Şimdi canım, sen o sana iftira atan çocuğun yanına gitsen desen ki ben sana böyle bişey demedim, nereden çıkardın... O da diycek ki evet demedin, o zaman biye sevgilime öyle dedin desen, sanane dedim işte gıcıklık değilmi dese.. Ne yapıcan...
Bi de üstüne o iftira atan sevgiine gene gidip dese bak sana söyledim diye şeker89 geldi bana kızdı niye söyledim, inkar et öyle bişey olmadı dediye geldi bana yalvardı dese neyapıcaksın...
Çözüm mü, daha çok batıcaksın balçığa....
Abilerini araya sokup neyapıcan.. Abilerin grdi araya diyelim, zorladılar çocuğu ve çocuk gidip sevgiline dedi ki, yok ben yalan söyledim sana öyle bişey olmadı... Srevgilinle barıştın, sonra biraz zaman geçince gene o çocuk sevgiline gelip abileri beni tedit etti o yüzden sana yalan söyledim dedim ama asında doğruydu demeyeceğinin garantisi varmı...
Ayrıca sen suçsuz günahsızsan hiiiç tınlama, sana iftira atan Allah'ından bulsun, sana nanmayan sevgili de zaten senin sevgini haketmemiş, sana güvenmeyip de başkalarının lafına inanıyorsa salla gitsin...
Ne çocuğa kendinin gidip ikna etmeye çalışman ne de abilerini araya koyman bir çözüm deği, hatta aksine sanki bir hatan varmış da kapatmaya çalııyormuşsun gibi algılanır...