Ne sevgisiz, saygisiz, manyak bir ulke olduk biz boyle :(

Ben de artık algılayamıyorum haberleri gerçekten.
Şimdi izliyoruz da, yol vermedi diye çocuğunun önünde öldürülen baba (pompalı tüfekle. pompalıyla geziyor millet galiba!!!!)
köpeğinden korkmuşlar diye hamile kadınla kocasını döven 3-5 çapsız genç.
Gerçekten inanılmaz...

Allahım ne hale geldi ülkemiz....
Benim de dikkatimi çekiyor son zamanlarda herkes silah taşır oldu trafikte en basit şeyler bile kavga cinayet sebebi olmuş millet silahı çıkarıp çat vuruyor

Bunların hepsi zamanında tvlerdeki malum mafya dizileri saçma sapan öldürmeli cinayetli bilgisayar oyunları yüzünden :KK43:

Haydi o öğretmen kadın ruh hastası eyvallah.

Ama o küçük çocuğu linç eden büyük çocuklara gercekten anlam veremedim, dehşete düştüm. Bir çocuk neden kendinden küçük bir çocuğu hunharca dövmek ister???
BBeni korkutan çocuklar.
Onu ben de anlayamiyorum iste. Kizimi ne zaman parka gotursem illa ki biri iter,hatta kaydiragin merdiveninden asagi atmaya calisir falan. Benim kiz biraz zayif ve celimsizdir. Sanırım kendinden gucsuz olanı ezmeye calisma olayi cocuklarda da var.

Gelisen teknolojinin hunharca hayatimizda yer almasi sorunun elemanlarindan biri olabilir..ben teknoji kullanmayalim demiyorum. Cocuklara sonsuz alan saglamayalim diyorum...Burada konu cocuklar oldugu icin dedim yoksa analari babalarida saygisiz tahammulsuz..balik bastan kokar.

Back
X