bir inat uğruna bu yaptığımı utanarak anlatıyorum sizlere desteğe ihtiyacım var. Polikistik overim ve senelerdir aşırı düzensiz adetim var.Nişanlımla ayrıldık ve sürekli ayrılıyor barışıyorduk. Ben sinirlendim ve bir arkadaşımı aradım. O arkadaşım beni aldı iş yerine götürdü. Biraz kendimi sakinletiyordum ki benle yakınlaştı. Biz beraber olduk. Dışarı boşaldı 3 dakika sürmedi bile hemen kalktım göbeğimi temizledim. Eve gittim kendimden çok utandım. Aileler baskısıyla biz barıştık nişanlımla.bu olaydan 3 gün sonra biz nişanlımla iki kere beraber olduk üstüste hiç kalkmadı o dışarı boşaldı ama 9 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Düğünümüz 3 ağustosta olacağı için biraz erken oldu diye kıymadım yavruma. Sorum şu ben zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Doktora döllenme tarihini sorduğumda bana bebeğin sattan 3 gün küçük dedi. Hesaplayınca o zamanki nişanlım şimdi eşim ile beraber olduğumuz tarih çıkıyor ama çok korkuyorum. Oğlum karnımda ve biz sorunlarımızı geride bıraktık mutluyuz. Hamile olduğumu öğrenmeden önce tövbe ettim Rabb'ime.Asla inatla birşey yapmayacağım.adetleri çok düzensiz polikistik olup zevk suyundan hamile kalınabilir mi? Gerçi zevk suyu geldi mi onu da bilmiyorum ama dışarı boşaldığından içime hiç gelmediğinden yüzde 100 eminim. Bebek doğduğunda eğer hatamın bedeliyse herşeyi bırakıp yavrumu alıp gideceğim. Allah'a hep dua ettim hala ediyorum.Pişmanım.