ne olur yardım:(

anqelx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
19
0
36
Ankara
merhabalar bayanlar.ben evde gebelık testı yaptım cıft cızgıyı gordum ve daha sonra hastaneye gıttım kan testı yaptırdım 5.5 haftalık gebesınız dedıler.ve ultrasona gırdım bebek cok kucuk yenı gebelık oyuzden gozukmuyor dedı doktorum.ve dusuk tehlıkesı var dedı.ılac fılan verdı kullandım 10gune yakın surdu kanamam sankı adet goruyormus gıbı kanamam vardı.10gun dolduktan sonra kanamam kesıldı ve dra gıttım kanamam kesıldıgı ıcın ılac kullanmayı bıraktım dedım vıtamın ılacı verdı dr.yalnız kanama sırasında parca geldımı gelmedımı hıc farketmedım pıhtılasmıs kan gelmıstı bıkersınde adet gordugumde de gelırdı yanı. ultrasona gırmedım dusuk tehlıkem bıttıkten sonra esımle cınsel ılıskım oldu sızce dusuk yapmıs olsaydım anlayabılırmıydım lutfen bu konuda yardım ıstıyorum ılk gebelıgım cunku:49:

bunu doktora giderek anlayabilirsin cnm.hemen bi ultrason muayenesi..

sonuçta dr kan tahlılı ıstemedı mı ultson ile bakamıyorsa. valla ben duşuk ılacı kullanıyorum kazanamam yok ama ne olur ne olmaz diye eşimle yakınlaşmıyoruz bile. Allah yardımcın olsun umarım bebişe bişey olmamıştır.

Arkadaşım seni hiç korkutmak istemem o yüzden 2 ihtimalden de yüzeysel bahsedeceğim. 1. Hamile kaldığında bu tek yumurtada gerçekleştiği için diğer yumurta bunu algılamadığından normal adet görmeye devam ediyor, bunun adı üzerine görme, ve herhangi bir tehlike içermiyor, birde Allah korusun dış gebelik olayı var, kesenin oluşup oluşmadığını belirtmemişsin. Eğer gebelik kesesi ultrasonda görünmediyse dış gebelik olabilir ve sen kanamaları bu yüzden yaşıyor olabilirsin, ki bu da acil müdahale gerektirir. Eğer keseyi gördü de kanaman varsa, ya üzerine görüyorsun ya da Allah korusun düşük vs. tehliken var. Bu söylediğim tüm ihtimalleri aydınlığa kavuşturup seninde içini rahatlatacak tek şey, ultrason çektirmek.

5 haftalık bi bebek düşerse bunu senin anlaman lazım çünkü normalden fazzla agrın olması lazım böyle bir agrı yasadıysan kanaman oldugunda başka bir doktora git bencee

arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ve bebğimde çok şükür hiçbir sorun yok ama ben çalışan anne olarak telefon ve bilgisayarı hayatımdan çıkaramadığımdan ve sürekli kulladığımdan dolayı bebeğime zarar vemiş miyimdir diye çok korkuyorum.

arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ve bebğimde çok şükür hiçbir sorun yok ama ben çalışan anne olarak telefon ve bilgisayarı hayatımdan çıkaramadığımdan ve sürekli kulladığımdan dolayı bebeğime zarar vemiş miyimdir diye çok korkuyorum.

Hayır bunların bir zararı olmaz bebeğine ama cep telefonuyla konuşurken mümkün mertebe kulaklıkla konuşmaya çalış.

