Ne söylemeliyim??

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
Selam kızlar.Yaptığınız yorumlarla akıl akıldan üstündür diyerek fayda sağlıyorum.Yine sizlere bişey danışıcam...

Daha önceki konularda görümcemlerin ne kadar nemrut,bencil,kıskanç v.s.ve çok problemler yaşadığımızı anlatmıştım.O zaman bekarlardı.Şimdi ikiside evli,hatta biri 5 aylık hamile...

Bende 8,ayımdayım.Hala iki görümcemle konuşmam.Kocamın hatrına düğünlerinde bulundum,bi tanesi kaçarak evlendi,ona biraz kaçındık,hastalık,bayram v.s...Bunların dışında bir Allahın selamı o kadar.Büyük konuşmıyım işim olmaz...Ama hamile olmayan görümcem tutturmuş,doğum temizliğine gelicem,o benim yeğenim,doğumdan sonra sizde kalırım,yemeğini yaparım felan diye.Bende teşekkür ettim,kabul etmedim...Çünkü 4 sene problem olmamamsına rağmen çocuğum olmuyordu.Canım yansın diye sırf kısır diye iğneledi hep,vede daha neler neler...

Şimdi ben onun diğer görümceminde evime sadece bebeği görmeye gelmelerini(tabiiki yeğenleri)yapacak bişey yok...:((istiyorum.
Yani misafir gibi gelsinler,misafir gibi gitisnler,birşeye karışmasınlar,samimi olmak istiyo ama bana yapılan şeylerden sonra onun adının varlığına dahi tahammül edemiyorum.Eşimle konuştum aynı böyle,o da benden yana...

Ama o görümceme öyle bişey sölemeliyim ki,ezilsin,lafımın atında kalsın,bidaha da böle konular açmasın.
Şimdiden Teşekkürler Kızlar.Eminin İyi Fikirler Çıkacak:))

teşekkür ederek kabul etmedin ama hala gelmekmi istiyorlar ne yüzsüzler. insnaın içini acıtıyor kısır demeleri banada kaynanam söylemişti. ama o anda senin yüzünden düştü benim bebeğim dedim daha önce söylememiştik çünkü. şimdide benimle iyi olmaya çalışıyor bebişimizin olmasını istiyormuş muş. onun yüzünden neler yaşadım senelerdir uğraşıyoruz bebeğimiz olmuyor.
sen bişey yapma bence eşine söyle bana ısrar etmesinler sen konuş görmeye gelsinler ama evde kalmalarnı temizlik yapmalarını felan istemiyorum de. eşin halletsin onları. yeri geldiğinde zaten ufaktan ufaktan lafı yapıştırırsın.
mesela benim görümcem düğün günümde bana bizde almasaydık evde kalacaktın demişti sustum cvp vermedim. sonra erken evlendikelrinden bahsediyorlardı bende aman sizde evde kalacaz diye korktunuz herhalde o yaştada evlenilirmi demiştim ortalık buz kesmişti.:)))) yeri geldiğinde yapıştırki alfı konuşamasınlar

İşte laf yapıştırma konusunu beceremiyorum,Ne söliceğimi şaşırıyorum,aslında uygun cevabım var ama ondan nefret ettiğim için sanki kavgaya dönüşücek gibi geliyor sonunda,benimde tersim terstir ya:)

eşimin konuşması önemli değil,böyle birkaç laf çarpıtsam yüzüne okkalı,sanki bu 5 senenin hırsı çıkacak gibi geliyor:))

Halada utanmadan neden bizi çağırmadı temizliğine,hepsini kendin yapmışsın,şöle,böle.kendi kocasının yanında...kocasının suçu yok ama adamcağızın onun yanında öle laf ediim ki rezil olsun ikiyüzlü....

O neler etmişti kocamla aramıza........

bence görümceniz eşine hoş görünmek için size öyle söylemiştir,gibi geliyor bana.hiç aldırmayın onların sözlerine,sinirizi hoplatmayın.araya mesafe koymaya çalışın 1 kere gelirlerse,bi dahakine mazeret gösterin gelmesinler,ayakları alışırsa sizden çıkmazlar,yeğenimizi sevcez diye.

Aslında benimde iki tane yeğenim var.Onları görmezsem çıldırıyorum,yengem beni evine istemese,göremesem onları çok kötü olurum.Hep öyle düşünüyorum...Yani bazen vicdanım el vermiyor,ama yaptıkları da az buz değildi ki...

