• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardm edin:(

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
slm kızlar kısadan anlatıcam.ben 4 senelşk evliyim ve 2 görümcemn yüzünden hep kavga hap kavga yaşandı evliliğimde.bunu zaten konu açıp paylaşmıştım.şimdide kaynım bayram sonra askere gidio.yaşları 23 25 olan 2 görümcem yanlız kalacklar.onlara herşeyi sunduk herşeye rağmen bizde kalın hayır biz kallaım hayır.neyse çünkü kendi sevgililerini eve rahat almak için.ve kaynımı öle bi doldurmuşlar ki bana sölenen laf kavga esnasında elalem adamlarıyla düşüp kalkıosun ki bu ilk iftira deil zaten.hiç kmsa yani tüm akrabalar onlarla konuşmuyolar u huyları yüzünden.yalan dolan iftira çıkar.ama kendilerini biz öksüz yetimz deyip her işten sıyırıolar.şimdide eşim seni 1.5yıl annenin evine bırakacam onlarla oturucam dedi.babma anlattık.böle evlilikten hayır olmaz dedi.dahada fitneliycekler siz dedi.ya şimdi bitecek bu iş yada kkardeşlerin yanlız kalacak dedi.onların yaptıkları yznden ben panika atak hastası oldum ve stresten çocuğum olmmuyo üzüntüden,herşeyi geçrim kocam çoook üzülüoo.o üzüldükçe ben kahraoluyorum.ben napıcam???

nasıl yani hanımların bekçiliği için bir buçuk yıl ayrı mı kalacaksınız canım eşinle konuşman lazım böle ewlilik mi olur seni mi istemiyorlar ne anlamadım ki ne tür insan kılığında şeytanlar var

aynen öle baştan beri istemediklerini sölüolardı.emin ol hayatım boyunca ben böle şerefsiz insanlar hayatımda karşılaşmadım.ukalalık,kendini beğenmişlik,kompleks,agresiflik,yalan dolan iftira milleti birbirine düşürmee abartmıyorum ne ararsan var.koskoca bbi sülalede hiçkimse bunlarla konuşmaz mı ya bi kişi bile.nefret ediorum onlardan.......

eşinizin sözünü dinlemiyorlar mı ya yapıştım kaldım olan sana olacak canım üzülme bi aile büyüğü eşinle konuşsun bıraksın ne halleri varsa görsünler iki tane fetbaz için yuva yıkılmaz gözümün nuru bile olsa bacılara bak hele üzüldüm tatlım sıkma canını umarım hr şey istediğin gibi olur bu mübarek günlerde

anlattığına göre metre metre kaçma lazım çok fena zarar gelcek tipler desene.eşinde kusura bakma ama bula bula böyle bi çözümmü bulmuş yani 1.5 sene ayrı yaşamak gibi bişey bu.koca insanlar kendi başlarına kalsınlar.bence bebek için acele etme şu durum netleşmeden buna kalkışma derim.

onlar bnm ömrümü yediler.en gzl 4 yılımı çaldılar.ama çok fena diş bilirum artıka allh akitap tanımıycam.deliirttiler sonunda beni.

Canım anlamadım eşinin fikride çok garip ama seni 1.5 yıl annenlere bırakıp kızkardeşleriyle yaşamak. Evet onlar kızkardeşi ama sende eşisin. Bu nasıl bir çözüm böyle.:1shok:

Canım sen manyak mısın bu kocadan hayır gelir mi? Yol ver buna ..
Kardeşlerinin keyfine karısını yolluyor.
Bu nasıl zihniyet böyle .Aklın alıyor mu?Madem çok değerli kardeşleri gelsinler yanınıza..

kaynın askerden döndükten sonra ne olacak?? hiç evlenmeyecek mi? ya birden evlenmeye kalkarsa, başlarında bekçi yine eşiniz mi kalacak?

slm kızlar kısadan anlatıcam.ben 4 senelşk evliyim ve 2 görümcemn yüzünden hep kavga hap kavga yaşandı evliliğimde.bunu zaten konu açıp paylaşmıştım.şimdide kaynım bayram sonra askere gidio.yaşları 23 25 olan 2 görümcem yanlız kalacklar.onlara herşeyi sunduk herşeye rağmen bizde kalın hayır biz kallaım hayır.neyse çünkü kendi sevgililerini eve rahat almak için.ve kaynımı öle bi doldurmuşlar ki bana sölenen laf kavga esnasında elalem adamlarıyla düşüp kalkıosun ki bu ilk iftira deil zaten.hiç kmsa yani tüm akrabalar onlarla konuşmuyolar u huyları yüzünden.yalan dolan iftira çıkar.ama kendilerini biz öksüz yetimz deyip her işten sıyırıolar.şimdide eşim seni 1.5yıl annenin evine bırakacam onlarla oturucam dedi.babma anlattık.böle evlilikten hayır olmaz dedi.dahada fitneliycekler siz dedi.ya şimdi bitecek bu iş yada kkardeşlerin yanlız kalacak dedi.onların yaptıkları yznden ben panika atak hastası oldum ve stresten çocuğum olmmuyo üzüntüden,herşeyi geçrim kocam çoook üzülüoo.o üzüldükçe ben kahraoluyorum.ben napıcam???