Doktor Kandaki Bthcg nin Değerine Bakarak Düşük Yapıp Yapmadığınızı Anlayabilir
Bu Nasıl Doktor Kandaki Değere Bakmıyorda Size Soruyor Parça Varmuydı Bilmem Ne Diye :19:

Arkadaşım seni hiç korkutmak istemem o yüzden 2 ihtimalden de yüzeysel bahsedeceğim. 1. Hamile kaldığında bu tek yumurtada gerçekleştiği için diğer yumurta bunu algılamadığından normal adet görmeye devam ediyor, bunun adı üzerine görme, ve herhangi bir tehlike içermiyor, birde Allah korusun dış gebelik olayı var, kesenin oluşup oluşmadığını belirtmemişsin. Eğer gebelik kesesi ultrasonda görünmediyse dış gebelik olabilir ve sen kanamaları bu yüzden yaşıyor olabilirsin, ki bu da acil müdahale gerektirir. Eğer keseyi gördü de kanaman varsa, ya üzerine görüyorsun ya da Allah korusun düşük vs. tehliken var. Bu söylediğim tüm ihtimalleri aydınlığa kavuşturup seninde içini rahatlatacak tek şey, ultrason çektirmek.

kusura bakma cnm soylemeyı unuttum ultrasonda bebegım gozukmedı ama keseyı gordum gozuktu.

5 haftalık bi bebek düşerse bunu senin anlaman lazım çünkü normalden fazzla agrın olması lazım böyle bir agrı yasadıysan kanaman oldugunda başka bir doktora git bencee

canm fazla bır agrım yoktu yanı adet gorurken hıssettıgım agrılar vardı sadece asırı bır agrı fılan yoktu belım ve kasıklarım agrıyordu adet gorecekmısım gıbı ve kanamam vardı okadar 2 dra gıttım ve bu sonucları elde ettım

gebelık varsa sızce doğum tarıhı nezaman olur?drun bana soyledıgı tarıh aralıgın 6sı demıstı

sağol elifpoul bugün canım çok sıkıldı iş arkadaşlarımla konuşurken bebekte kişilik bozukluğuna dahi sebebiyet verdiğini söyleyince anne olarak istemeden verdiğim zarardan o kadar pişman oldum ALLAH kimseyi çocuğuyla sınamasın insan istemeden bile zarar verdiğini düşününce bile vicdan azabı çektiriyor

kusura bakma cnm soylemeyı unuttum ultrasonda bebegım gozukmedı ama keseyı gordum gozuktu.

o zaman çoooook şükür dış gebelik yok, şimdi Allah nasip etsinde bebişinin kalp atışlarını gör, sonra için rahatlayacak. Kalp atışından önce kesenin içinde yolk salc kesesini görmende bebiğinin oluşacağına dair bir işaret, ne olur vakit kaybetmede git bir an önce, bizi de haberdar et.

o zaman çoooook şükür dış gebelik yok, şimdi Allah nasip etsinde bebişinin kalp atışlarını gör, sonra için rahatlayacak. Kalp atışından önce kesenin içinde yolk salc kesesini görmende bebiğinin oluşacağına dair bir işaret, ne olur vakit kaybetmede git bir an önce, bizi de haberdar et.

pekı cnm bugun druma gıtcem kesın sıze haberdar ederım

düşük yapmış olsam bıle kesınlıkle kurtaj olurmuyum arkadaslar?sart mı yanı dusukten sonra kurtaj olmak?

düşük yapmış olsam bıle kesınlıkle kurtaj olurmuyum arkadaslar?sart mı yanı dusukten sonra kurtaj olmak?

Hayır çünkü zaten bebek nokta kadar onu da kanamayla atmışsındır Allah korusun böyle bir şey varsa, ultrasonla bakarlar parça yok derlerse hiç gerek yok, ki muhtemelen yok diyecekler, ayrıca aklına lütfen böyle şeyleri de getirme şimdiden, dur daha

kızlar cuma gunu druma gıttım gorustum hersey normal dedı gayet saglıklı gozukuyor bebegınız henuz 3ay dolmadıgı ıcın cınsıyetını soyleyemedı ama tahmınen erkek bebek dedı.dogumda aralıgın 6sı dedı cok mutluyum suan gercekten allahıma bınlerce sukurler olsun:) yalnız aralıkta dogum yapacagıma gore sızce ne zaman hamıle kalmıs olabılırım tahmınlerınızı gorebılırmıyım:emir_bebek:

Back
X