• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardım edin kafam durdu ne yapıcagımı bilmiyorum

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul
yaaa ark. böle bi saçmalık böle bi iftira olabilir mi sevgilim askerden izne geldi bu kişiden önce ben birisiyle görüşmüştüm tanısmıslıkları var gecen gün bi arkadasına demiş ki o diger cocuk bu kızla ben telefonda neler konustum işte beni evine davet etti annem babam yok gel falan demişim ama hepsi yalan erkek arkadasım gitmiş konusmus evet hepsi dogru falan demişler tabi yanında bi arkadasıda bende sahidim demiş bugün o cocugun yanına gidip tek konuscam ama sevgilim sanırım bana inanmıo cnkü ne yapcam ben yaaaa ltfen birileri bana akıl versin cok ihtiyacım var

niye gidiyorsun ki sana iftira atan birinin yanına?
eline daha fazla koz vermek için mi?
zaten sevgilin sana nanmaya niyetli değilse
istersen telekonferansla dünyaya yay ne fark eder???
sen sevgilinle konuş asıl...ona anlat durumu

ayrıca şu görüşmüştüm olayı nedir biraz daha açıklarsan daha iyi olur.

aglamaktan şiştim yaa dünden beri zaten sevgilimle aram pek ii deildi biraz düşünelim demiştik sonucta evlilik saka deil sonrada bu konu cıktı yoksen benimle bu yüzden ayrılmak istedin falan dedi cok kötü oldum yapmadıgım seyler yüzünden suclanmak cok kötü birşey ya ve sevgilim bugün askere dönüo gidip konusucam ve dogruyu söletcem eger güsellikle olmazsa abilerimi sokucam arayaa ister inansın ister inanmasın ayrılsın yada ayrılmasın ama bu gercegi bilicek ve pişman olucak görüştüm derken 2 ay falan ikimiz beraber 1 kere dısarı cıktık oda bi cafeye gittik bu kadar yanı elini bile tutmadım diyebilrim

görüştün yani?bunun bir kereside bir on kereside bir...

sevgilinde senden ayrılmak için bahane arıyorsa,buyur burdan yak...

sevgilinle ara verdiğiniz dönemde mi görüştün,yoksa sevgilinle beraberken mi görüştün ? bu da önemli..

neden görüştün ki. erkek arkadaşın yapsaydı, beni aldattı bilmem ne diye dert yanardın. 89luysan yaşın ufak biraz, evliliği düşünmek için bence. bence yanlış yapmışsın keşke görüşmeseydin.umarım aranız düzelir.

Şimdi canım, sen o sana iftira atan çocuğun yanına gitsen desen ki ben sana böyle bişey demedim, nereden çıkardın... O da diycek ki evet demedin, o zaman biye sevgilime öyle dedin desen, sanane dedim işte gıcıklık değilmi dese.. Ne yapıcan...
Bi de üstüne o iftira atan sevgiine gene gidip dese bak sana söyledim diye şeker89 geldi bana kızdı niye söyledim, inkar et öyle bişey olmadı dediye geldi bana yalvardı dese neyapıcaksın...
Çözüm mü, daha çok batıcaksın balçığa....

Abilerini araya sokup neyapıcan.. Abilerin grdi araya diyelim, zorladılar çocuğu ve çocuk gidip sevgiline dedi ki, yok ben yalan söyledim sana öyle bişey olmadı... Srevgilinle barıştın, sonra biraz zaman geçince gene o çocuk sevgiline gelip abileri beni tedit etti o yüzden sana yalan söyledim dedim ama asında doğruydu demeyeceğinin garantisi varmı...

Ayrıca sen suçsuz günahsızsan hiiiç tınlama, sana iftira atan Allah'ından bulsun, sana nanmayan sevgili de zaten senin sevgini haketmemiş, sana güvenmeyip de başkalarının lafına inanıyorsa salla gitsin...
Ne çocuğa kendinin gidip ikna etmeye çalışman ne de abilerini araya koyman bir çözüm deği, hatta aksine sanki bir hatan varmış da kapatmaya çalııyormuşsun gibi algılanır...

anladım pardon.umarım düzelir.ondan önce görüştüğün biri hakkında hesap sorması yanlış.

bence hıç gıtme.hatası olan ınsan gıdeer ortmeye calısır.ayrıca sevgılın sana ınanmıyorsa boşver onu.guven cok onemlı ılıskıde.kendı kaybeder

yaaa o kadar kafam bulandı ki anlatamam yanına gitmek istiyorum cünkü kimsenın namusu bu kadar kolay insan diline düşemez bu erkekler söledikleri seyi marifetmiş gibi yapıyorlar olmayan bişeyi oldu gibi göstermek erkekligini yükselticekmiş gibi ama buna kımse dur demez haklı olanda susarsa daha cok söylerler gibime geliyo eger insan gibi anlamazsa o zaman olucaklardan ben sorumlu degilim işte ona öle bi ders veririm kii deil birdaha benım adımı agzına almak kimsenın kızının adını agzına alamazz parcalasam onu hırsım gecmez o derece doluyum

Back
X