yamuktu. Alçı çıktıktan sonra kemer, yamukluk gitmişti ve eski burnuma göre çok daha küçük bir burun olmuştu(hatta şişler inince iyice küçülcek diye korkmuştum) ama yine de moralim çok bozuldu ben ben değildim sanki aynada kendimi tanıyamıyordum ama yine de iyiye gideceğini düşünüyordum. Çünkü daha önce araştırma yapmıştım ve genel durum böyleydi. Nitekim öyle de oldu. Gerçekten burnum iyiye gitmeye başladı ve burnumu da sevmeye başladım. Ancak zamanla şişler indikçe burnum büyümeye başladı ve şu an baya da büyüdü, o iyiye giden burnum son 1 haftadır kötüye gitti ki ben burnumu gerçekten sevmeye başlamıştım ama dediğim gibi son 1 hafta burnum büyüdü(ben şişler indikçe küçülür zannediyodum ama aksine büyüdü). Bana biraz da eski halini anımsatıyo. 1 hafta öncesine göre baya değişti, büyüdü. Korkuyorum, bu konuda tecrübesi olan ne olur güzelce yazsın, es geçmesin. Yalvarıyorum, yalvarıyorum. :KK43:

Kızlar ben 23 gün önce burun estetiği oldum. Burnum kemerli ve yamuktu. Alçı çıktıktan sonra kemer, yamukluk gitmişti ve eski burnuma göre çok daha küçük bir burun olmuştu(hatta şişler inince iyice küçülcek diye korkmuştum) ama yine de moralim çok bozuldu ben ben değildim sanki aynada kendimi tanıyamıyordum ama yine de iyiye gideceğini düşünüyordum. Çünkü daha önce araştırma yapmıştım ve genel durum böyleydi. Nitekim öyle de oldu. Gerçekten burnum iyiye gitmeye başladı ve burnumu da sevmeye başladım. Ancak zamanla şişler indikçe burnum büyümeye başladı ve şu an baya da büyüdü, o iyiye giden burnum son 1 haftadır kötüye gitti ki ben burnumu gerçekten sevmeye başlamıştım ama dediğim gibi son 1 hafta burnum büyüdü(ben şişler indikçe küçülür zannediyodum ama aksine büyüdü). Bana biraz da eski halini anımsatıyo. 1 hafta öncesine göre baya değişti, büyüdü. Korkuyorum, bu konuda tecrübesi olan ne olur güzelce yazsın, es geçmesin. Yalvarıyorum, yalvarıyorum. :KK43:

Merhabalar, aynı şeyleri ben de yaşıyorum, sanırım burundaki ödemler uca doğru indiği için burnumuz daha büyük geliyor gözümüze. Benim 54. günüm aynı durumdayım. Gerçi ben kendimi hiç kabullenemiyorum, aynadaki ben değilim sanki ama başta küçük görünen burnum büyüdü gibi :(

canım öncelikle gecmiş olsun.burun ilk ameliyat olup cıktıktan sonra cok ufak oluyor.cünki yara taze ve daha ödem toplamıyor.ilk bir hafta içinde yavaş yavaş ödem biriktikce şişiyor.büyüyor.bandaj yada alcı cıktıktan sonrada biraz şekil değişiyor.zamanla şekil oturmaya ve ufalmaya başlar.cünki deri anca kendini topluyor.ve kemige yapışıyor.şuan senin burnunun deriyle kemik arasında ödemlerin ve şişliklerin var.burun ve kanat kısımların serttir.dokunduğunda cünki ödem daha gecmemiştir.23 gün cok yeni bir burun daha 6 ay ve 1 yılda burnunun oturması.senin burnun şuan kemik yapısı önemli kemiğin güzel bir şekilde yapılması gerisi bişey değil o burun ceker iner ve oturur.önemli olan kemiğin içerden şeklinin iyi yapılması

