• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne onla, ne de onsuz

rain_s

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
29
2
286
Ankara
hayatımda birisi var onunla herşey başta güzel gidiyor daha sonra sıkılıyorum ve ayrılıyorum... ama bir süre sonra onsuz olmuyor.... aşk değil bu alışkanlık mı bağlılık mı bilmiyorum...
sizce bu yaşadığım ne?

alışkanlık....
sürekli bitip başlayan tabiri caizse cılkı çıkmış ilişkilerden hayır gelmez
ilişki ilişki olmaktan çıkar
birbirinizi yıpratacaksanız niye birbirinizin hayatında olasınız ki

bence alışkanlık.. insan en zor alışkanlıklarından vazgeçer ... aşk falan olsa kızarsın birşeye siler atarsın gurur yaparsın ama alışkanlık olunca çok üzerine düşmüyorsun hayatımda olsun arada bir sesiniduyayım zaten zararsız deyip devam ediyorsun..

başka şeylere yönel belki daha rahat unutursun.

şıpsevdi misiniz?
kör ölür badem gözlü olur hesabı gidenin sadece iyi yönlerini hatırlıyorsunuz. çünkü beynimiz kötü anıları değil ,iyi anıları saklamaya programlı ondan sanırım..:delphin:

evt çözdüm şükür :)... sanırım daha olgunlaşmam lazım
ruh eşimi beklicem birgün o olcak ve gözüm ondan başkasını görmücek :)

hayatımda birisi var onunla herşey başta güzel gidiyor daha sonra sıkılıyorum ve ayrılıyorum... ama bir süre sonra onsuz olmuyor.... aşk değil bu alışkanlık mı bağlılık mı bilmiyorum...
sizce bu yaşadığım ne?
aşık değilsin bu yüzden herşey.canını sıkma ve bırak çocuğu gitsin

alışkanlık diyorum ben çünkü aşk olsaydı kaybetmeyi asla göze almazdın
Alışkanlığın gittikden sonra hatırlıyorsun uanında olsun istiyorsun aşk ise hiç gitmesini istemeyeceğin bir duygu
Bence biraz ara ver bu gönül işlerine kafan boşalsın hayatındaki gereksiz erkeklerden kurtul işte çıkıp ayrıldıkların hoşlananlar falan hepsinden kurtullllllll

Biraz kafanı dinle ve gerçekden sevebileceğin aşık olabileceğin birisinin çıkmasını bekle

Back
X