slm kızlar kısadan anlatıcam.ben 4 senelşk evliyim ve 2 görümcemn yüzünden hep kavga hap kavga yaşandı evliliğimde.bunu zaten konu açıp paylaşmıştım.şimdide kaynım bayram sonra askere gidio.yaşları 23 25 olan 2 görümcem yanlız kalacklar.onlara herşeyi sunduk herşeye rağmen bizde kalın hayır biz kallaım hayır.neyse çünkü kendi sevgililerini eve rahat almak için.ve kaynımı öle bi doldurmuşlar ki bana sölenen laf kavga esnasında elalem adamlarıyla düşüp kalkıosun ki bu ilk iftira deil zaten.hiç kmsa yani tüm akrabalar onlarla konuşmuyolar u huyları yüzünden.yalan dolan iftira çıkar.ama kendilerini biz öksüz yetimz deyip her işten sıyırıolar.şimdide eşim seni 1.5yıl annenin evine bırakacam onlarla oturucam dedi.babma anlattık.böle evlilikten hayır olmaz dedi.dahada fitneliycekler siz dedi.ya şimdi bitecek bu iş yada kkardeşlerin yanlız kalacak dedi.onların yaptıkları yznden ben panika atak hastası oldum ve stresten çocuğum olmmuyo üzüntüden,herşeyi geçrim kocam çoook üzülüoo.o üzüldükçe ben kahraoluyorum.ben napıcam???