Yinede gelsinler,bebeğimi sevsinler,gitsinler,karışmasınlar,belkide korku kaldı bende,çok laf yedim felan...

valla şu görümceler evlenip geçip giderler de hala niye abilerininin evine karışırlar.her işe burnunu sokarlar anlamam.benim 1 tane görümcem var ama kızkardeşim olsa bu kadar sevmezdim.o kadar iyiki.hiçbirşeye karışmaz.kayınvalidemle(annesiyle)tartışsak hep ona kızar.ben çok seviyorum bi tane valla.
ama seninki gibi görümcesi olanlarda var tabi.bencede eşin halletsin.sen bişi söyleyince kötü olursun....

Canım sadece sevmeye gelsinler gitsinler diyorsun ama ben
1.5 yıldır eltim görümcem ve kaynanamla görüşmüyorum.Ama
3-4 ay önce eltim ve kocam duygu sömürüsü nyaptı,işte
amcası özlüyor kuzenler görüşemiyor bilmem ne ...Ben de
kendimi çok kötü hissettim eşime tamam görüşelim ama
mesafe koyalım.Eskisi gibi olsun istemiyorum bunca şeyin
üstüne hiçbirşey olmamış gibi dedim.(Onların arkamdan neler
dediğini ve ne işler çevirdiğini yazmama ne benim yüreğim
dayanır,ne de okumaya sizin. )Ama barıştık geldi gittiler,
hiçbirşey olmamış gibi haha hihi arar dedikodu yapar vs.vs.
Mesafe tek taraflı olmuyor malesef.Ama akıllandım kaynanama
çocuğu gönderiyorum gelmelerine fırsat vermiyorum.

Canım sadece sevmeye gelsinler gitsinler diyorsun ama ben
1.5 yıldır eltim görümcem ve kaynanamla görüşmüyorum.Ama
3-4 ay önce eltim ve kocam duygu sömürüsü nyaptı,işte
amcası özlüyor kuzenler görüşemiyor bilmem ne ...Ben de
kendimi çok kötü hissettim eşime tamam görüşelim ama
mesafe koyalım.Eskisi gibi olsun istemiyorum bunca şeyin
üstüne hiçbirşey olmamış gibi dedim.(Onların arkamdan neler
dediğini ve ne işler çevirdiğini yazmama ne benim yüreğim
dayanır,ne de okumaya sizin. )Ama barıştık geldi gittiler,
hiçbirşey olmamış gibi haha hihi arar dedikodu yapar vs.vs.
Mesafe tek taraflı olmuyor malesef.Ama akıllandım kaynanama
çocuğu gönderiyorum gelmelerine fırsat vermiyorum.

Seni kutluyorum;bende 1 senedir görüşmüyorum.Zaten çocuğum olsun çok istiyorlarki sırf bana gelip gidebilsinler istediklerini yapsınlar ama ben eşimden ayrılamayayım çocuğumuz var diye.Lanet olsun bu sorunlu erkek annelerine ailelerine.kötükedihüso

sizin doğumunuza anneniz gelmeyecekmi.eğer o gelecekse onu bahane edin gitsin,ama derdiniz bahane değilde laf çarpıp eskinin hırsını almaksa boşverin gitsin bakın birde evladınız olacakmış geçmişte yaşanan kötü olayları unutun bence.hem görümceniz evlenince daha iyi anlamış olabilir sizi .gelip yiğenlerini görsünler gitsinler.insanlar bazen geçmişte yaptıkları cahilce davranışlarından pişmanlık duyabiliyor herkesin ikinci bir şansa hakkı vardır.

canım benim annem gelecek ama çok durmayacak,biliyo yanımda kimsenin olmayacağını...
huylu huyundan vazgeçmez,basıcak lafı ben o haldeyken sinir edecek beni adım gibi biliyorum ben...
sonra ben surat yapıp karşılık verince beni istemiyosun ben yardıma geldim halbuki.....ŞEYTAN...diyecek...

O yüzden ona iki çift lafla evime misafir gibi gidip gelmesini sağlamam lazım...çenesini tutmalı.....

ben geçmişi sindiremedim kusura bakma olanları sindirirsem sana haber ederim diyebilirsin. az biraz hatırlıyorum tatsız şeyler yaşanmıştı.

ERCA iyi fikir aslında...Bir daha bana böyle bişey sunduğunda ''Ben geçmişi sindiremiyorum.Sindirdiğim gün haber veririm''derim...

Lafın gediğe oturduğu an:)Teşeeküür ederim...

Back
X