- 23 Eylül 2025
- 38
- -1
- 1
Ben 33 yasinda 15 senedir evli bir bayanim..tedavi gorerek tup bebekle olan 3 cocugum var..esimin kalabalik ailesiyle birlikte yasiyorum..her gun calismak zorunda oldugum bir isim var..is derken..esimin isi..ben calisiyorum..hic para vermezler..sigorta yapmazlar..ben biraz fazla satip her gun cebime ucyuz..dortyuz lira para alirim onlardan sakli..bu birikimlerimle su anda kendimi bir hayat kurabilirim..ben zaten burda calisiyorum..baska yerde de calisip hayatima devam edebilirim..esim cok anlayissiz biri..soyle ki..ayni evde bile kalmiyoruz..ne kocalikdan haberi var..ne babalikdan..ben kendine bunlari soyleyince de dayak yiyorum..annemle babamla konusmama izin vermiyor..gorusturmuyor onlarlar..bi bayan avukat buldum kendime..dava acalim kurtul bunlardan diyor..daha oncede basima geldi..ayrilmak istedim..cocuklarini vermem..bosayamazsin beni..sana kotu seyler yaparim diye tehdit etti..dun aksam da yoruldum artik calismak istemiyorum deyince yine dovdu beni..darp raporu almaya gidemem..burdan cikmama izin vermez..okula dahi yollamaz cocuklarimin yanina..surekli calismak ona ve ailesine para kazanmak zorundayim..hayatimi burda cocuklarim icin evli kalarak mi..yoksa gidip bosanip..kendi hayatima..cocuklarimin gelecegine duzen kurmak icin mi devam etmeliyim..nolur bana bir fikir verin..gunlerim gecelerim zehir oldu yillardir..