Ne oluyor anlamıyorum!!!

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
Mrb arkadaşlar kafam çok karisik bana da bir yardım etseniz,netten hesaplattim bu ay ovulasyon 15 i idi.o gün de bel ayrım vardı genelde ovulasyon günü hep ağrır neyse o gün iliski oldu.sonra 17sinde ovulasyon testi yaptım t koyu c silikti. Ve yine bel agrim vardı iliski oldu.19unda tekrar test yaptım bu sefer t silik c koyu çıktı yine bel agrim vardı o gunde iliski oldu.bugün yine bel agrim var ve karnimda gurultular oluyor.(ama kesinlikle açlıktan değil :))ben bugünde test yapsam mi?iliski olsa mi? 2gunde bir neden bu şekilde oluyor anlamıyorum.yumurtlama olmusmudur yoksa daha olmadı mi?tskrler şimdiden

bunu bu kadar takmasanız

akşam eşiniz gelince azıcık stresten uzak sadece zevk için birlikte olsanız

hatta adama da kaç gündür seni yumurtlama diye tutturarak zorla yaptırdım gel bu gece eğlenelim deyip biraz akışına bıraksanız

o günleri vs hesaplamak sizi strese sokar bu da gebeliği önler

yumurta döllense bile tutunamaz diyorlar

bu nedenle az stresli olun kafanızı başka şeyler ile meşgul edin

söylemesi kolay diye içinizden geçiyor şu an

ama bunu yaşadım 1,5 sene bekledim gerginlik daha beter yapar

Anlıyorum haklisiniz aslında biraz stres yaptım .rahat olmaya çalışıyorum ama ister istemez takılıyor kafama.1.5sene bekledim demissiniz şuan bebeginiz var mi?sırf stres mi yoksa başka bir sıkıntı mi vardı?yorumunuz için tskrler

Bu kadar detayli dusunup kendinizi surekli kontrol ederseniz olmaz soyliyim. Bununla ilgili konum da var, iki seneden sonra kafama takmadigim ilk ay hamile kaldim. Rahat olun bence.

Arkadaslara katiliyorum,stres herseyin basidir. Bizde cok istedik, hemen olmadi cok stres yaptydm ve artk takmcm olursa olur dedim.2 sonra hamile kaldim.Hic ôyle gùnleri takip etme canim olabldgnce rahat birak kendini allah sanada hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah

2 ay sonra

Haklisiniz arkadaşlar stres yapıyorum ,takiyorum .evet rahat olmam lazım.inş basarabilirim.çok sagolun yorumlar için.bana da dua ederseniz çok sevinirim:)

Haklisiniz arkadaşlar stres yapıyorum ,takiyorum .evet rahat olmam lazım.inş basarabilirim.çok sagolun yorumlar için.bana da dua ederseniz çok sevinirim:)
Ben de ilk başlarda stres yapmıştım sürekli bu siteye bakıyordum yorumları okuyordum ama üyelik acmam isim. Burda sağolsun bir hamile yazmıştı stres yapmayın hatta hamile kalana kadar bu siteye gelmeyin diyordu. Tavsiye ederim :)

Var bizim sperm sorunumuz varmış

Tüp bebek tedavisi ile oldu çocuğumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…