Ne onunla ne onsuz

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar..Ben çok kötüyüm napcağımı bilemiyorum gerçekten.Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz bu 2 yıl içinde 15 ay askere gitti.ilişkimiz hep tartışmalı geçti ve hala da öyle.ben bu sene üniversiteye başladım gitmemi istememişti ama sonra kabullendi.şmdi ise kimseyle arkadaş olma kız bile olsa dedi bende 1 tane kız arkadaş buldum tekbaşıma gitmeyim onunla gidiyim diye o da sözümü dinlemiyosun diye kızdı.sonra yarın okula gitme yanıma gel dedi bende gitmem gerektğini söyledim boş olduğum gün buluşalım dedim bu da 2 oldu sözümü dinleme sen bitti dedi ve 2 gündür mesaj atmıyo konuşmycak mısın dye mesaj attım cevap vermedi.aslında bitmesini istiyorum bi yandan çünkü hep baskı yapıyo ben ne dersem o olcak diyo ben bişey demeye kalksam bana karşı gelemezsin diyo kimseyle konuşma arkadaşın olmuycak diyo kıyafetime karışıyo yani herşeye işte..bi de artık bana ne seni seviyorum diyo ne de bitanem gibi kelimeler söylüyo.birlikte gezelim diyince keyfim yok evde oturalım diyo ama abisiyle falan geziyo.napcağımı bilemiyorum hem bitsin artık diyorum hemde bitmesine dayanamıyorum ona çok bağlandım alıştım ve seviyorum nasıl vazgeçicem bilmiyorum ama bana zarar veriyo..lütfen yardımcı olun fikirlerinize çok ihtiyacım var

defolsun gitsin.
bak bunun bi ileriki versiyonu çalışmanı istemez,
evden çıkmanı istemez,
kayınvalidene haber vermeden bir yere gitmeni istemez.
istemez de istemez.
ve bu bütün istemediklerini kendi yapar.

bitmiş okeye dönüyorsunuz resmen? yaşın 18 falan mı bende bu yıl üniye başladım ondan tahmin ediyorum demesi kolay ama bence bitir gitsin senin benliğine saygısı olmayan bi adamla daha ne kadar devam edebilirsin seninle gezmeyi dolaşmayı da istemiyormuş 2 yıllık sevgilisiniz ve bunun 1.5 yılı askerde geçmiş zaten hani 2 yıl boyunca gezseniz sıkılmıştır neyse dicemde

defolsun gitsin.
bak bunun bi ileriki versiyonu çalışmanı istemez,
evden çıkmanı istemez,
kayınvalidene haber vermeden bir yere gitmeni istemez.
istemez de istemez.
ve bu bütün istemediklerini kendi yapar.

çevremdeki herkes bunu söylüyo bende biliyorum aslında ama kopamıyorum ondan kötü bi alışkanlık gibi hem zarar veriyo biliyorum hemde bırakamıyorum.beni konuşmasıyla etkiliyo mesela yazık ettin bize sen yaptın ben istemiyorum bitmesini falan diyo öyle bi konuşuyo ki üzülüyorum kıyamıyorum bensiz olamaz diye gidip tekrar barışıyorum.onu da benden vazgeçirmem gerek neler yapmalıyım ?

Arkadaşım 2 yılın 1,5 yılı askerde geçmiştir zaten ne kadar tanıdın ki onu.
Hadi onu geçtim, bensiz yapamaz onu nasıl vazgeçirsem diyorsun. Boşver sen ayrılık kararını aldıktan sonra naparsa yapsın.
Nasıl bu kadar baskıya gelebiliyorsun? Kız arkadaşın bile olmayacakmış pes.
Evlenince neler olur düşünebiliyor musun?
Yazık etme kendine, onu baskılarıyla başbaşa bırak.
Çekilmez böylesi.

Evet bittik okeye dönüyoruz aslında.Acaba benim bitirmemi bekliyo bana soğuk davranarak bilmiyorum.geçenlerde yine tartıştık yine bitti dedi bende peki dedim tabi eskiden btti diynce bitmesin lütfen falan derdim bu sefer peki diyince şaşırmıştı sonra tekrar barıştık şimdi yine bitti diyo en ufak şeyde bitti deme artık diyorum ben böyleyim diyo bilmiyorum vazgeçemiyorum da..bu arada evet yaşım 18

başta sevdiğimden dolayı gözüm kör olmuştu o yüzden baskılarını görmüyodum sevdiğinden yapıyo diyodum yeni yeni farkına varıyorum ama nasıl bitircem bilmiyorum çok kararsızım ne onunla yapabiliyorum ne de onsuzluğu göze alabiliyorum

ben öyleyim dediği zaman bence artık ben böyle değilim bittiyse ya tamamen bitsin de gücünü topla bence arayıp sorma sonra ne olduğu belli olur bak yakın bir arkadaşım vardı onlarda öyleydi genelde arkadaşım btiriyordu ama çocuk askerdeyken sonra barışıyorlardı ikiside dayanamıyordu birgün bitirdi hepimiz kıza güç verdik döneme bu sefer bekle ne yapacak diye(önceden dön ciddi sizin ilişkini diyorduk) sonra dönmedi ona mesaj atacağna bizimle konuşuyordu falan çok değil 2-3 gün geçti ve biranda başka br kızla çıkmaya başladı çocuk güya birbirlerini görür görmez aşık olmuşlar bu olaylar 1-2 ay önce oldu ve çocuk nişanlandı o kızla daha 1 hafta önce geldiğinde kıza balayında nerelere gideceklerini anlatıp planlar yapıyorladı düşün artık bence bi zamana bırak ne yapmaya çalıştığını görürsün

çok haklısınız bende mesaj atmıyorum bakalım napcak diye bekliyorum acaba o da hemen başkasıyla konuşmaya başlamış mıdır ? Zamana bıraktım bende ama tekrar mesaj atarsa napcağımı bilemiyorum tekrar dönmeli miyim yoksa kabul etmemeli miyim sizce ?

bence etme ben birtek o arkadaşıma tekrar kabul et dedim ondan sonra güvenmiyorum kimseye sakın dönme eğer seviyorsa gerçekten biraz sürünmeli de 2 yılın hatrına belki dönmek ister tavrını koy sen hayır de defalarca ayrılıp barıştığınıza göre pekte gurur yapıp gitmem artık diyecek biri değil sen koy tavrını ve otur bence olanları izle

okuyamadım yarısında daral geldi valla..sen okuma, kimseyle konuşma, duyma, görme, gülme, yok bakma ee senin hangi ruhuna tapacak bu erkek..yaşında küçük..bırak gitsin..sonra burda çoook ağlarsın arkadaşım..erkek arkadaşım çevre bırakmadı çok mutsuzum, arkadaşım yok diye dövünürsün..gerçi nerdee doğru diyorlar deyip ayrılacak kişi ama sen bunları oku canım..keşke bu sözleri ciddiye alsaydım dediğin zamanlar olacak..

Onun yaptığı şey sendeki özgüveni kırıp, seni, kendi ağzının içine bakar hale getirmek. Kendisini tamamen tarafsız, sana karşı anlayışlı biri gibi gösterip, sende suçluluk duygusu yaratmaya çalışıyor, bariz belli bu.
Her şeyi gözardı edecek kadar seviyorsan, biraz zamana bırak...

Haklısınız öyle yapıcam teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…