Ne olur yardim edin

Lorealizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
9
1
1
45
bir inat uğruna bu yaptığımı utanarak anlatıyorum sizlere desteğe ihtiyacım var. Polikistik overim ve senelerdir aşırı düzensiz adetim var.Nişanlımla ayrıldık ve sürekli ayrılıyor barışıyorduk. Ben sinirlendim ve bir arkadaşımı aradım. O arkadaşım beni aldı iş yerine götürdü. Biraz kendimi sakinletiyordum ki benle yakınlaştı. Biz beraber olduk. Dışarı boşaldı 3 dakika sürmedi bile hemen kalktım göbeğimi temizledim. Eve gittim kendimden çok utandım. Aileler baskısıyla biz barıştık nişanlımla.bu olaydan 3 gün sonra biz nişanlımla iki kere beraber olduk üstüste hiç kalkmadı o dışarı boşaldı ama 9 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Düğünümüz 3 ağustosta olacağı için biraz erken oldu diye kıymadım yavruma. Sorum şu ben zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Doktora döllenme tarihini sorduğumda bana bebeğin sattan 3 gün küçük dedi. Hesaplayınca o zamanki nişanlım şimdi eşim ile beraber olduğumuz tarih çıkıyor ama çok korkuyorum. Oğlum karnımda ve biz sorunlarımızı geride bıraktık mutluyuz. Hamile olduğumu öğrenmeden önce tövbe ettim Rabb'ime.Asla inatla birşey yapmayacağım.adetleri çok düzensiz polikistik olup zevk suyundan hamile kalınabilir mi? Gerçi zevk suyu geldi mi onu da bilmiyorum ama dışarı boşaldığından içime hiç gelmediğinden yüzde 100 eminim. Bebek doğduğunda eğer hatamın bedeliyse herşeyi bırakıp yavrumu alıp gideceğim. Allah'a hep dua ettim hala ediyorum.Pişmanım.

Hamile olduğunuza göre beraber olduğunuz kişiler dışarı boşalmamışlar... çok şüpheniz varsa doğunca dna testi yaptırın olan olmuş artık..

Hamile olduğunuza göre beraber olduğunuz kişiler dışarı boşalmamışlar... çok şüpheniz varsa doğunca dna testi yaptırın olan olmuş artık..
Özellikle erkek idrar yapmıyorsa ikinci birleşmede menide sperm kesin oluyormuş. Çok zor bir ihtimalle hamile oldum. Nişanlımdan olduğunu düşünüyorum ama aklım gidiyor tersiyse diye. Çok pişmanım zaten her saniye tövbe ediyorum. Yemek yiyemiyorum düşündükce içim acıyor.

bu saatten sonra ne desek boş
üstelik hamilesin
ama anlattıklarına göre nişanlındandır bebek

Dışarıya da boşalmış olsa sonuçta zevk suyunun içine sperm karışabilir. Geri çekip dışarı boşalma unutma ki bir korunma yöntemi değil. Bir çok kadın maalesef bu şekilde istemeden hamile kalıyor

Arkadaşınla olan ilişkinde içine veya o bölgeye değmediyse sadece göbeğine temas ettiyse zaten aklına getirme onu. Ikisiyle olan ilişkin arasındaki farkı sen biliyorsun. Ama nisanlinla olduğunu düşünüyorum bende.

Arkadaşınla olan ilişkinde içine veya o bölgeye değmediyse sadece göbeğine temas ettiyse zaten aklına getirme onu. Ikisiyle olan ilişkin arasındaki farkı sen biliyorsun. Ama nisanlinla olduğunu düşünüyorum bende.
Bencede öyle ama insan korkuyor.O kadar üzülüyorumki. Allah affetsin beni yatacak yerim yok brn böyle olacağnı bilemedim.hamileliğimi öğrenmeden tövbe ettim Allah büyük

Dışarıya da boşalmış olsa sonuçta zevk suyunun içine sperm karışabilir. Geri çekip dışarı boşalma unutma ki bir korunma yöntemi değil. Bir çok kadın maalesef bu şekilde istemeden hamile kalıyor
Çok haklısın.İstemezdim böyle bir muallakta kalayım.ilk boşalmada değil ama ikincisinde eğer sperm kaldıysa döllüyo gördük. Bu bana ders

bu saatten sonra ne desek boş
üstelik hamilesin
ama anlattıklarına göre nişanlındandır bebek
Öyle malesef inan utanıyorum yemek yiyemiyorum üzüntüden yavruma yazık. Bu bebek nişanlımdan şuan eşimden de olsa bu sefer bebek için çekeceğim azap beslenmesi olacak.elimden geldiğince yiğorum ama üzülüyorum

Öyle malesef inan utanıyorum yemek yiyemiyorum üzüntüden yavruma yazık. Bu bebek nişanlımdan şuan eşimden de olsa bu sefer bebek için çekeceğim azap beslenmesi olacak.elimden geldiğince yiğorum ama üzülüyorum

içinde bir can tasıyorsun kendini hırpalayıp ona da zarar verme üzülmemen gerek stress yapmamalısın biliyorum elinde değil ama en azından iyi beslen bebeğini düşün canım

Özellikle erkek idrar yapmıyorsa ikinci birleşmede menide sperm kesin oluyormuş. Çok zor bir ihtimalle hamile oldum. Nişanlımdan olduğunu düşünüyorum ama aklım gidiyor tersiyse diye. Çok pişmanım zaten her saniye tövbe ediyorum. Yemek yiyemiyorum düşündükce içim acıyor.

hamile olduğunuz için sürekli en kötüyü düşünmeniz normal
adamın %100 dışarı şey yaptığından eminsiniz
kendi kendinize daha da dert aramayın

içinde bir can tasıyorsun kendini hırpalayıp ona da zarar verme üzülmemen gerek stress yapmamalısın biliyorum elinde değil ama en azından iyi beslen bebeğini düşün canım
Yaptığım büyük yanlışa rağmen beni kıracak cümleler söylemediğin için çok teşekkür ederim. Kocamdandır değil mi zevk suyu hemen basıl döllesin bissürü kisti olan kadını? Çok yakın olmasaydı korkmaz azapımla yaşaridim

hamile olduğunuz için sürekli en kötüyü düşünmeniz normal
adamın %100 dışarı şey yaptığından eminsiniz
kendi kendinize daha da dert aramayın
Eminim çünkü sonradan geldi hemen de gelmedi. Ben onu aradım anlattım o da dedi sen hamileliğini yaşa ben eminim o günden öyle değil dedi.Bende öyle düşünüyorum gördüm dedim. Eminim bundan.

Back
X