• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ne olur yardim Memeden kesiyorum ancak gogsum agriyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
Arkadaslar cildircam 2, yas emzirmeden keseyim dedim dun. Yahu gece sizladi atesim bile cikti gogsum yuzunden. Cocuk ayri bi durmuyo yavrum:KK43: oda agliyor sarimsak surup reddetmesini sagliyorum. Artik biraktiracagim. Dun gece agrima dayanamayip uyurken emzirdim. Adacayi ictim bugun. Neler yapmm gerek.:KK43: esimede sinir oldum nazlisin diyor bana :( kizdim

Arkadaslar cildircam 2, yas emzirmeden keseyim dedim dun. Yahu gece sizladi atesim bile cikti gogsum yuzunden. Cocuk ayri bi durmuyo yavrum:KK43: oda agliyor sarimsak surup reddetmesini sagliyorum. Artik biraktiracagim. Dun gece agrima dayanamayip uyurken emzirdim. Adacayi ictim bugun. Neler yapmm gerek.:KK43: esimede sinir oldum nazlisin diyor bana :KK43: kizdim
Normalde artık sutunuzun azalması gerekirdi bence Dr yardımı alın prolaktin düşerse süt azalır bunun için tedaviye başlarsınız siz de rahat edersiniz eşinizin söylediklerini de pek umursamayın neticede yasamadiklari bişey anlamakta zorlaniyolar

2 3 gun dayan 2,gün rahatlamaya basliyorsun...ben ihlamur kolonyasi dökmüştüm göğsüme epey rahatlatti ama elimde limon kolonyasi yoktu onla da olur herhalde fakat cildin hassasa hic deneme

Göğüs pompasıyla çeksen nasıl olur. Çocuk emmedikçe süt çoğalmaz. Onun ağzındaki.emme kuvvetiyle pompa bir değil. Bebek emdikçe çoğalıyor. Bu şekilde rahatlama olabilir :) zaten bir çekersin bebek emmedikçe fazla sütte gelmez . sende rahatlarsınız. Yoksa göğüsde fazla sütten damarlarınızda sıkışma olabilir. Eğer başka bir çocuk düşünüyorsan ilerde felan ilaç yolu ile sütü kesme. Bunu bir doktorun yazısında okudum. İkinci çocuk olunca süt gelmesinde kanallarda problem olabilirmiş

Sütten kesicem bende baska onerileriniz varmi gogsume ne surebilirim reddetmesi icin bebegin ? Ve agrilari azaltmak icin baska ne yapabilirim bilginiz varmi ?

Benim tanidigim geceden göğsüne taze naneyle güzelce kapatmisti geceden sabaha kadar öyle uyumuş nane kokusundan süt kendini geri cekmisti deneyin isterseniz

Back
X