merhabalar; 1 senedir evliyiz ama bi türlü yapamıyoruz olmuyor beceremiyoruz. daha 15 gün önce evi terketti 3 gün ayrı kaldık. onların tarafı konuşmak istediğini söyleyip babamı aramıştı babam geldi eşim eşyalarını toplamak istediğini söyledi odaya yöneldi ben de peşinden gittim özür diledim affet beni dedim. sensizlik zormuş dedim. affetti ama düzeleceksin dedi daha önce de tartıştığımız konular sürekli ailesi ile birlikte olmam onlara yakınlaşmam daha samimi olmamız her dediklerine tamam dememem.. çok büyük bi aşkla evlendik ama ben onlara yaklaşamadım o baskı yaptıkça ben çektim kendimi inada bindirdim. neyse özür diledim ve barıştık. dün de iş arkadaşlarından biri -kadın- mesaj atmış internette fenomen olan bi karikatür var ya onu göndermiş sabah serviste muhabbeti geçmiş kız da bunu yollamış. delirdim tabi. ama kıyametler koptu.yine 1000. defa yaptığım gibi eşyalarını toplarken geri döndürdüm. bunu bi alışkanlık haline getirdi. her tartışmada eşyalarını toplayıp gidiyo ben döndürüyorum falan. özetle ben tamam bitsin desem bitecek.ya da pişman olacak bikaç ay sonra ama ben dönmem artık.yani ben cesaret edemiyorum ne toplum ne aile baskısı sadece onsuzluk zor gelen. ama yürütemiyorum da.. off kafam çok karışık özür dilerim karışık yazdıysam yardımınıza ihtiyacım var