NE OLUR YARDIM EDIN!!!!!

Zorhayatben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
64
11
3
37
Onceki konularimda da bahsetmiştim.eşimle bazi problemler yasiyoruz ne zamandir .bu gun dayanamadim artik neden seninle evliyim ki dedim. Bunu bekliyormuş galiba .bende uzun zamandır dusunuyordum yol yakinken dönelim dedi.bosanmak istiyormuş.bana çikarci dedi nankor dedi .onun için ne fedakarliklar yaptim bir bilen olsa ama gozu gorrmedi hiç.çok kotuyum şuan kimseye de anlatamıyorum ağlamaktan ölecegim.birde cocugum var ondan ayrilamam

Ayrılmayacaksınız niye evlilikten pişman olduğunuzu belirttiniz , sonunun böyle olacağı aklınıza gelmedimi .

Evlenmeyin kız yemin ederim evlenmeyin. Su 30 yasındayım hala evlenemedım dıye konu acanlar lutfen evkenmeyın cok pişman olursunuz😔 ben de 25 yasındayım esımle bana bıposet ıcın hakaret ettı ve evden topla gıt dedı taa ankaradan hataya bir basıma geldım. Ne aradı ne sordu dun konu actım 6 gundur engelluydı esım heryerden dun grce engelını kaldırdım geceden beri illa goruyordur kaldırdıgımı ama hıc yazmadı😔 aramadıda... Ne kadar degersızım halbukı hesabah ıse gıderken bıle arar uzun uzun konusur uzun uzun yazar cok sevıyorumlar bılmem neler🤷‍♀️ boyle tepkısız ıletısımsız kaldılca bırbırımzden uzaklasıyor gıbıyız😔 ben de işimi memlektımı aılemı bıraktım geldım evlendım. dugunude ılla ablamdan 1 ay sonra yapalm dedı bekleyelım ablam evlenecek benım ıcın cok zor olur dedm. Ben butun masrafları karsılarım yeterkı bıran once evımın kadını ol dedı. Oldum ama eve sıgdıramadı 🤷‍♀️ hersey cok guzeldı bı sıcak ve aclık yuzunden kavga buyudu ve o evde sımdı ben annemde 😔 hıcbır haber alamıyorm ne aılesıyle gorustum ne kendısıyle herkeste bırbırını cok severdi ama komse kımseye adım atmıyor. Lütfen evlenmeyin.akıl saglıgınız için evlenmeyin. Huzurunuz için, mutlulugunuz için asla ama asla evlenmeyın:KK43: evlenene kadar senden iyisi yok evlendıkten sonra onlsrın her kahrını cektıgımiz halde sankı cok cirkef kötü bir kadınmıssız da hayatlarını zehir edıyormusuz gibi magduru oynayıp tukendım bunaldım dıyolar.onun ıcın vazgectıklerının hıcbır onemı yok malesef. Su 1 hafya oncesıne kadr ben bıle ımrenıyordım kendı evlılıgıme ıyıkı varıx ıyıkı var diye. Sımdı ıse bı belırsızlık ıcınde beklıyorum😔 bunları haketmıyorux kı en ufak kavgada diger mutlu anlarıda yok sayıyolar😔

2,5 yaşinda.duşunemiyorum bunlari. Yavruma kotuluk mu etmiş olurum ona mutlu bi aile veremdigim icin.
Eşiniz zaten size saygı duymuyordu ki. Sizden gizli birikimleri vardı.
Size sevgisi de kalmadığı için ayrılmak istiyor.
Çocuğu bahane etmeyin çünkü kocanız ciddi.
O yüzden ayrılırken tüm haklarınızı alabilmenin yollarını araştırmaya bakın.

o vakıt adım atın karşınıza alın konuşun boşanmak ıstemıyorsanız kışkırtacak sozler soylememeye çalışın lutfen ınşallah yuvanız dağılmaz..

