• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım???

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
arkadaşlar transferin 8. günü akşam nefes alamadım dudaklarım beyaz oldu acile zor gittim tansiyon fırlamış kalp grafisinde bir şey yok ama şimdide aynısı olursa diye sürekli derin nefes almaya çalışıyorum anksiyete denildi ilaç veremeyiz denildi böyle olan varmı?tedavinin stersinden mi acaba?

arkadaşlar transferin 8. günü akşam nefes alamadım dudaklarım beyaz oldu acile zor gittim tansiyon fırlamış kalp grafisinde bir şey yok ama şimdide aynısı olursa diye sürekli derin nefes almaya çalışıyorum anksiyete denildi ilaç veremeyiz denildi böyle olan varmı?tedavinin stersinden mi acaba?

ben sadece aşılamalarımdan birinde böyle olmuştum, çok zor bir durum bilirim. ama tamamen psikolojikti benimkisi. iş yerinde sorun yaşadığım bir dönemdi. ancak daha sonraki denemelerimde aynı ilaçları kullanmama rağmen böyle bişey olmadı.
ancak mutlaka doktoruna sor bu durumu. bence kendi kendine olumlu telkinde bulun, hatta faydası olacaksa bu durumu unutmaya çalış, dışarı çık ve dolaş.
dualarım seninle

Canım ohss demediklerine göre stresten olabilir.Her ihtimale karşı bol su iç proteinli şeyler ye.En önemliside içini rahat tut bebeğin seninle kalsın hayırlı haberlerini alırız inşallah.

canım canını sıkma aynı seyi bende yaşadım kalbim agzımdan çıkacak gibi hızlı atıyor terliyor bir taraftanda üşüyordum yani hepsi bir aradaydı.ama güzel haberi aldım . canını sıkma bol bol dua et sakin ol

geçmiş olsun endişe etmeyin kaç yumurtanız toplanmıştı yumurta sayısı önemli eğer su toplama(ohss) teşhisi koymamışlarsa moralini yüksek tutman önemli bol şanslar

Back
X