Ne oluyor bana bunun adı ne ? Arayış mı boşananlar hele bakın

Dava açıldığı tarihten itibaren sadakat yükümlülüğünüz yok. Zaten uzayan çekişmeli boşanma davalarında da yeni bir ilişkiye başlanması hem normal hemde yasal.

İddet dönemini falan karıştıracak olanlar olur şimdi (ki ben bunu insan haklarına aykırı buluyorum kadının beklemesi gerekirken erkek hemen evlenebiliyor)
Konu sahibi sınırlarını bildiği sürece bir şey olmaz olursa da kendi sorumluluğu sonuçta.

Açtığınız konulardan yalnız olduğunu, sevilme ihtiyacınız o kadar belli ki kendinizi hiç garipsemeyin sadece bu dönemde sizden yararlanmak isteyenlere dikkat edin.

Ya siz insanmısımız siz insansanız benim tanıdıklarım şeytan mı kk ve değerli hanım efendi siz bana hep güç kuvvet tanımadan etmeden allahım sizden razı olsun , boşanma açılalı oldu kaç hafta yani sadakat hükmü yok değil mi zoruma gidiyor bu adamla resmî de olsa olan bağ

Avukatım ellili yaşlarda boşanmış evladını evlendirmiş bi kadındı..

ben o dönemde çok hırslıydım evliyken çok da mal varlığımız vardı hepsini bir anda kaybetmişti çekişmeli açarsak bikaç yıl sürer milyarları bi şekilde alırız almasına ama senin psikoloji de gider o paraları versen de psikolojin giden yılların geri gemez dedi..

insanlar çok çirkinleşiyorlar yalancı şahitler buluyorlar uzadıkça uzuyor anlaşmalı boşan hayatına bak dedi.

nitekim anlaşmalı boşandım konunuzu okuyunca iyikide taviz verip anlaşmalı boşanmışım dedim.

Anlaşma nasıl istiyor biliyor musunuz nafaka yok velayet yok sen ne halt edersen et bunu nasıl kabul edeyim ?

İddet için hamile olmadığınızı kanıtlarsanız beklemenize gerek kalmıyor, bu notu iliştireyim buraya. Ve evet her zamanki gibi erkekler burda da anında evlenebiliyor. 1 haftadır soyadı değişikliğim için uğraşıyorum ve içimden lanet ediyorum, eminim eski eş kimliğini bile değiştirmeye gerek duymamıştır. lanet ediyorum bazen bu ülkede kadın olduğuma.

İddete falan sıra gelmedi ki davam en az 1 sene diyor avukat ben nefret ettim artık İnan’ın , benim isteğim birazcık ilgi alaka değer sevilmek o kadar evlilik uzak bana kaç yıl en az sınırlar belli olarak yaşayan olmadı mı hiç böyle bir şey

31 yaşındayım yeni boşandım. 31 yaş yaşlı mı ? Gerçekten çok ilginç bir gün yaşıyorum ya bugün, 18 inde evlenip kendini öven, 31 yaşa hayat bitmiş gibi bakan insanlar. Bence asıl evlilik yaşları, insan 30 undan sonra tamamen karakteri oturuyor hayattan ne istediğini buluyor. Astrolojide dönüm yaşı 30 dur.Peygamberimize 40 yaşında geldi peygamberlik.

Valla bunalıma soktunuz ya bugün.

Ya ben çok özür dilerim asla öyle değil bakın ben berbat bir çocukluk yaşadım babam everecekti birileri ile o esnafa birini buldum evlendim adam yalancı çıktı benden 15 yaş büyük olduğunu öğrendim derken mal varlığı çokça olan ama cimrinin dayakçının küfürbazın TEK’i çıktı dinim soyum bir şey kalmadı , en son dayağım allah diye haşa bir şey yok adam edeceğim sen de öğrencilere anlatacaksın üzerine oldu mesela , 9 sene benden 9 yaş büyük erkek kardeşi ve babası ile yaşadım oğlum oldu etmedikleri kalmadı derken , kafayı yeme aşamasına geldim sizlerin desteği eşrafımın desteği ile ayağa kalktım ben , geçen çok güzel yıllarım boşa dert ile aktı gitti hayat çok kısaldı gibi geliyor mesela ben gelinlik seçemedim , nişan yapamadım, ben mobilya seçmedim hiç, ben balayı yapmadım , tatile hiç çıkmadım benim götürdüğüm hariç, ben evlilik teklifi almadım , güzel sözler duymayalı yıllar oldu, hastalandım hep etrafımdaki insanlar koştu ki senede bir iki bayıldım yollarda eller hastaneye götürdü beni o yoktu aradık gelmedi vs çokça şey anlıyor musunuz zamanım kısaldı artık yaşamak istiyorum manasında dedim yaşım 50 olsa idi yine ayni düşünürdüm