canım ne demekmiş sen bir bucuk yıl ailenin yanında kalacakmısın kadın herzaman erkeğinin yanında olmalı.çok istiyolarsa kendileri gelsin siz aile düzenini bozup gidin onlar rahat etsin oh ne ala memleket moralini bozma canım hayat senin hayatın onlar sitres yapsın boşver kocan seni seviyosa orta yolu bulacaktır zaten

canım ben sana bişe diyimmi ben öyle görümceleri kaapımın eşine sokmam kalmaları surda kalsın adım atamazlar evime kocamda çok istiyosa toplasın gitsin onları.otururum evimde asla ailenin yanına gitme canım bi daha evinede geri dönemessin korkma abine bi kısda bulur onlar

canım senin kocanda enteresanmış yani kardeşleri için 1,5 yıl ailenin yanına göndermeyi düşünüyo böyle bi mantık olabilirmi sende kocana üzülüyosun

canım durumuna çok üzüldüm
eşinin bulduğu çözüm çözüm değil saçmalık ama şunuda söyliyim sen bu görümcelerle aynı evdede rahat edemezsin:1no2:yerinde olsam onları yanımada almam
kocaman insanlar çocuk değiller ki :olmaz:binlerce genç kız üniversite okurken kız kıza başlarında büyük olmadan yaşıyolar ne oluyor ki senin görümcelerinde pekala evlerinde kalabilirler.sizde sık sık arar sorarsınız arada yanlarında kalırsınız olur biter
şu an için en mantıklısı bu gibi geldi bana
ama işin zor canım allah yardımcın olsun

kızlar kaç yaşında ki?yalnız kalabilcek yaşta değiller mi reşit değil mi bunlar siz bekçimisiniz canım ne sizde kalsnlar ne de kocan gitsin...size mi güvendiler..

nasıl yani ya eşiniz sizi ailenizin yanına o da kardeşlerine bekçilik mi yapıcak ve siz bu adama üzülüyorsunuz yazık canım sana yazık hiç mi acımosun kendine ya 2 görümcen kendilerini sahip cıkamıyorlar mı cok sinirlendim ben burda siz hala o damam üzülüyorsunuz yani

güzelim bence otur konuş eşinle olmadı baban haklı yada farklı bir çözüm olacak ama hemen onlara birilerini bul evlensin gitsinler rahat et diyicem ama o kadar anlaşılmaz insanları kim alsın alanada acırım walla

garip bi ilişki dörtlüsü.......

mmmm ben olsam o iki görümceyi tenhada kıstırırÇok üzgünüm çoook hadlerini bildirirdim:mymeka:

ama basında öyle bi koca varken hiç bişey yapamazsın bence

eşiniz sinirli bir anında öyle demiştir. yoksa hiç mantıklı değil. ve ettiği hakaretlere eşiniz de gözyumuyorsa başlarım öyle kocaya..

bence kızlarla aranızda geçen konuşmaları anlatın. yüzleşin. ve restinizi çekin. gidip oraya konuşun. bana bunları dediler.kendileri yanlız kalma derdinde diye anlatın. kendinizi hiç üzmeyin. eşiniz gidip kalsa kaçgün dayanacak. o da açsın gözünü

açıkçası okuduklarıma çok şaşırdım.. bi erkeğin yeri evidir vede karısının yanıdır.. her aile ferdi biyere gittiğinde böyle sen tası tarağı toplayıp baba evinemi gidiceksin.. eğer kendi kardeşleri gelmek istemiyoa kendileri bilirler... sana atılan iftiraların üstüne seni savunmak yerine birde bunu yaparsa eşin kesin ayrılık sebebi olur... baban çok haklı öyle evlilik olmaz.. ya herru ya merru denir.. ayrıca öksüz yetimler diye siz onlara analık babalık etmek zorundamısınız.. onlar artık arını edebini bilmeleri gereken yaştalar ve bukadar fedakarlık çokk fazla o tipte insanlara.. eşin kardeşleri için evliliğini nasıl böyle feda etmeye kalkışabiliyor hayret... ben olsam restimi çekerim herkes evinde kalsın ne halt ederse etsin diye.... beğenmeyende gelmesin.... eşin çok istiyosa gitsin kalsın kardeşleriyle ama sen evinde kalmaya devam et bence.. oda fazla dayanamaz gelir geri öyle hasta ruhlu insanların yanından... ki bence gidemezde zaten.. kolay değil o işler öyle....

Back
X