Onceki konularimda da bahsetmiştim.eşimle bazi problemler yasiyoruz ne zamandir .bu gun dayanamadim artik neden seninle evliyim ki dedim. Bunu bekliyormuş galiba .bende uzun zamandır dusunuyordum yol yakinken dönelim dedi.bosanmak istiyormuş.bana çikarci dedi nankor dedi .onun için ne fedakarliklar yaptim bir bilen olsa ama gozu gorrmedi hiç.çok kotuyum şuan kimseye de anlatamıyorum ağlamaktan ölecegim.birde cocugum var ondan ayrilamam
ah biz kadınlar önce ayrılacagım yeter heyyyyyyy bitti deriz adam kabul edince manevra yapıp ya nasıl kabul edersin deriz bak arkadaşım senin dilin kabul etmiş boşanalım demiş ruhun ve gönlün istemi o zaman biraz uzaklaşın özlyin birbirinizi hatalarınızı düşünün çözüm yolu arayın ve en önemlisi bin düşünün 1 karar verin ÖYLE HER ŞEYDE BOŞANCAM BLÖFÖNÜ ATMAYIN KARŞI TARAF ÖYLEMİ DER O UYGULAR BUNLARA MAHAL VERMEYİN BOŞANACAKSANIZDA BİN DÜŞÜNÜN BİR SÖYLEYİN GİDİN BOŞANIN BİR EVLİLİKTE BU LAF ÇOK DİLE GELDİMİ HAYIR BEKLEME O DÜZENDEN DERDİ ANANEM NE HAKLIYMIŞ

zaten eşiniz sizi çok önemseyen biri değilmiş
sizi gezdirmiyor, akrabalarınıza yollamıyor vs
tüm bunları siz yaşadığınız halde nasıl blöf yapabilecek güveni kendinizde buluyorsunuz hayret ediyorum.
Bizim burada anladığımızı kocanız anlamıyor mu sanıyorsunuz?
zaten sizi elinizin içine almış, istediğini yaptırıyor, para kazanmıyorsunuz bir desteğiniz yok.
zaten kocanız iyi bir insan olsa bu raddeye gelmezdiniz.
bencil ve umursamaz adamın teki. zaten siz de biliyorsunuz.
biraz akıllıca davranmanız gerekir her konuda.
artık siz bir annesiniz kocaman bir kadınsınız. artık yetişkin bir insansınız.
Biraz mantıklı davranın, politik olun. Boşanın deyince gerçekten onun ruhuna dokunacağınızı, birden adamın vicdanının kabaracağını falan mı sandınız? Bu kadar hayalperest misiniz gerçekten?

Bana eşim "neden seninle evliyim ki" dese hiç aklımda olmasa da boşanalım o zaman derim.ki sizin eşinizin zaten böyle düşünceleri varmış. Bazı sözler on kere düşünerek söylenmeli. Madem o lafı ettiniz ve anlaşılan pişmansınız da o zaman adımı siz atacaksınız. Çocuğumuz için oturup konuşalım problemlerimizi çözmeye çalışalım olmazsa boşanırız diye sakin bir konuşma yapabilirsiniz. Problemlerinizi bilmiyorum ama ayrilmaniz çocuk için daha hayırlı olacaksa ayrılın. Huzuru sağlayacak olan sizlersiniz evli kalsanız da ayrı olsanız da. Anne baba olduğunuzu unutmadan yaşayarak her türlü yavrunuzu mutlu edersiniz.

Niyetiniz ne anlamak mümkün değil. Böyle blöfler yapan insanlar bana çok itici geliyor.
Insanlar derdini paylaşıyor, yargılaması sizin mi haddiniz? İtici geliyorsa cevap yazmayın hanımefendi.Kadın zaten dertlenmiş blöf yapmasaydın diye bir de siz dertlendiriyorsunuz. Sizin gibi düşüncesiz insanlara da bizim toplum olarak tahammülümüz kalmadı aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Back
X