Madem bu kadar evladına düşkündün de be adam onu doğuran kadına neden iyi davranmadın !
Allah kahretsin bu tip erkek müsbettelerini ya !!!
Haklısınız sabır diliyorum size 😔

O şerefsiz nafaka vermesin diye yapıyor bir de oğluma düşkünlüğümü biliyor evlenmeyeyim diye yapıyor onu bir de oğlu büyütünce ellerinle istemedin der diye imiş

bence biraz akışına bırakmalısınız. sevmek/sevilmek isteği veya ihtiyacı uçkur ile alakalı değil tam tersine doğal talepler. bu kadar kafa yormak yerine kendine şans tanı. olurdu olmazdı düşünme. ille evlilik de olmak zorunda değil ki 2 sene deneyim vs gibi bi düşünceye giresin. tatlı flörtleşmeler, ufak kaçamaklar neden olmasın?? elbette ki annesin çocuğun ilk sırada ama kendine de fırsat tanımazsan nasıl kalan hayatını yaşarsın... kaldı ki 31 yaş çook çok genç bir yaş. hayatı akışına bırak ve gelenlere kendini kapatma.

Açıkçası diyelim 2 sene sürdü ben bunca zamanı neden tek başıma geçireyim yollardır yalnızım açım sevgiye senelerdir ben , insan değil mitim diyorum bunca sene lanet geçti şimdi 20 lerin sonlarını neden öyle geçireyim diyorum mesela , yanı diyelim ki aylar sonra biri çıktı içim ısındı görüşmek , sevilmek sınırı aşmadan adabından şaşmadan ne zararı oluyor ki

Dava açıldığı tarihten itibaren sadakat yükümlülüğünüz yok. Zaten uzayan çekişmeli boşanma davalarında da yeni bir ilişkiye başlanması hem normal hemde yasal.

İddet dönemini falan karıştıracak olanlar olur şimdi (ki ben bunu insan haklarına aykırı buluyorum kadının beklemesi gerekirken erkek hemen evlenebiliyor)
Konu sahibi sınırlarını bildiği sürece bir şey olmaz olursa da kendi sorumluluğu sonuçta.

Açtığınız konulardan yalnız olduğunu, sevilme ihtiyacınız o kadar belli ki kendinizi hiç garipsemeyin sadece bu dönemde sizden yararlanmak isteyenlere dikkat edin.

Resmî değil mi bu Bilgi ?

Resmî değil mi bu Bilgi ?
Emin olmak için tekrar bakayım dedim ama çok karışık tarihler var bunu avukatınıza danışabilirsiniz.
Ama yükümlülük devam etse dahi kaba tabirle dava açıldıktan sonra başkasıyla beraber olsanız dahi bunun süren mahkemeye etkisi olmaz.
Ayrıca diğer şekilde uzun süren davalarda insanların hayatına devam etmesi de çok normal.

Emin olmak için tekrar bakayım dedim ama çok karışık tarihler var bunu avukatınıza danışabilirsiniz.
Ama yükümlülük devam etse dahi kaba tabirle dava açıldıktan sonra başkasıyla beraber olsanız dahi bunun süren mahkemeye etkisi olmaz.
Ayrıca diğer şekilde uzun süren davalarda insanların hayatına devam etmesi de çok normal.

Ben de öyle düşünüyorum zaten resmî boşanma olmadan eş dost da kimseyi tavsiye etmez de , kendi karşıma çıkarsa bakarım yoluma işte

İşte bu zoruma gidiyor bu şerefsizin bende açtığı yaralar yetmez gibi bir de 2 senemi daha çalacak mı yanı bu adam ömrümden ? Neden bu haksızlık
Ben de sizle aynı süreçteyim bir bebeğim var ben de sizin gibi düşünüyorum ama sadece bizim hayatımızdan gitmeyecek 2 yıl karşı taraftanda gidecek, ilk davam bile olmadı daha bir an evvel bitsede kurtulsam keşke diyorum. Evlilik birliği devam ettiği için birini düşünmeyin karşı tarafa sakın koz vermeyin, bebeğinizle gezin tozun gidin cafeye çay bahcesine oturun kocası izin vermeyenlerde olmayıversin yanınızda, umarım su gibi geçer zamanda birgün tamamen özgür oluruz❤️

Yanlış bilgi verilmiş. Evli olduğunuz sürece seninde ayrılacağın eşin içinde sadakat yükümlülüğü devam eder. Sadece açılan davayı etkilemez yeni bir dava açılır ki sürenin uzamasını bırak bir de üstüne tazminat ödersin. Yani aldatmış sayılırsın. Ayrıca boşanma davan devam ederken çok sağlıklı bir ilişki kurabilmek zor bence. Ve henüz daha sen ayrılmamışken sana yaklaşan erkeklerin niyetinide sorgulamalısın. Yaşayacağın bir olımsuzluk daha seni iyice yıpratır.

Back
X