Evlenmeyin kız yemin ederim evlenmeyin. Su 30 yasındayım hala evlenemedım dıye konu acanlar lutfen evkenmeyın cok pişman olursunuz

ben de 25 yasındayım esımle bana bıposet ıcın hakaret ettı ve evden topla gıt dedı taa ankaradan hataya bir basıma geldım. Ne aradı ne sordu dun konu actım 6 gundur engelluydı esım heryerden dun grce engelını kaldırdım geceden beri illa goruyordur kaldırdıgımı ama hıc yazmadı

aramadıda... Ne kadar degersızım halbukı hesabah ıse gıderken bıle arar uzun uzun konusur uzun uzun yazar cok sevıyorumlar bılmem neler

boyle tepkısız ıletısımsız kaldılca bırbırımzden uzaklasıyor gıbıyız

ben de işimi memlektımı aılemı bıraktım geldım evlendım. dugunude ılla ablamdan 1 ay sonra yapalm dedı bekleyelım ablam evlenecek benım ıcın cok zor olur dedm. Ben butun masrafları karsılarım yeterkı bıran once evımın kadını ol dedı. Oldum ama eve sıgdıramadı

hersey cok guzeldı bı sıcak ve aclık yuzunden kavga buyudu ve o evde sımdı ben annemde

hıcbır haber alamıyorm ne aılesıyle gorustum ne kendısıyle herkeste bırbırını cok severdi ama komse kımseye adım atmıyor. Lütfen evlenmeyin.akıl saglıgınız için evlenmeyin. Huzurunuz için, mutlulugunuz için asla ama asla evlenmeyın

evlenene kadar senden iyisi yok evlendıkten sonra onlsrın her kahrını cektıgımiz halde sankı cok cirkef kötü bir kadınmıssız da hayatlarını zehir edıyormusuz gibi magduru oynayıp tukendım bunaldım dıyolar.onun ıcın vazgectıklerının hıcbır onemı yok malesef. Su 1 hafya oncesıne kadr ben bıle ımrenıyordım kendı evlılıgıme ıyıkı varıx ıyıkı var diye. Sımdı ıse bı belırsızlık ıcınde beklıyorum

bunları haketmıyorux kı en ufak kavgada diger mutlu anlarıda yok sayıyolar