Ne onunLa.. Nede onsuz..

mervem8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
69
0
86
İstanbul
Aranızda. ;
ne onunLa yapabiLiorm ne de onsuz oLabiLiorm diyen war mı.?
Yani eLinizin biri onu iterken..
Diğer eLinizin ise onu çekmesi.. :/

Of be canim beni anlatmissin sanki ,,
Yani bendeki durum sundan ibaret , biz ayrildik ustelik ayrilmayi ben istedim cunku bi gelecegimiz yoktu en gzli hicbisy baslamadan bitmesiydi.. Ama gel gor ki hala onu bekliorum arasada konussam diye arayincada hicbsy olmamis gibi konusuorum cunku ozluorum onu, ama barismayida istemiorum
Cok garip bi durum

aşk böyle bişey zaten ne onunla ne onsuz..
bazen içindeki yoğun enerjiyi aşkada yorarsın nefretede..:delphin:

öyle bir insan düşünü ki sizi tek bir lafıyla öldürecek tek bir lafıyla yaşama bağlıyacak onun için herşeye karşı onunla birilikte duracaksınız sevincin o gözyaşının ondan ibaret olduğunu düşüneceksiniz bakmıssınız canınız oluvemiş insan hiç canı olmadan yaşarmısenağlama

bu duruma uyan şahane bir söz war...

sen yaraLarsın,yaraLarımı sararsın..hem öLdürürsün,hem hayata bağLarsın...

nasıL? yerimseniben

beni çileden çıkarttıgı zamanlar dıyorum yaaa deli gibi sinir edıyor bazen benı..
''atsan atılmazsın,satsan satılmazsın''diyorum kendülerine :delphin:

ahhh ahhhh bu durumun kitabını bile yzacak kadar iyi yaşadım ben:)inanılmaz zor ve sabır gerektiren bir durumdur...

Hayat herşeyde olduğu gibi bunda da izin vermiyor kadınlara..O kadar duygusalız ki incindiğimiz zaman ne onunla yapabiliyoruz...Ayrıldığımızda da ne onsuz yapamayacağımızı düşünüyoruz.Aşk sevgide bu demek belkide...

Bi tarafınız nasıl sesını duymadan yaparım acaba napıyordur dıyor,bı tarafınız sonumuz yok bıtmelı dıyor..

Öyle zor ki karar vermek..

Ama ben duygularımla değil mantıgımla hareket ettıgımden ayrılmayı secmıştım.Allah ömrumce pişman etmesın,herkesıde :1no2:

evlenmek icin niyeti olmayan bi erkek isterse aşkından kendini daglara vursun delirsinn gözümde zerre kadar degeri olmaz.
ne onunla nede onsuz diye bişi yok. seven adam ciddi olur. silerim öle kişiyi. silmesem bile sevgilim olamaz haddini bilmesi gerek:delphin:

Back
X