yani senin üzülmen için cok zamanın var:) cok yeni ve zamanla göreceksin daha cok şekilden şekle girecek bazen begeneceksin bazen begenmeyeceksin ama sonuç yapılan işlem doğruysa korkma dediğim gibi kemik yapısının şekli içi önemli gerisi düzelir bu kadar kendini üzme bende yaşadım.her ay her gün değişti. allaha şükür sonuç iyi oldu.sninde eminim öyle olacak.aynaya fazla bakma tavsiye ara ara yandan önden foto cek aradaki farkı göreceksin

canım ameliyat olan bildiğim tanıdığım insanların cogu aynı seyi söylüyor. önce küçük sonra şiş ve koca bi burun . 6 ay 1 sene sonrası artık gerçek burun. en son burun ucunda toplanacak ve bitecek. kimisininde kaş arası şişiyo. yapılan mudehaleyle dogrudan alakalı ama bu durum seni üzmesin. sabırla bekle. sürekli burnunla oyalanma vakit gecmek bilmez cünkü.

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Burnum küçülür mü ki acaba :KK43: Yani alçı çıktığındaki kadar mı küçülür küçülürse de, tecrübesi olan? :(

peki o şiş ve koca burun küçülecek mi :(
canım ameliyat olan bildiğim tanıdığım insanların cogu aynı seyi söylüyor. önce küçük sonra şiş ve koca bi burun . 6 ay 1 sene sonrası artık gerçek burun. en son burun ucunda toplanacak ve bitecek. kimisininde kaş arası şişiyo. yapılan mudehaleyle dogrudan alakalı ama bu durum seni üzmesin. sabırla bekle. sürekli burnunla oyalanma vakit gecmek bilmez cünkü.

peki o şiş ve koca burun küçülecek mi :(

peki o şiş ve koca burun küçülecek mi :KK43:
Güzelim mantık kuralım hadi doktor senin burnunu ilk actıgında küçüktü diymi. kıkırdak eklemedi büyüsün die bi müdehale olmadı. Nie burnun eskisinden büyük olsunki. şuanki durum sadece ödem. birazda ödem toplayıcı şeyler yiyosan sıcakta cok kalıyosan heleki günesten korumak için şapka felan takmıosan büyür. Ama asla öyle kalmaz. benim burnum çatladı darbe alınca 3 gün ufak bi çatlak için şiş burunla gezdim hemde çatlak sağ yan kemikte ufak bi yerde ama burnumun tamamı şişti. sense ameliyat gecirdin. yamuk diosun kemerli diosun. iyileşene kadar şişliklerin tabiki olacak. kimisi kısa sürede kimisi aylar sonra atıo ödemlerini. sen fazla tuz alımından uzak dur. güzeşe cıkarken şapka tak gerekli masajlarını yap bi kaç ay sonra normale döner.

Güzelim mantık kuralım hadi doktor senin burnunu ilk actıgında küçüktü diymi. kıkırdak eklemedi büyüsün die bi müdehale olmadı. Nie burnun eskisinden büyük olsunki. şuanki durum sadece ödem. birazda ödem toplayıcı şeyler yiyosan sıcakta cok kalıyosan heleki günesten korumak için şapka felan takmıosan büyür. Ama asla öyle kalmaz. benim burnum çatladı darbe alınca 3 gün ufak bi çatlak için şiş burunla gezdim hemde çatlak sağ yan kemikte ufak bi yerde ama burnumun tamamı şişti. sense ameliyat gecirdin. yamuk diosun kemerli diosun. iyileşene kadar şişliklerin tabiki olacak. kimisi kısa sürede kimisi aylar sonra atıo ödemlerini. sen fazla tuz alımından uzak dur. güzeşe cıkarken şapka tak gerekli masajlarını yap bi kaç ay sonra normale döner.
zamanını harcadın, çok teşekkür ediyorum :)

Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum lutfen sende bana yardim edermisin burnun ne durumda ben ameliyat olali 23 gun oldu hergun kuculmesini beklerken buyudu burnum cok uzgunum :( :(

Back
X