ne senle böyle ne de sensiz..

s43

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
1
0
6
35
Ankara
merhabalar; 1 senedir evliyiz ama bi türlü yapamıyoruz olmuyor beceremiyoruz. daha 15 gün önce evi terketti 3 gün ayrı kaldık. onların tarafı konuşmak istediğini söyleyip babamı aramıştı babam geldi eşim eşyalarını toplamak istediğini söyledi odaya yöneldi ben de peşinden gittim özür diledim affet beni dedim. sensizlik zormuş dedim. affetti ama düzeleceksin dedi daha önce de tartıştığımız konular sürekli ailesi ile birlikte olmam onlara yakınlaşmam daha samimi olmamız her dediklerine tamam dememem.. çok büyük bi aşkla evlendik ama ben onlara yaklaşamadım o baskı yaptıkça ben çektim kendimi inada bindirdim. neyse özür diledim ve barıştık. dün de iş arkadaşlarından biri -kadın- mesaj atmış internette fenomen olan bi karikatür var ya onu göndermiş sabah serviste muhabbeti geçmiş kız da bunu yollamış. delirdim tabi. ama kıyametler koptu.yine 1000. defa yaptığım gibi eşyalarını toplarken geri döndürdüm. bunu bi alışkanlık haline getirdi. her tartışmada eşyalarını toplayıp gidiyo ben döndürüyorum falan. özetle ben tamam bitsin desem bitecek.ya da pişman olacak bikaç ay sonra ama ben dönmem artık.yani ben cesaret edemiyorum ne toplum ne aile baskısı sadece onsuzluk zor gelen. ama yürütemiyorum da.. off kafam çok karışık özür dilerim karışık yazdıysam yardımınıza ihtiyacım var

eşiniz bu durumu alışkanlık getirmiş belli ki.o evi terk etmeye çalışacak siz de nasıl olsa bu fikrinden vazgeçirmeye çalışacaksınız..bende 2.5 yıllık evliyim eşime çok sinirlendiğim zamanlarda eşinzn taktiğini uygularım oda peşimden gelir ve affettirir kendini..benm bu cesaretim eşimin bu durumda sürekli alttan almasından kaynaklanıyor..ben eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyorm belli ki sizin eşinizde bunun bilincinde..sıkışınca bu taktiği uyguluyor ve tıpkı benm yaptığım gibi üste çıkıyor..ama benm eşimde sizde bizim yaptığımız bu şımarıkça oyunun sonunda bizim gibi şımarıkları karşınıza alsanız ve bu seni son vazgeçirişimdi..bundan sonra istediğini yapmakta özgürsün deseniz inanın her şey çok farklı olurdu:)umarım her şey yoluna girer..

evet oldukça karışık ifade etmişsin.fakat evlilik temelinde "saygı " gerektiren bir kurum.
nedensiz tartışmalar,tripler,sebepsiz soğukluklar ..vs işin içine girdi mi fazlasıyla bir "yüz göz" olma durumu
söz konusu oluyor.neyi ! istediğini bilmek önemli.

Bence bırakın gitsin.
Dönüp dönmeyeceğini görmek sizin hakkınız.
diğer yandan bu durumu iyiye kullanın diğer olayları bilemem ama, bu olayda sonuna kadar haklısınız.
Bırakın gitsin cidden.

Çok yüz vermişsiniz onu kaybetmekten ve onsuz yapamayacağınızı ona çok belli etmişsiniz o da bunu kullanıyor açıkçası... Bir gün deneyinse ne yalvarmak yerine kapıyı açıp gitmesine izin verin ve aramamayı deneyin dönmezse keyfi bilir... İnsan hiç mi hata yapamaz canım ikide bir vırt zırt valiz toplayıp gitmekte neyin nesi... Bu kadar çok yıpratmayın kendinizi emin olun gidecek olan adam siz düzgün dursanız da bir şeyleri bahane edip gider

Son düzenleme:
Ona o kadar belli etmişsiniz ki onsuz yapamayacağınızı, durduracağınızı biliyor. Açıkçası zayıf noktanızı öğrenmiş blöf yapıyor. Ben olsam bir daha gitmeye kalktığında engel olmazdım hatta bu sefer engel olmayacağım, belki de doğru olan budur diyip yorulduğumu belli ederdim. Ama siz şimdi giderse diye korkuyorsunuz zaten, bence gidemez de gitse bile, bunu bu şekilde sonsuza kadar engelleyemezsiniz zaten, engellediniz, gitmedi diyelim ama sizden giden gitmiş olur bu sefer. Yorar insanı açıkçası.

Her hatasında sanki hatalı sizmişsiniz gibi geri mi döndüreceksiniz.
Nereye kadar gururunuzu yoksayacaksınız??

Hata yapmışsın, ne kadar peşinden gidersen o kadar kaçar

Her tartışmada toplanıp giden bir adam, diken üstü bir hayat

Bırak gitsin bakalım nereye gidecek, dönmezse de dert etme böyle tipler bağlasan durmaz, bunlarla aile kurulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…